Коли 20к в місяць отримуєш, то варто не в ігри грати а вчитись, щоб не отримувати 20к.MqM: ↑ 17.11.2025 15:19Є межі ощадливості, чимало людей живуть впритик по фінансам, і кожна тисяча враховується. Якщо поділити 20к на 30 днів, виходить 666 гривень в день, тобто це два дні на діетіGipeR: ↑ 17.11.2025 15:14
Сколько человек получает это не важно, важно быть экономным, понимать цену реальную, это не супер проект, да он залетел. но не может стоить на равных с другими играми, вот если бы он в game pass попал или вообще free to play был.Якщо і можуть дозволити купити таку гру, то лише одну в місяць
Новини
Останні статті і огляди
Популярність ARC Raiders продовжує зростати — у гри новий рекорд в Steam
-
ArmagedoonZergs
Member
-
GipeR
Member
это не возможно, что бы учиться нужны деньги и время, любое обучение стоит денег и не малых и много времени и техникуArmagedoonZergs: ↑ 17.11.2025 15:22Коли 20к в місяць отримуєш, то варто не в ігри грати а вчитись, щоб не отримувати 20к.MqM: ↑ 17.11.2025 15:19
Є межі ощадливості, чимало людей живуть впритик по фінансам, і кожна тисяча враховується. Якщо поділити 20к на 30 днів, виходить 666 гривень в день, тобто це два дні на діетіЯкщо і можуть дозволити купити таку гру, то лише одну в місяць
теперь представим, что кто-то получает 20к, из них 9к- (200баксов) отдать в месяц за обучение, плюс нужно учится, значит это время не работать, тогда и может быть меньше 20к.
Короче из этого круга не выйти.
-
AlcoRider
Member
Міндіч, перелогінся!ArmagedoonZergs: ↑ 17.11.2025 15:22
Коли 20к в місяць отримуєш, то варто не в ігри грати а вчитись, щоб не отримувати 20к.
-
tornadox
Member
По загальних трендах екстракшен шутери мають різкий пік онлайну який поступово знижується через декілька місяців, тому знижку на гру варто очікувати в кінці зими. Вангую кожен день буде новий маркетинговий пост про цю гру.GipeR: ↑ 17.11.2025 12:19по ходу достойная игра, но нужно скидки ждать, хотя бы 30-35%, ибо за фул прайс рука не поднимается.
-
MqM
Member
тут ще варто написати, щоб 10 мільйонів громадян пішли в айті, щоб допис був ще більш феєричним) Видайте перлиArmagedoonZergs: ↑ 17.11.2025 15:22Коли 20к в місяць отримуєш, то варто не в ігри грати а вчитись, щоб не отримувати 20к.MqM: ↑ 17.11.2025 15:19
Є межі ощадливості, чимало людей живуть впритик по фінансам, і кожна тисяча враховується. Якщо поділити 20к на 30 днів, виходить 666 гривень в день, тобто це два дні на діетіЯкщо і можуть дозволити купити таку гру, то лише одну в місяць
-
Hotspur
Member
треба грати в монополію. кинути роботу на когось і бути приватним підприємцем. поправивArmagedoonZergs: ↑ 17.11.2025 15:22Коли 20к в місяць отримуєш, то варто не в ігри грати а вчитись, щоб не отримувати 20к.
-
dead_rat
Member
Пізна, пора з ІТ вже виходитиMqM: ↑ 17.11.2025 15:45тут ще варто написати, щоб 10 мільйонів громадян пішли в айті, щоб допис був ще більш феєричним) Видайте перлиArmagedoonZergs: ↑ 17.11.2025 15:22
Коли 20к в місяць отримуєш, то варто не в ігри грати а вчитись, щоб не отримувати 20к.![]()
-
Vpupkin
Member
Королівські битви, тепер збирачі мотлоху, яка дурня хітане завтра? Симулятор нудьги?
