Пре-реєстрація відкрита
Відправлено через 57 хвилин 52 секунди:
daesz: ↑ 13.11.2025 01:11 Вмикаю вангу (можете скрінити) : після цього бета тесту буде анонс що гра виходить в лютому![]()
![]()

Як казав митець : а я гаваріл тєбє, Люда, а ти мнє нівєріла (с)
daesz: ↑ 13.11.2025 01:11 Вмикаю вангу (можете скрінити) : після цього бета тесту буде анонс що гра виходить в лютому![]()
![]()

Kirakishou: ↑ 22.11.2025 04:52Я в центрі живу. У мене в області є електростанції, але графік такий, що є дві години світла вдень та дві увечері, ще чотири години дають вночі. Виходить, що електроенергію не можуть передати не тільки на схід, а й в центр. У родичів в Києві теж світла немає.
Все одно пізно, хайп вже не той і ринок дещо міняється.
Це все костилі. ІМХО, Куро ще встигли, а от далі вже пізно стрибати в цей гача-потяг. В DNA, хоч і впали в іншу крайність з економікою(вангую їм слабку монетизацію, надто легко все дістається), але хоч загальний вектор коректний.daesz: ↑ 22.11.2025 04:24Тобто виходить так : зробив 20 пулів > програв 5050 > на 120 буде гарант > каунтер для піті ресетнувся до 0 (тобто навіть дійшовши до 80 знову і програвши - отримимуєш 2 стандартні персонажі, бо
- 0 до 20 та програв 5050
- 0 до 80 бо каунтер піті ресетнувся, але каунтер гаранта ні, і виходить 20+80 = 100 і ці 100 мають 2 стандартних персонажа
- знову ресет піті до 0 і звідтіля 0 до 20 (=20(програний 5050 який дав гарант)+80(просто програний 5050)+20(гарант)) 120 який вже дасть гарант гарант
- звідсіля 20 (каунтер піті) йде на наступний банер
Це добре бо можна виграти гарант швидше ніж на 120; припустимо, зробив 20 круток, програв 5050, зробив ще 30 - і наролявся ще один 6* який ще й виявився гарантом, в цьому випадку 120 гарант згорає.
В ГФЛ2 не було фомо (ну хіба знижки на скіниlewerlin: ↑ 22.11.2025 12:43типу фомо
Дейліки і "смола" - вже база.daesz: ↑ 22.11.2025 19:59В ГФЛ2 не було фомо
Я думаю, що все в ендфілду буде в порядку, 105к людей в дискорді і це гра навіть не вийшла щеlewerlin: ↑ 22.11.2025 12:43а ринок вже наповнений
Там багато баласту, тих, хто вже забив. А ще вони івенти на ЗБТ через Діскорд роздають. Потенційно ядро там 25-30к, це як у Варгеймінгу наразі. А Гачі такого калібру треба на порядок більше.
А в мене в Вуві ось так вийшло, хоча і на восьмій десятці.Kirakishou: ↑ 22.11.2025 04:04 Щойно підгорів від гачі Зенлессу. Третя програна 50/50 підряд ще й на хардпіті. Так сподівався, що вже третю 50/50 виграю і вдасться отримати другого персонажа цього патчу, бо наступний пачт я збирався повністю скіпати. А тепер можна не те, що персонажів скіпати, а взагалі не грати в гру допоки там не з’являться нормальні персонажі. З цими відключеннями світла прокидаєшся вночі, щоб хоч трохи попроходити контент, а гра тебе тупо скамить. Мабуть взагалі не буду грати в нові гачі, якщо там буде система 50/50, бо ця фігня вже просто набридла.

