Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

https://play.google.com/store/apps/deta ... d.gp&hl=en
Пре-реєстрація відкрита :lick:

Відправлено через 57 хвилин 52 секунди:
daesz: 13.11.2025 01:11 Вмикаю вангу (можете скрінити) : після цього бета тесту буде анонс що гра виходить в лютому :shuffle:
Зображення
Зображення

Як казав митець : а я гаваріл тєбє, Люда, а ти мнє нівєріла (с) :gigi:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Щойно підгорів від гачі Зенлессу. Третя програна 50/50 підряд ще й на хардпіті. Так сподівався, що вже третю 50/50 виграю і вдасться отримати другого персонажа цього патчу, бо наступний пачт я збирався повністю скіпати. А тепер можна не те, що персонажів скіпати, а взагалі не грати в гру допоки там не з’являться нормальні персонажі. З цими відключеннями світла прокидаєшся вночі, щоб хоч трохи попроходити контент, а гра тебе тупо скамить. Мабуть взагалі не буду грати в нові гачі, якщо там буде система 50/50, бо ця фігня вже просто набридла.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
з відключеннями й справді халепа, у нас із завтрашнього дня ніби трохи краще по годинах (сьогодні натрапляв на статтю в новинах і ніби стає зрозуміло чому у вас відключень більше ніж у мене).

Що до гачі, то в АКЕФ гарант хоча б не на другому хард піті. Доречі, трохи сперечався на рахунок гачі в akef із одним із вже тепер бувших согільдійців в ГФЛ2 і задіскаверив дуже приємну "плюшку" :
Зображення

Зображення

Саме відео тут :
Тобто виходить так : зробив 20 пулів > програв 5050 > на 120 буде гарант > каунтер для піті ресетнувся до 0 (тобто навіть дійшовши до 80 знову і програвши - отримимуєш 2 стандартні персонажі, бо
- 0 до 20 та програв 5050
- 0 до 80 бо каунтер піті ресетнувся, але каунтер гаранта ні, і виходить 20+80 = 100 і ці 100 мають 2 стандартних персонажа
- знову ресет піті до 0 і звідтіля 0 до 20 (=20(програний 5050 який дав гарант)+80(просто програний 5050)+20(гарант)) 120 який вже дасть гарант гарант
- звідсіля 20 (каунтер піті) йде на наступний банер
Це добре бо можна виграти гарант швидше ніж на 120; припустимо, зробив 20 круток, програв 5050, зробив ще 30 - і наролявся ще один 6* який ще й виявився гарантом, в цьому випадку 120 гарант згорає.
Дальше - вишенька на торті, лімітований персонаж після того як банер закінчився - попадає в "стандарт" на наступні 2 банери. Чому в лапках - тому що цей пул не зовсім для стандарту, а для лімітованого банера, ось так :
Зображення

Тобто навіть програвши 5050 на лімітованому банері - все ще отримуєш шанс що це буде не стандартний, а лімітований персонаж. Імхо це реально дуже круто.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Я в центрі живу. У мене в області є електростанції, але графік такий, що є дві години світла вдень та дві увечері, ще чотири години дають вночі. Виходить, що електроенергію не можуть передати не тільки на схід, а й в центр. У родичів в Києві теж світла немає.

Щодо АКЕФ має значення не тільки гача, а й кількість круток, які дають кожен патч, та кількість часу, яку треба витратити, щоб їх отримати. Як і складність контенту, бо якщо там значна частина нагород в ендгеймі, а ти не можеш повністю його пройти, то в тебе банально не буде цих 120 круток на гарант.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
я останні декілька тижнів трохи читав пости від укренерго із графіками, там були фактично всі області присутні крім заходу (Львів/Закарпаття/Прикарпаття/Чернівці/Рівне/Волинь/Тернопіль/Хмельницький/Житомир/Вінниця), ці за винятком останніх 3-4 днів майже ніколи не попадали у списки.

