Саме вас ніхто не забов'язує купувати Акції Відії, Ораклу або Метаdead_rat: ↑ 18.11.2025 21:43Бо кредитори звикли прикидати ризики до потенційних доходів, а от переконати 78-ти річного діда вкинути трильной бо так весело - це реалістичноKROOM: ↑ 18.11.2025 21:36 його ініціативи у фінансових установах розцінюється як "високо ризикове" і він мріє залучити як гаранта уряд США, що забезпечіть певні державні гарантії для кредиторів.
Відправлено через 1 хвилину 6 секунд:
Там ніхто нічого не позичив, просто три компанії прогнали по колу(між собою) ці гроші через що збільшили ціну акцій - геніальний хідKROOM: ↑ 18.11.2025 21:36 MqM
А "ще смішніше" читати що так званий лідер у особі OpenAI можливо!!! вийде в прибутковість років через 10, або те що Альтман хоче запозичити 1 трлн.$ на розширення обчислювальних потужностей, але чомусь кредитування його ініціативи у фінансових установах розцінюється як "високо ризикове" і він мріє залучити як гаранта уряд США, що забезпечіть певні державні гарантії для кредиторів.
А ще "куртка" як мінімум вже пару разів відмітився у вкладанні від 1 до пари десятків мільярдів у певні контори, щоб га ці гроші вони придбали більше його прискорювачів.
Правда ж смішно?![]()
Відправлено через 3 хвилини 24 секунди:
Давайте я вам поясню щоб до ваш дійшло. На місто нападають монголи. Одні радять стати на стіну і захищати місто інші домовитись. Але тут виходить пан Барбарис і авторитетно заявляє - Всі ваші плани лайно! В нього питають - що він пропонує. На що він відповідає - сидіти і нічого не робити, бо я можу тільки критикувати і це норм.Барбарис: ↑ 18.11.2025 21:08 Vlaad13, конструктивний діалог неможливий поки деякі не зрозуміють, що:
1) критика це не щось погане;
2) критика≠відміна;
3) критика не передбачає необхідність пропонування альтернативи (що логічно, якщо прочитати пункт 2);
4) не варто приписувати іншим свої невмотивовані висновки;
5) повторена 5 разів нісенітниця не стає реальною.