-
Kassatka
Member
А Кіберпанк і Сталкер куди поділи серед цієї попсятини?Vlaad13: ↑ 17.11.2025 12:38 Якщо класичний шутер то КС, якщо про войнушку Батлілд, якщо мультяшне - фортнайт, якщо лут то слава богу з'явився Рейдерс і тепер Тарков або Раст непотрібні. І десь там в канаві лежить Колда
-
Grava
Member
Kassatka
Так вони сінгл онлі
Так вони сінгл онлі
-
Earanak
Member
Grava, забавно что разрабы и Киберпанка и Сталкера обещали мультиплеер 
-
Kassatka
Member
Ну так якщо вже грати в шутери, то хоча б у сигли з добрим сюжетом, а не задр0чувати в мультиплеєр. Пройшов уздовж і впоперек - переходиш до іншої гри. Може через кілька років захочеться знову перепройти.
-
Vpupkin
Member
А чим онлайн шутери не шутери? Там більше азарту і непередбачуваних ситуацій, мережеві шутани це взагалі генератори різних ситуацій, зовсім різні емоції.Kassatka: ↑ 17.11.2025 17:45Ну так якщо вже грати в шутери, то хоча б у сигли з добрим сюжетом,
Жоден сингл не викличе у мене присконене сердцебиття, та я навіть спітніти у синглі не зможу.
-
MqM
Member
Ласкаво просимо у Doom: Eternal, особливо в останнє длс - яке далеко не всі можуть пройти)Vpupkin: ↑ 17.11.2025 17:50А чим онлайн шутери не шутери? Там більше азарту і непередбачуваних ситуацій, мережеві шутани це взагалі генератори різних ситуацій, зовсім різні емоції.Kassatka: ↑ 17.11.2025 17:45Ну так якщо вже грати в шутери, то хоча б у сигли з добрим сюжетом,
Жоден сингл не викличе у мене присконене сердцебиття, та я навіть спітніти у синглі не зможу.
-
Vpupkin
Member
Я недотерпів до длс і скіпнув гру.MqM: ↑ 17.11.2025 18:17Ласкаво просимо у Doom: Eternal, особливо в останнє длс - яке далеко не всі можуть пройти)
-
xtbtch
Member
правильно, лучше не играй, а займись чем то полезным, уборкой территорииArmagedoonZergs: ↑ 17.11.2025 12:37За ігри ти платиш не грошима а часом свого життя.GipeR: ↑ 17.11.2025 12:19 Предлагаю обсудить Популярність ARC Raiders продовжує зростати — у гри новий рекорд в Steam
по ходу достойная игра, но нужно скидки ждать, хотя бы 30-35%, ибо за фул прайс рука не поднимается.
-
tornadox
Member
MqM
GipeR
Gamepass PC всього 290грн в місяць
GipeR
Gamepass PC всього 290грн в місяць
-
MqM
Member
Навіщо мені написали? Я купив собі у Стімі) і вийшло навіть дешевше ніж геймпас)
Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Стало нудно чи таки демони тебе здолали?)Vpupkin: ↑ 17.11.2025 18:20Я недотерпів до длс і скіпнув гру.MqM: ↑ 17.11.2025 18:17Ласкаво просимо у Doom: Eternal, особливо в останнє длс - яке далеко не всі можуть пройти)
-
Vpupkin
Member
Набридло, дуже затярнуто, тупо втратив цікавість до боїв і до історії.MqM: ↑ 17.11.2025 19:39Стало нудно чи таки демони тебе здолали?)
-
tornadox
Member
говорили про бідного геймера який не може позволити собі 1000 грн, на мою думку геймпас то ідеальний варіант.MqM: ↑ 17.11.2025 19:39Навіщо мені написали? Я купив собі у Стімі) і вийшло навіть дешевше ніж геймпас)
І як гра? Я грав в DMZ - спочатку класно, потім рутина, а потім раз за разом попадаєшся на чітерів. В Delta Force те ж саме, як тільки переходиш на складніші мапи.