Це справедливе зауваження. В АК основна кількість преміум кюренсі в основному були в анігілейшині; що до складності - то їх було декілька, але це була не основна проблема, загальний пул на тиждень був одинаковий для всіх акаунтів, але в залежності віж складності - ти отримував більше кюренсі за 1 ран, а самі рани займали доволі багато часу. Тобто можна було на 1 складності пройти анігілейшн 10 разів (умовно) і отримати 10к кюренсі, а можна було пройти 3 рази на останній складності та отримати все ті ж 10к кюренсі. Незнаю як буде в ендфілді, це ніби зовсім іншого типу гра, але мб її додадуть у фабриках і вона буде себе автофармити :D

Сам анні

Відправлено через 13 хвилин 7 секунд:
Подивився декілька хв відео і згадав мем із 2020 :lol:
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 22.11.2025 04:52Я в центрі живу. У мене в області є електростанції, але графік такий, що є дві години світла вдень та дві увечері, ще чотири години дають вночі. Виходить, що електроенергію не можуть передати не тільки на схід, а й в центр. У родичів в Києві теж світла немає.

Проблема не тільки в генерації, а й в розподілі, лінії теж не гумові. Тому так "страждають" транзитні області, типу Київської і Черкаської.
daesz: 22.11.2025 02:03Як казав митець : а я гаваріл тєбє, Люда, а ти мнє нівєріла (с) :gigi:
Все одно пізно, хайп вже не той і ринок дещо міняється.
daesz
daesz: 22.11.2025 04:24Тобто виходить так : зробив 20 пулів > програв 5050 > на 120 буде гарант > каунтер для піті ресетнувся до 0 (тобто навіть дійшовши до 80 знову і програвши - отримимуєш 2 стандартні персонажі, бо
- 0 до 20 та програв 5050
- 0 до 80 бо каунтер піті ресетнувся, але каунтер гаранта ні, і виходить 20+80 = 100 і ці 100 мають 2 стандартних персонажа
- знову ресет піті до 0 і звідтіля 0 до 20 (=20(програний 5050 який дав гарант)+80(просто програний 5050)+20(гарант)) 120 який вже дасть гарант гарант
- звідсіля 20 (каунтер піті) йде на наступний банер
Це добре бо можна виграти гарант швидше ніж на 120; припустимо, зробив 20 круток, програв 5050, зробив ще 30 - і наролявся ще один 6* який ще й виявився гарантом, в цьому випадку 120 гарант згорає.
Це все костилі. ІМХО, Куро ще встигли, а от далі вже пізно стрибати в цей гача-потяг. В DNA, хоч і впали в іншу крайність з економікою(вангую їм слабку монетизацію, надто легко все дістається), але хоч загальний вектор коректний.
Тут навіть неважлива "щедрість", сама механіка токсична, а ринок вже наповнений. Аудиторія буде приходити з інших гач і приходитимуть якраз ті, кого сама модель дістала. От питання, а китайці взагалі зможуть в нормальне ФТП, без абузу прмітивної х-ні, типу фомо і казіку? В DNA не змогли, хоч і на користь гравцям, та все ж(це теж погано на дистанції). В Азурці мислять вірно :gigi: , але там 16+.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 22.11.2025 12:43типу фомо
В ГФЛ2 не було фомо (ну хіба знижки на скіни :D та й то вони давали 6 купонів на 1.5 місяці на одному із мейджор івентів які давали скидку на скіни), але в них інших проблем була тонна :(
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 22.11.2025 19:59В ГФЛ2 не було фомо
Дейліки і "смола" - вже база.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin: 22.11.2025 12:43а ринок вже наповнений
Я думаю, що все в ендфілду буде в порядку, 105к людей в дискорді і це гра навіть не вийшла ще :rotate:
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 22.11.2025 20:02105к людей в дискорді і це гра навіть не вийшла ще :rotate:
Там багато баласту, тих, хто вже забив. А ще вони івенти на ЗБТ через Діскорд роздають. Потенційно ядро там 25-30к, це як у Варгеймінгу наразі. А Гачі такого калібру треба на порядок більше.
С пререгістраціями те саме, вона відкрита майже рік(в мене десь так). Назбиралось.
Raynor
Member

