Популярність ARC Raiders продовжує зростати — у гри новий рекорд в Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
ArmagedoonZergs
Member

Повідомлення

MqM: 17.11.2025 15:19
GipeR: 17.11.2025 15:14

Сколько человек получает это не важно, важно быть экономным, понимать цену реальную, это не супер проект, да он залетел. но не может стоить на равных с другими играми, вот если бы он в game pass попал или вообще free to play был.
Є межі ощадливості, чимало людей живуть впритик по фінансам, і кожна тисяча враховується. Якщо поділити 20к на 30 днів, виходить 666 гривень в день, тобто це два дні на діеті😅 Якщо і можуть дозволити купити таку гру, то лише одну в місяць
Коли 20к в місяць отримуєш, то варто не в ігри грати а вчитись, щоб не отримувати 20к.
GipeR
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 17.11.2025 15:22

Є межі ощадливості, чимало людей живуть впритик по фінансам, і кожна тисяча враховується. Якщо поділити 20к на 30 днів, виходить 666 гривень в день, тобто це два дні на діеті😅 Якщо і можуть дозволити купити таку гру, то лише одну в місяць
Коли 20к в місяць отримуєш, то варто не в ігри грати а вчитись, щоб не отримувати 20к.
это не возможно, что бы учиться нужны деньги и время, любое обучение стоит денег и не малых и много времени и технику
теперь представим, что кто-то получает 20к, из них 9к- (200баксов) отдать в месяц за обучение, плюс нужно учится, значит это время не работать, тогда и может быть меньше 20к.
Короче из этого круга не выйти.
AlcoRider
Member

Повідомлення

Міндіч, перелогінся!
tornadox
Member

Повідомлення

GipeR: 17.11.2025 12:19по ходу достойная игра, но нужно скидки ждать, хотя бы 30-35%, ибо за фул прайс рука не поднимается.
По загальних трендах екстракшен шутери мають різкий пік онлайну який поступово знижується через декілька місяців, тому знижку на гру варто очікувати в кінці зими. Вангую кожен день буде новий маркетинговий пост про цю гру.
MqM
Member

Повідомлення

тут ще варто написати, щоб 10 мільйонів громадян пішли в айті, щоб допис був ще більш феєричним) Видайте перли :D
Hotspur
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 17.11.2025 15:22Коли 20к в місяць отримуєш, то варто не в ігри грати а вчитись, щоб не отримувати 20к.
треба грати в монополію. кинути роботу на когось і бути приватним підприємцем. поправив
dead_rat
Member

Повідомлення

MqM: 17.11.2025 15:45

тут ще варто написати, щоб 10 мільйонів громадян пішли в айті, щоб допис був ще більш феєричним) Видайте перли :D
Пізна, пора з ІТ вже виходити
Vpupkin
Member

Повідомлення

Королівські битви, тепер збирачі мотлоху, яка дурня хітане завтра? Симулятор нудьги?
Kassatka
Member

Повідомлення

Vlaad13: 17.11.2025 12:38 Якщо класичний шутер то КС, якщо про войнушку Батлілд, якщо мультяшне - фортнайт, якщо лут то слава богу з'явився Рейдерс і тепер Тарков або Раст непотрібні. І десь там в канаві лежить Колда 😅
А Кіберпанк і Сталкер куди поділи серед цієї попсятини? :mad:
Grava
Member

Повідомлення

Kassatka
Так вони сінгл онлі :rotate:
Earanak
Member

Повідомлення

Grava, забавно что разрабы и Киберпанка и Сталкера обещали мультиплеер :laugh:
Kassatka
Member

Повідомлення

Grava: 17.11.2025 17:34 Kassatka
Так вони сінгл онлі :rotate:
Ну так якщо вже грати в шутери, то хоча б у сигли з добрим сюжетом, а не задр0чувати в мультиплеєр. Пройшов уздовж і впоперек - переходиш до іншої гри. Може через кілька років захочеться знову перепройти.
Vpupkin
Member

Повідомлення

Kassatka: 17.11.2025 17:45Ну так якщо вже грати в шутери, то хоча б у сигли з добрим сюжетом,
А чим онлайн шутери не шутери? Там більше азарту і непередбачуваних ситуацій, мережеві шутани це взагалі генератори різних ситуацій, зовсім різні емоції.
Жоден сингл не викличе у мене присконене сердцебиття, та я навіть спітніти у синглі не зможу.
MqM
Member

Повідомлення

Vpupkin: 17.11.2025 17:50
Kassatka: 17.11.2025 17:45Ну так якщо вже грати в шутери, то хоча б у сигли з добрим сюжетом,
А чим онлайн шутери не шутери? Там більше азарту і непередбачуваних ситуацій, мережеві шутани це взагалі генератори різних ситуацій, зовсім різні емоції.
Жоден сингл не викличе у мене присконене сердцебиття, та я навіть спітніти у синглі не зможу.
Ласкаво просимо у Doom: Eternal, особливо в останнє длс - яке далеко не всі можуть пройти)
Vpupkin
Member

Повідомлення

MqM: 17.11.2025 18:17Ласкаво просимо у Doom: Eternal, особливо в останнє длс - яке далеко не всі можуть пройти)
Я недотерпів до длс і скіпнув гру.
xtbtch
Member

Повідомлення

ArmagedoonZergs: 17.11.2025 12:37
GipeR: 17.11.2025 12:19 Предлагаю обсудить Популярність ARC Raiders продовжує зростати — у гри новий рекорд в Steam

по ходу достойная игра, но нужно скидки ждать, хотя бы 30-35%, ибо за фул прайс рука не поднимается.
За ігри ти платиш не грошима а часом свого життя.
правильно, лучше не играй, а займись чем то полезным, уборкой территории
tornadox
Member

Повідомлення

MqM
GipeR
Gamepass PC всього 290грн в місяць :gigi:
MqM
Member

Повідомлення

tornadox: 17.11.2025 19:14 MqM
GipeR
Gamepass PC всього 290грн в місяць :gigi:
Навіщо мені написали? Я купив собі у Стімі) і вийшло навіть дешевше ніж геймпас)

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Vpupkin: 17.11.2025 18:20
MqM: 17.11.2025 18:17Ласкаво просимо у Doom: Eternal, особливо в останнє длс - яке далеко не всі можуть пройти)
Я недотерпів до длс і скіпнув гру.
Стало нудно чи таки демони тебе здолали?)
Vpupkin
Member

Повідомлення

MqM: 17.11.2025 19:39Стало нудно чи таки демони тебе здолали?)
Набридло, дуже затярнуто, тупо втратив цікавість до боїв і до історії.
tornadox
Member

Повідомлення

MqM: 17.11.2025 19:39Навіщо мені написали? Я купив собі у Стімі) і вийшло навіть дешевше ніж геймпас)
говорили про бідного геймера який не може позволити собі 1000 грн, на мою думку геймпас то ідеальний варіант.
І як гра? Я грав в DMZ - спочатку класно, потім рутина, а потім раз за разом попадаєшся на чітерів. В Delta Force те ж саме, як тільки переходиш на складніші мапи.
Відповісти