Оголошено номінантів ігрової премії The Game Awards 2025

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

GreenMile, емоції? Чого текст схожий на проплачену журналістську рекламу? Взагалі не викликає нічого подібного, особливо на фоні реальності
Liam
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.11.2025 17:56 GreenMile, емоції? Чого текст схожий на проплачену журналістську рекламу? Взагалі не викликає нічого подібного, особливо на фоні реальності
О, танки головного мозку під'їхали.
Як уто "настоящие мужчины" бояться проявляти свої емоції... Ніхто не заставляє плакати, та навіть якщо й так? Це що, заборонено, чи вважається скабкістю? Дивні стереотипи. Я й сам із дружиною сльозу пустив на прикінці Stray, все нормально.
lostsoulforever
Member

Повідомлення

так що думаєте, які шанси у ккд?
GreenMile
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.11.2025 17:56 GreenMile, емоції? Чого текст схожий на проплачену журналістську рекламу? Взагалі не викликає нічого подібного, особливо на фоні реальності
Саме так, ця гра - про емоції, переживання, співчуття до персонажів і моральний вибір. Мерсі за компліман, я взагалі технар-технар і твори мені ніколи в школі не давались, тож, якщо воно схоже на журналістську рекламу, то це успіх, я вважаю :D
Барбарис
Member

Повідомлення

Liam, :facepalm:
До чого тут страх проявляти емоції? Стрей це Стрей, а в 33 заїжджений обсмоктаний в літературі та кіно сюжет, доволі поширені кліше персонажів, судячи з проходжень інших. Саме тому він нічого і не викликає. Хіба це зовсім для людей, які нічого не бачили.

GreenMile, писати лозунгами та кліше - не комплімент. Хіба що це якийсь аі писав.
Sanya94
Member

Повідомлення

Відразу 3 актори в номінації "бест перфоменс" з експедиції, та ще й саме англійського дубляжу це вже якось трохи занадто, ні?
Geinz21
Member

Повідомлення

Барбарис
клише или не клише, но мне очень визуальный стиль Экспедиции понравился. Весьма оригинальное фэнтези на европейскую тематику с эдакой примесью японщины (что впрочем не удивительно, учитывая, что сами создатели вдохновлялись Финалкой). Тут уже только за это хочется давать 100/10. Ну и музыка, я давно столько игрового саундтрека в отдельный плейлист не кидал.
Пока добраться не получается, жалею, что на старте не успел её заценить. Сейчас с отключениями света только и успеваю сдать работу и по дому что-то сделать :(
vsx
Member

Повідомлення

maxafon: 18.11.2025 14:35 де сталкер 2?
Остался в 2024. С добрым утром.
Liam
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.11.2025 21:20 Liam, :facepalm:
До чого тут страх проявляти емоції? Стрей це Стрей, а в 33 заїжджений обсмоктаний в літературі та кіно сюжет, доволі поширені кліше персонажів, судячи з проходжень інших. Саме тому він нічого і не викликає. Хіба це зовсім для людей, які нічого не бачили.

GreenMile, писати лозунгами та кліше - не комплімент. Хіба що це якийсь аі писав.
Доброго ранку шановний пане, Вас зрозумів. Добре, що б Ви могли порадити в ігровій індустрії? Мені дійсно цікаво, можливо я щось не помітив. Без сарказму, дякую.
GreenMile
Member

Повідомлення

Барбарис: 19.11.2025 21:20 GreenMile, писати лозунгами та кліше - не комплімент. Хіба що це якийсь аі писав.
Де ви там побачили хоч один лозунг? :facepalm: Ви взагалі розумієте сенс слова "лозунг"? Там написано по фактам, що є у грі і яким чином гравця спонукають співпереживати персонажам. Якщо ви такий спец - то давайте по фактам спробуйте заперечити, а не якісь звинувачення ні про що.

Відправлено через 24 хвилини 51 секунду:
Барбарис: 19.11.2025 21:20 а в 33 заїжджений обсмоктаний в літературі та кіно сюжет,
А ну, назвіть хоч одне кіно і одне оповідання з таким сюжетом :popcorn:
Барбарис
Member

Повідомлення

GreenMile
:lol: :lol: :lol:
Оті всі трагічний початок тощо, а далі пішли клішовані описи.
Чи крім політичних лозунгів більше ніякі не знайомі?
GreenMile
Member

Повідомлення

Барбарис: 20.11.2025 10:53 GreenMile
:lol: :lol: :lol:
Оті всі трагічний початок тощо, а далі пішли клішовані описи.
Чи крім політичних лозунгів більше ніякі не знайомі?
Політичних?! :eek: Ви там щось тяжке вживаєте? :apes:
Барбарис
Member

Повідомлення

GreenMile, так що там по лозунгах? В гуглі хоч пошукай, які бувають
DuckRider
Member

Повідомлення

Lekrs: 18.11.2025 13:39 Грою року буде Expedition 33 скоріш за все.
За які заслуги? Це дефолтна жрпг
Lekrs
Member

Повідомлення

DuckRider: 20.11.2025 11:33
Lekrs: 18.11.2025 13:39 Грою року буде Expedition 33 скоріш за все.
За які заслуги? Це дефолтна жрпг
За такі, що нічого кращого за рік не вийшло. А гра дійсно не погана.
GreenMile
Member

Повідомлення

Барбарис: 20.11.2025 11:06 GreenMile, так що там по лозунгах? В гуглі хоч пошукай, які бувають
По яких лозунгах, шо ви верзете? Ви хоч пролог гри пройшли, чи просто пришли в тему шизи накинути? :facepalm:
Так шо там по заїждженому сюжету, приклади будуть? :rotate:
Барбарис
Member

Повідомлення

GreenMile, до чого тут пролог і що мені заважає судити по стрімах чи відео?
А лозунги це до хвалебного рекламаного посту.
GreenMile
Member

Повідомлення

Барбарис: 20.11.2025 20:44 GreenMile, до чого тут пролог і що мені заважає судити по стрімах чи відео?
А лозунги це до хвалебного рекламаного посту.
А, ясно, "не читав, але засуджую". Питання знімаються.
Барбарис
Member

Повідомлення

GreenMile, :facepalm:
А що зміниться якщо я подивлюсь проходження іншої людини чи буду самостійно там нудіти? Від цього пооскі енпееси змусять переживати за себе?
GreenMile
Member

Повідомлення

Барбарис: 21.11.2025 12:11 GreenMile, :facepalm:
А що зміниться якщо я подивлюсь проходження іншої людини чи буду самостійно там нудіти? Від цього пооскі енпееси змусять переживати за себе?
Та дійсно жодної різниці, ото дурні геймери навіщось купляють і грають в ігри замість того, щоб безкоштовно на ютюбі подивитись з тим же результатом :gamer:
Відповісти