Повідомлення

Kirakishou: 22.11.2025 04:04 Щойно підгорів від гачі Зенлессу. Третя програна 50/50 підряд ще й на хардпіті. Так сподівався, що вже третю 50/50 виграю і вдасться отримати другого персонажа цього патчу, бо наступний пачт я збирався повністю скіпати. А тепер можна не те, що персонажів скіпати, а взагалі не грати в гру допоки там не з’являться нормальні персонажі. З цими відключеннями світла прокидаєшся вночі, щоб хоч трохи попроходити контент, а гра тебе тупо скамить. Мабуть взагалі не буду грати в нові гачі, якщо там буде система 50/50, бо ця фігня вже просто набридла.
А в мене в Вуві ось так вийшло, хоча і на восьмій десятці.
Зображення

Взагалі за кілька років в Геншині в мене жодного разу не було щоб за десятку впало 2 легендарки, а в Вуву граю трохи більше пів року і це вже другий раз так, перший був з Фроловою.

Відправлено через 6 хвилин 11 секунд:
daesz: 22.11.2025 20:02
lewerlin: 22.11.2025 12:43а ринок вже наповнений
Я думаю, що все в ендфілду буде в порядку, 105к людей в дискорді і це гра навіть не вийшла ще :rotate:
А я думаю що буде приблизно як з ДНА, спочатку на хайпі багато народу буде, а потім через пару неділь 90% заб'є.
lewerlin
Member

Повідомлення

Raynor: 23.11.2025 15:19А я думаю що буде приблизно як з ДНА, спочатку на хайпі багато народу буде, а потім через пару неділь 90% заб'є.
Аж так точно не буде, в Ендфілді "класичне" дейлік-фомо, в DNA його тупо не прохавали
.
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 22.11.2025 05:15 В АК основна кількість преміум кюренсі в основному були в анігілейшині; що до складності - то їх було декілька, але це була не основна проблема, загальний пул на тиждень був одинаковий для всіх акаунтів, але в залежності віж складності - ти отримував більше кюренсі за 1 ран, а самі рани займали доволі багато часу.
1. Вони не займали нічого тому що ти відкрив телефон/ємуль і запустив на авто... А там будь що буде. Не те щоб єнергія в арці так сильно на щось впливала.
2. Анігіляція це 3 пули в одну неділю та десь біла 12-15 в місяць...
В середньому якщо вірити редіту ти отримуєш 61,6 без паса та 71,6 з пассом.
Тобто 20% від твого прибутку йде від анігіляції яка на фулл закривається раніше на новому аккаунті десь за місяць, зараз напевно якщо знати стратки можна без проблем закрити в перший же тиждень гри.

По друге якість пулів в арці космічна на фоні будь якої гачі...
Так як тобі потрібно в 99,9% випадків вибити лише ОДНУ копію персонажа. Дублікати дадуть +5 ну максимум-10% к ДПСу що взагалі погоди не змінить...
Ще в арці в нас ситуація 33/33/33 тобто в нас стабільно вилітают персонажі середняки, персонажі сміття і персонажі які навідь через 6-7(!!) років гри тобто з моменту релізу гарно себе почувають навідь зараз.
Типу поверкріп він офк є але тебе особливо ніхто ні на що не підштовхує особливо. Якщо грати і не лізти в кожен банер підрят в тебе абсолютно все що завгодно намалюється...
Ніякого скаму з тим що потрібно крутити банер з оружкою чи обовязкові дублі...
В мене наприклад завжди десь біля 300 ролів є в орундумі та квитках в суммі. Це при тому що я вже дві лімітки кручу на повну на 300 а по приколу...
Ну і трете 99% кастому безкоштовний бо за оріджиніум який падає зі стейджів. 209 скінів більшість яких куплена по приколу і 287 оріджініума в загашнику.
+ там ще відсипають трішечки за підписку раніше взагалі брав без питань...
Да і плюс ще додатково в грі є геймплей те потрібно вмикати мізки.