А я думаю що буде приблизно як з ДНА, спочатку на хайпі багато народу буде, а потім через пару неділь 90% заб'є.daesz: ↑ 22.11.2025 20:02Я думаю, що все в ендфілду буде в порядку, 105к людей в дискорді і це гра навіть не вийшла щеlewerlin: ↑ 22.11.2025 12:43а ринок вже наповнений![]()
Аж так точно не буде, в Ендфілді "класичне" дейлік-фомо, в DNA його тупо не прохавалиRaynor: ↑ 23.11.2025 15:19А я думаю що буде приблизно як з ДНА, спочатку на хайпі багато народу буде, а потім через пару неділь 90% заб'є.
1. Вони не займали нічого тому що ти відкрив телефон/ємуль і запустив на авто... А там будь що буде. Не те щоб єнергія в арці так сильно на щось впливала.daesz: ↑ 22.11.2025 05:15 В АК основна кількість преміум кюренсі в основному були в анігілейшині; що до складності - то їх було декілька, але це була не основна проблема, загальний пул на тиждень був одинаковий для всіх акаунтів, але в залежності віж складності - ти отримував більше кюренсі за 1 ран, а самі рани займали доволі багато часу.
Проблема в тому, що Арк заробляє мізер, аби якось вплинути на ринкові практики. А мізер тому, що не абузить все це лайно, на яке хом'ячки кидають гроші. "Відсутність конкуренції" тут таке собі досягнення.Donate: ↑ 23.11.2025 16:14І якщо зрівнювати це з будь якими іншими гачами то тут взагалі конкуренції у гріфів немає...
Бо так легше.Donate: ↑ 23.11.2025 16:14Все що робить хойо останні роки це продає замість персонажа який має 2 атк, 4... Все
Я чомусь думав їх там більше, навіть не пам'ятаю звідкіля ще в АК пули беруться.Donate: ↑ 23.11.2025 16:14Анігіляція це 3 пули в одну неділю та десь біла 12-15 в місяць...
Паверкріп завжди комплексна проблема. Не можна сказати, що "це погано, бо я не можу контент закрити". Без повного контексту, це нікчемне(юридичною мовою) твердження. Залежно від гри, він б'є по різним аспектам, а десь навіть може бути частиною продуманого балансу(одиничні винятки).Kirakishou: ↑ 23.11.2025 18:56Трохи на захист Хойо в плані паверкріпу і складності ендгейму, на що я й сам буває скаржуся.
В аркнайтсі на перший погляд пулами геть на сиплять.daesz: ↑ 23.11.2025 19:06 Я чомусь думав їх там більше, навіть не пам'ятаю звідкіля ще в АК пули беруться.
Для хойо ніколи не був. Ситуація з ХСР3 була піковою двічі чи тричі коли комьюніті бунтувало, хойо виправдовувалось, відміняли зміни і потом знаходили нові варіанти монетизації. Вони завжди були жадібними до грошейlewerlin: ↑ 23.11.2025 17:03 Бо так легше.
Вони три роки тримали баланс в Генші, бо в них перед очима здох ТоФ. І ніхто не міг порахувати, від чого конкретно. Паверкріп був присутнім в списку і був ризиком, тому на нього не йшли. Але як тільки поділили аудиторію на дві гри, як тільки з'явилась "страховка" - раз шматочок, два шматочок, ціла паличка... народ мовчить. З ногами в холодильник... Народ бурчить, але платить. Дерибаним склад... Народ прямо оре, але... робить рекордну касу на річницю. Завіса.
І це все у лідируючих по баблу проєктах індустрії. Формула хскейли=хбабло виявляється працює, то з чого їй не слідувати?
Тут Хойо звинувачувати, як звинувачувати собаку, що вона схопила ковбасу, якою їй по писку водили. І їй замість прочухана іншу ковбасу підносять.
3.8 is coming out and there's never been another moment like this one.
Я пам'ятаю поки грав - скіпати думав тільки 3 персонажів за весь час, але із 2 із них так вийшло, що хотів 5ти зіркових з їхніх банерів, кидав 2-3х 10пули і отримував їх також (я точно пам'ятаю навіть які це були персонажі - Блейз та Бегпайп, перша мені візуально не сподобалась і в мене чи була на той момент Чен, чи я планував її в майбутньому пуляти, а роль у них була, в принципі - одинакова, щодо Бегпайп - то я на момент її виходу не дуже її кіт "викупив", а коли вже вона мені попалась і я її опробував - то майже всюди юзав після тогоDonate: ↑ 23.11.2025 21:16В аркнайтсі на перший погляд пулами геть на сиплять.
Новачок який заходить в гру він практично з голим одним місцем. Зараз кинули селектори, але без них було взагалі таке собі.
З чого можна дістати...
Анігіляція, дейлі, віклі дають 14700 в місяць це 24,5 роли
Преміум дає 6000 тобто 10 ролів
За зелені сертифікати кожен місяць можна десь 5 ролів на скільки я помятаю дістати...
Ну ще в івентах там насипають... Але все залежить від івенту та активності... Зазвичай це 3 роли... Але іноді сиплять в рази більше.
І це в цілому УСЕ на перший погляд...
Але...
За 258 жовтих сертифікатів = 38 пулів кожного місяця (в ендгеймі їх не так важко зібрати). Я останнім часом кожного місяця їх збираю.
Ну ще з рекрутів падає усякє але це рандом...
Якщо так подивитись то дають мало і пересічний повинен бути з голим місцем... Але ситуація протилежна, тобто якщо ти маєш 50 пулів в місяць і закриваеш банер з 10-20 ролів то все інше накоплюється, ну і плюс скіпи наприклад як зараз де сидиш цілий місяць просто набиваеш пузо в івентах, і десь з моменту Х тебе просадити тупо неможливо в грі. Гра не скамить кожного банеру що тобі потрібно туди влити 150 пулів...
В тому і проблема що це пішло до деградації буквально усього.lewerlin: ↑ 23.11.2025 20:17Паверкріп завжди комплексна проблема. Не можна сказати, що "це погано, бо я не можу контент закрити". Без повного контексту, це нікчемне(юридичною мовою) твердження. Залежно від гри, він б'є по різним аспектам, а десь навіть може бути частиною продуманого балансу(одиничні винятки).Kirakishou: ↑ 23.11.2025 18:56Трохи на захист Хойо в плані паверкріпу і складності ендгейму, на що я й сам буває скаржуся.
Найгірше в паверкріпі те, що він знецінює, для розробника, якість контенту. Навіщо робити добре, якщо тупі цифри так продаються?
Стосовно гач, тут ми ще й маємо "інфляцію" вайфу, даунгрейд, й без того бідного, геймплею і апгрейд фомо-складової.
А найгірше те, що цим займається фінансовий лідер ринку, практики якого завжди бездумно копіюють(це стосується будь-якого ринку взагалі).