38 кадрів, Карл. Зато понатикано все, що треба і не треба. В мене хоч 45-50 рідних в тій борді було...на 6700XT, гиerkins007: ↑ 20.11.2025 22:41 Это лично скрины делал
5090 боїться запис зробити, бо просадка буде. Ото я розумію технології і мощаЗапись видео даст просадку ФПС, так как я не стример и отдельной карты захвата не имею. Я и скрины делал только для того чтобы так сказать на личном примере показать.
А скріншоти не статерили, часом?
Так скрін без налаштувань то таке собі. Ну не можеш відео, знайти тести. Тільки не той вбогий ексельний геймгпу. А не хочеш, то й так буде. Не вперше і не в останнє ти щось ляпнеш і в кущі.Вот чтобы так не написали и делал лично скрины в кибере. Ищите другие тесты, я что нашел то и скинул.
Так якого тоді милого ви тягнете порівняння апскейлу з ТАА, якщо можна виставити DLAA, FSR100 і що та в ХеSS є.Бляха муха, ты непробиваемый.
Никто не говорит что DLSS с рендером в 66% будет лучше DLAA(DLSS 100%).
Тебе объясняют что когда в первом случае 65 фпс, а во втором 38 выбор очевиден. Потому что разницу на глаз ты не заметишь.
А вибрі звісно, що очевидний. Йти на компроміси, тобто скручувати якість. Ти скручуєш роздільчу, я - "правильні" тіні. І ти і я граєм з компромісами. Се ля ві.
Але хоча б нарешті визнав, що натив дає кращу якість за апскейл. Це було важко, але визннання проблеми - перший крок до одуження.
Фугасом пробуй