Предлагаю обсудить ASUS випускає відеокарти Dual GeForce RTX 5060 (Ti) EVO з укороченою платою
-150$ від ціни і я її куплю, а інакше хай самі купляють по 500+ баксів.
Новини
Останні статті і огляди
ASUS випускає відеокарти Dual GeForce RTX 5060 (Ti) EVO з укороченою платою
-
Mozdev
Member
-
Demedik
Member
Это похоже на карту для ITX сборок(ну и других не больших), т.е. она будет дороже обычной версии.Mozdev: ↑ 15.11.2025 09:03 -150$ від ціни і я її куплю, а інакше хай самі купляють по 500+ баксів.
-
daesz
Member
Дивний вибір положення конектора, але 2 слоти і не дуже широка 
-
alexeygalas
Member
daesz
Metalfish у своєму оновленому Т40 збільшив товщину зі сторони відеокарти із 42 до 46. Схоже бачать, що вендори не хочуть дотримуватись 40мм. Але у цієї всеодно 225 а не 200. Дуже багато корпусів відпадає.
У Ada msi усіх рятував своїм ventus 2x. У поколінні Blackwell msi здав пальму gigabyte та PNY
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/g ... rce.b12581
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/p ... 060.b12447
які змогли дотриматись 40мм в товщину та 200 в довжину
А до Ади в сегменті 200х40 рулив Asus Dual Mini та EVGA XC2. У Asus були 2070 та 3060/Ti. А у EVGA була 3060/Ti.
Metalfish у своєму оновленому Т40 збільшив товщину зі сторони відеокарти із 42 до 46. Схоже бачать, що вендори не хочуть дотримуватись 40мм. Але у цієї всеодно 225 а не 200. Дуже багато корпусів відпадає.
У Ada msi усіх рятував своїм ventus 2x. У поколінні Blackwell msi здав пальму gigabyte та PNY
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/g ... rce.b12581
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/p ... 060.b12447
які змогли дотриматись 40мм в товщину та 200 в довжину
А до Ади в сегменті 200х40 рулив Asus Dual Mini та EVGA XC2. У Asus були 2070 та 3060/Ti. А у EVGA була 3060/Ti.
Востаннє редагувалось 15.11.2025 10:02 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
-
daesz
Member
alexeygalas
я мав на увазі таки ширину, а не товщину, незнаю чому TPU та інші ресурси називають товщину шириною. Але конкретно в цієї моделі ніби ширина тільки чуть вилазить за межі рамки рсіе, тож гнути кабель сильно не прийдеться, проте, можна було вивести конектор живлення у правий верхній кут плати, так щоб косу можна було пустити за ВК/під бекплейт
я мав на увазі таки ширину, а не товщину, незнаю чому TPU та інші ресурси називають товщину шириною. Але конкретно в цієї моделі ніби ширина тільки чуть вилазить за межі рамки рсіе, тож гнути кабель сильно не прийдеться, проте, можна було вивести конектор живлення у правий верхній кут плати, так щоб косу можна було пустити за ВК/під бекплейт
-
alexeygalas
Member
daesz
упс, виправив
Ну 120 і правда забагато, якщо в класичному перпендикулярному положенні а не сендвіч. Правда, якщо придивитись уважно - то роз*єм чітко на краю плати, це просто пластик грубший. Тому тут це проблему не робить. Хіба що положення роз*єму по довшій стороні плати.
Хоча завелика ширина може і в сендвічі доставити проблем. В мому корпусі відеокарти шириною 132+ вже заставлять добряче згинати кабель. Остання причина з якої я не став брати Sapphire 7900 XTX а взяв zotac 4080
упс, виправив
Ну 120 і правда забагато, якщо в класичному перпендикулярному положенні а не сендвіч. Правда, якщо придивитись уважно - то роз*єм чітко на краю плати, це просто пластик грубший. Тому тут це проблему не робить. Хіба що положення роз*єму по довшій стороні плати.
Хоча завелика ширина може і в сендвічі доставити проблем. В мому корпусі відеокарти шириною 132+ вже заставлять добряче згинати кабель. Остання причина з якої я не став брати Sapphire 7900 XTX а взяв zotac 4080
-
Afit
Member
Размер меньше - цена больше
-
daesz
Member
alexeygalas
це от РСВ із попередньої статті про гігу, але тут положення конектору теж саме
це от РСВ із попередньої статті про гігу, але тут положення конектору теж саме
- спойлер

- спойлер

-
Alex646
Member
Вендори, як завжди - відрізаємо по максимуму від текстоліту, економимо копійки, як воно працюватиме, який шум, температура - пофіг, юзер схаває.
А хаває дай боже. Бп 550 вт для карти початкового рівня -
А хаває дай боже. Бп 550 вт для карти початкового рівня -
-
oleg5d75
Member
Щось вона мені нагадує ріксу 4хх..5хх від сапфіра, ще б додали перфорацію на кожух і не відрізнив би)))