І якщо зрівнювати це з будь якими іншими гачами то тут взагалі конкуренції у гріфів немає... :rotate:
Все що робить хойо останні роки це продає замість персонажа який має 2 атк, 4... Все :rotate: Останній подих був на патчі 1.1 ХСР, все що там було далі це пробачте не ті хойо...
lewerlin
Member

Повідомлення

Donate: 23.11.2025 16:14І якщо зрівнювати це з будь якими іншими гачами то тут взагалі конкуренції у гріфів немає... :rotate:
Проблема в тому, що Арк заробляє мізер, аби якось вплинути на ринкові практики. А мізер тому, що не абузить все це лайно, на яке хом'ячки кидають гроші. "Відсутність конкуренції" тут таке собі досягнення.
Donate: 23.11.2025 16:14Все що робить хойо останні роки це продає замість персонажа який має 2 атк, 4... Все
Бо так легше.
Вони три роки тримали баланс в Генші, бо в них перед очима здох ТоФ. І ніхто не міг порахувати, від чого конкретно. Паверкріп був присутнім в списку і був ризиком, тому на нього не йшли. Але як тільки поділили аудиторію на дві гри, як тільки з'явилась "страховка" - раз шматочок, два шматочок, ціла паличка... народ мовчить. З ногами в холодильник... Народ бурчить, але платить. Дерибаним склад... Народ прямо оре, але... робить рекордну касу на річницю. Завіса.
І це все у лідируючих по баблу проєктах індустрії. Формула хскейли=хбабло виявляється працює, то з чого їй не слідувати?
Тут Хойо звинувачувати, як звинувачувати собаку, що вона схопила ковбасу, якою їй по писку водили. І їй замість прочухана іншу ковбасу підносять.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Трохи на захист Хойо в плані паверкріпу і складності ендгейму, на що я й сам буває скаржуся.
Я таки отримав Гіацину в ХСР і пройшов увесь ендгейм на авто. Навіть той дуже складний МоС, на який я тут недавно скаржився і про який пан lewerlin писав, що його навіть люди з турнірів не могли пройти, я пройшов з безкоштовним новим Дань Хенем, якого вони дали в другій половині патчу. Це було ще до того, як отримав Гіацину. І я пам’ятаю, що я тоді спеціально її скіпнув, бо у мене вже був Галахер, якого тоді вистачало. У мене до Гіацини взагалі не було жодного п’ятизіркового хілера, а з щитовиків була тільки Фу Сюань і стандартний Гепард. Тобто якщо крутити метових персонажів, то з ендгеймом проблем не буде.
В Зенлессі також закриваю увесь ендгейм. Правда інколи буває ліниво перепроходити якийсь рівень за 40 примогемів, але його реально пройти, якщо зробити кілька спроб та підібрати персонажів.
В обох іграх я не заморочуюся з реліквіями. Якби заморочувався, персонажів можна було б дуже сильно підсилити.
Із грошей, які я витрачаю на ці ігри – тільки підписка. Я не купував жодного БП в Зенлессі, і вже більше року не купую БП в ХСР. Також, після Е6 Ахерон я не купував жодного паку в ХСР, а в Зенлессі купував маленький пак тільки щоб придбати скін для Ю Сюань.
Зараз у мене більше негативу саме до гачі, ця система 50/50 не дає отримувати всіх персонажів, яких хочеш. Паверкріп поки що терпимий, в самому гіршому випадку не пройдеш останній поверх і не отримаєш одну крутку звідти.
Ще не забувайте, що я кручу тільки жіночих персонажів, а це також ускладнює гру.
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 23.11.2025 16:14Анігіляція це 3 пули в одну неділю та десь біла 12-15 в місяць...
Я чомусь думав їх там більше, навіть не пам'ятаю звідкіля ще в АК пули беруться.
Але те що АК на голову вище того всього, що зараз є в гача індустрії - це факт. Як мінімум тому, що не потрібно викачувати 2 "пачки" на ср*ні абіси та не має ліміту по часу/ходах на контент.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.11.2025 18:56Трохи на захист Хойо в плані паверкріпу і складності ендгейму, на що я й сам буває скаржуся.
Паверкріп завжди комплексна проблема. Не можна сказати, що "це погано, бо я не можу контент закрити". Без повного контексту, це нікчемне(юридичною мовою) твердження. Залежно від гри, він б'є по різним аспектам, а десь навіть може бути частиною продуманого балансу(одиничні винятки).
Найгірше в паверкріпі те, що він знецінює, для розробника, якість контенту. Навіщо робити добре, якщо тупі цифри так продаються?
Стосовно гач, тут ми ще й маємо "інфляцію" вайфу, даунгрейд, й без того бідного, геймплею і апгрейд фомо-складової.
А найгірше те, що цим займається фінансовий лідер ринку, практики якого завжди бездумно копіюють(це стосується будь-якого ринку взагалі).
Donate
Member

