Новини
Останні статті і огляди
Оголошено номінантів ігрової премії The Game Awards 2025
-
Барбарис
Member
GreenMile, емоції? Чого текст схожий на проплачену журналістську рекламу? Взагалі не викликає нічого подібного, особливо на фоні реальності
-
Liam
Member
О, танки головного мозку під'їхали.Барбарис: ↑ 19.11.2025 17:56 GreenMile, емоції? Чого текст схожий на проплачену журналістську рекламу? Взагалі не викликає нічого подібного, особливо на фоні реальності
Як уто "настоящие мужчины" бояться проявляти свої емоції... Ніхто не заставляє плакати, та навіть якщо й так? Це що, заборонено, чи вважається скабкістю? Дивні стереотипи. Я й сам із дружиною сльозу пустив на прикінці Stray, все нормально.
-
lostsoulforever
Member
так що думаєте, які шанси у ккд?
-
GreenMile
Member
Саме так, ця гра - про емоції, переживання, співчуття до персонажів і моральний вибір. Мерсі за компліман, я взагалі технар-технар і твори мені ніколи в школі не давались, тож, якщо воно схоже на журналістську рекламу, то це успіх, я вважаюБарбарис: ↑ 19.11.2025 17:56 GreenMile, емоції? Чого текст схожий на проплачену журналістську рекламу? Взагалі не викликає нічого подібного, особливо на фоні реальності
-
Барбарис
Member
Liam,
До чого тут страх проявляти емоції? Стрей це Стрей, а в 33 заїжджений обсмоктаний в літературі та кіно сюжет, доволі поширені кліше персонажів, судячи з проходжень інших. Саме тому він нічого і не викликає. Хіба це зовсім для людей, які нічого не бачили.
GreenMile, писати лозунгами та кліше - не комплімент. Хіба що це якийсь аі писав.
До чого тут страх проявляти емоції? Стрей це Стрей, а в 33 заїжджений обсмоктаний в літературі та кіно сюжет, доволі поширені кліше персонажів, судячи з проходжень інших. Саме тому він нічого і не викликає. Хіба це зовсім для людей, які нічого не бачили.
GreenMile, писати лозунгами та кліше - не комплімент. Хіба що це якийсь аі писав.
-
Sanya94
Member
Відразу 3 актори в номінації "бест перфоменс" з експедиції, та ще й саме англійського дубляжу це вже якось трохи занадто, ні?
-
Geinz21
Member
Барбарис
клише или не клише, но мне очень визуальный стиль Экспедиции понравился. Весьма оригинальное фэнтези на европейскую тематику с эдакой примесью японщины (что впрочем не удивительно, учитывая, что сами создатели вдохновлялись Финалкой). Тут уже только за это хочется давать 100/10. Ну и музыка, я давно столько игрового саундтрека в отдельный плейлист не кидал.
Пока добраться не получается, жалею, что на старте не успел её заценить. Сейчас с отключениями света только и успеваю сдать работу и по дому что-то сделать
клише или не клише, но мне очень визуальный стиль Экспедиции понравился. Весьма оригинальное фэнтези на европейскую тематику с эдакой примесью японщины (что впрочем не удивительно, учитывая, что сами создатели вдохновлялись Финалкой). Тут уже только за это хочется давать 100/10. Ну и музыка, я давно столько игрового саундтрека в отдельный плейлист не кидал.
Пока добраться не получается, жалею, что на старте не успел её заценить. Сейчас с отключениями света только и успеваю сдать работу и по дому что-то сделать
-
vsx
Member
Остался в 2024. С добрым утром.maxafon: ↑ 18.11.2025 14:35 де сталкер 2?
-
Liam
Member
Доброго ранку шановний пане, Вас зрозумів. Добре, що б Ви могли порадити в ігровій індустрії? Мені дійсно цікаво, можливо я щось не помітив. Без сарказму, дякую.Барбарис: ↑ 19.11.2025 21:20 Liam,![]()
-
GreenMile
Member
Де ви там побачили хоч один лозунг?Барбарис: ↑ 19.11.2025 21:20 GreenMile, писати лозунгами та кліше - не комплімент. Хіба що це якийсь аі писав.
Відправлено через 24 хвилини 51 секунду:
А ну, назвіть хоч одне кіно і одне оповідання з таким сюжетомБарбарис: ↑ 19.11.2025 21:20 а в 33 заїжджений обсмоктаний в літературі та кіно сюжет,
-
Барбарис
Member
GreenMile
Оті всі трагічний початок тощо, а далі пішли клішовані описи.
Чи крім політичних лозунгів більше ніякі не знайомі?
-
GreenMile
Member
Політичних?!Барбарис: ↑ 20.11.2025 10:53 GreenMile
![]()
![]()
![]()
-
Барбарис
Member
GreenMile, так що там по лозунгах? В гуглі хоч пошукай, які бувають
-
DuckRider
Member
За які заслуги? Це дефолтна жрпгLekrs: ↑ 18.11.2025 13:39 Грою року буде Expedition 33 скоріш за все.
-
Lekrs
Member
За такі, що нічого кращого за рік не вийшло. А гра дійсно не погана.DuckRider: ↑ 20.11.2025 11:33За які заслуги? Це дефолтна жрпгLekrs: ↑ 18.11.2025 13:39 Грою року буде Expedition 33 скоріш за все.
-
GreenMile
Member
По яких лозунгах, шо ви верзете? Ви хоч пролог гри пройшли, чи просто пришли в тему шизи накинути?Барбарис: ↑ 20.11.2025 11:06 GreenMile, так що там по лозунгах? В гуглі хоч пошукай, які бувають
Так шо там по заїждженому сюжету, приклади будуть?
-
Барбарис
Member
GreenMile, до чого тут пролог і що мені заважає судити по стрімах чи відео?
А лозунги це до хвалебного рекламаного посту.
-
GreenMile
Member
А, ясно, "не читав, але засуджую". Питання знімаються.Барбарис: ↑ 20.11.2025 20:44 GreenMile, до чого тут пролог і що мені заважає судити по стрімах чи відео?
-
Барбарис
Member
GreenMile,
А що зміниться якщо я подивлюсь проходження іншої людини чи буду самостійно там нудіти? Від цього пооскі енпееси змусять переживати за себе?
А що зміниться якщо я подивлюсь проходження іншої людини чи буду самостійно там нудіти? Від цього пооскі енпееси змусять переживати за себе?
-
GreenMile
Member
Та дійсно жодної різниці, ото дурні геймери навіщось купляють і грають в ігри замість того, щоб безкоштовно на ютюбі подивитись з тим же результатомБарбарис: ↑ 21.11.2025 12:11 GreenMile,![]()