Повідомлення

daesz: 23.11.2025 19:06 Я чомусь думав їх там більше, навіть не пам'ятаю звідкіля ще в АК пули беруться.
В аркнайтсі на перший погляд пулами геть на сиплять.
Новачок який заходить в гру він практично з голим одним місцем. Зараз кинули селектори, але без них було взагалі таке собі.

З чого можна дістати...
Анігіляція, дейлі, віклі дають 14700 в місяць це 24,5 роли
Преміум дає 6000 тобто 10 ролів
За зелені сертифікати кожен місяць можна десь 5 ролів на скільки я помятаю дістати...
Ну ще в івентах там насипають... Але все залежить від івенту та активності... Зазвичай це 3 роли... Але іноді сиплять в рази більше.

І це в цілому УСЕ на перший погляд...

Але...
За 258 жовтих сертифікатів = 38 пулів кожного місяця (в ендгеймі їх не так важко зібрати). Я останнім часом кожного місяця їх збираю.

Ну ще з рекрутів падає усякє але це рандом...

Якщо так подивитись то дають мало і пересічний повинен бути з голим місцем... Але ситуація протилежна, тобто якщо ти маєш 50 пулів в місяць і закриваеш банер з 10-20 ролів то все інше накоплюється, ну і плюс скіпи наприклад як зараз де сидиш цілий місяць просто набиваеш пузо в івентах, і десь з моменту Х тебе просадити тупо неможливо в грі. Гра не скамить кожного банеру що тобі потрібно туди влити 150 пулів...

Added in 1 minute 38 seconds:
lewerlin: 23.11.2025 17:03 Бо так легше.
Вони три роки тримали баланс в Генші, бо в них перед очима здох ТоФ. І ніхто не міг порахувати, від чого конкретно. Паверкріп був присутнім в списку і був ризиком, тому на нього не йшли. Але як тільки поділили аудиторію на дві гри, як тільки з'явилась "страховка" - раз шматочок, два шматочок, ціла паличка... народ мовчить. З ногами в холодильник... Народ бурчить, але платить. Дерибаним склад... Народ прямо оре, але... робить рекордну касу на річницю. Завіса.
І це все у лідируючих по баблу проєктах індустрії. Формула хскейли=хбабло виявляється працює, то з чого їй не слідувати?
Тут Хойо звинувачувати, як звинувачувати собаку, що вона схопила ковбасу, якою їй по писку водили. І їй замість прочухана іншу ковбасу підносять.
Для хойо ніколи не був. Ситуація з ХСР3 була піковою двічі чи тричі коли комьюніті бунтувало, хойо виправдовувалось, відміняли зміни і потом знаходили нові варіанти монетизації. Вони завжди були жадібними до грошей :rotate:
Просто раніше в хойо хоча б було бажання робити круто, зараз такого бажання немає.
Ось все що вони змогли вони зробили в ХСР білобог це як раз був той старий хойо...
3.8 is coming out and there's never been another moment like this one.
daesz
Member

Повідомлення

Donate: 23.11.2025 21:16В аркнайтсі на перший погляд пулами геть на сиплять.
Новачок який заходить в гру він практично з голим одним місцем. Зараз кинули селектори, але без них було взагалі таке собі.

З чого можна дістати...
Анігіляція, дейлі, віклі дають 14700 в місяць це 24,5 роли
Преміум дає 6000 тобто 10 ролів
За зелені сертифікати кожен місяць можна десь 5 ролів на скільки я помятаю дістати...
Ну ще в івентах там насипають... Але все залежить від івенту та активності... Зазвичай це 3 роли... Але іноді сиплять в рази більше.

І це в цілому УСЕ на перший погляд...

Але...
За 258 жовтих сертифікатів = 38 пулів кожного місяця (в ендгеймі їх не так важко зібрати). Я останнім часом кожного місяця їх збираю.

Ну ще з рекрутів падає усякє але це рандом...

Якщо так подивитись то дають мало і пересічний повинен бути з голим місцем... Але ситуація протилежна, тобто якщо ти маєш 50 пулів в місяць і закриваеш банер з 10-20 ролів то все інше накоплюється, ну і плюс скіпи наприклад як зараз де сидиш цілий місяць просто набиваеш пузо в івентах, і десь з моменту Х тебе просадити тупо неможливо в грі. Гра не скамить кожного банеру що тобі потрібно туди влити 150 пулів...
Я пам'ятаю поки грав - скіпати думав тільки 3 персонажів за весь час, але із 2 із них так вийшло, що хотів 5ти зіркових з їхніх банерів, кидав 2-3х 10пули і отримував їх також (я точно пам'ятаю навіть які це були персонажі - Блейз та Бегпайп, перша мені візуально не сподобалась і в мене чи була на той момент Чен, чи я планував її в майбутньому пуляти, а роль у них була, в принципі - одинакова, щодо Бегпайп - то я на момент її виходу не дуже її кіт "викупив", а коли вже вона мені попалась і я її опробував - то майже всюди юзав після того :D ). Третій кого скіпнув - то був Хеллагур (просто тому що чоловічий персонаж, хоча от той "Погранічнік" в ендфілді мені ніби сподобався, напевно швидше через те, що він фіз, а я хочу юзати бейбі Чен в нормальній компі :shuffle: ). Я тільки до того, що якщо навіть пулів давали небагато, то їх мені всерівно вистачало чомусь :)
Donate
Member

Повідомлення

lewerlin: 23.11.2025 20:17
Kirakishou: 23.11.2025 18:56Трохи на захист Хойо в плані паверкріпу і складності ендгейму, на що я й сам буває скаржуся.
Паверкріп завжди комплексна проблема. Не можна сказати, що "це погано, бо я не можу контент закрити". Без повного контексту, це нікчемне(юридичною мовою) твердження. Залежно від гри, він б'є по різним аспектам, а десь навіть може бути частиною продуманого балансу(одиничні винятки).
Найгірше в паверкріпі те, що він знецінює, для розробника, якість контенту. Навіщо робити добре, якщо тупі цифри так продаються?
Стосовно гач, тут ми ще й маємо "інфляцію" вайфу, даунгрейд, й без того бідного, геймплею і апгрейд фомо-складової.
А найгірше те, що цим займається фінансовий лідер ринку, практики якого завжди бездумно копіюють(це стосується будь-якого ринку взагалі).
В тому і проблема що це пішло до деградації буквально усього.

Навіщо нам гарна історія? Напишемо якусь фігню, вставимо чорний єкран для зміни камери, кинемо один чи два фону. Іноді якийсь прирендер відео.
Навіщо нам гарне музло? Ну ото старих ті хто писали як треба вже напевно немає, а ті що є для основого ХАБОВОГО треку в ЗЗЗ зробили короткий відрізок який залупили... В 5.0 гашні все зроблено було ну взагалі по программі мінімум.
Навіщо нам цікавий геймплей? Ну просто підвищуєм ДПС новим персам і ХП новому контенту...
Івенти? Ну так ось в ЗЗЗ перший івент це як раз перший івент із гашні де ставимо НПЦ та приносимо йому якісь фігню і отримуємо нагороду... Про інші я мовчу якісь три в ряд і т.п. ...

Я просто з оцих часів хср3 коли там можна було сказати що китайці можуть написати щось цікаве :(
спойлер
:lol:
{9B67168F-DB53-4F7C-B9D3-7DE8A2098A8D}.png
Відповісти