ASUS випускає відеокарти Dual GeForce RTX 5060 (Ti) EVO з укороченою платою

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Mozdev
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить ASUS випускає відеокарти Dual GeForce RTX 5060 (Ti) EVO з укороченою платою

-150$ від ціни і я її куплю, а інакше хай самі купляють по 500+ баксів.
Demedik
Member

Повідомлення

Mozdev: 15.11.2025 09:03 -150$ від ціни і я її куплю, а інакше хай самі купляють по 500+ баксів.
Это похоже на карту для ITX сборок(ну и других не больших), т.е. она будет дороже обычной версии.
daesz
Member

Повідомлення

Дивний вибір положення конектора, але 2 слоти і не дуже широка :)
alexeygalas
Member

Повідомлення

daesz
Metalfish у своєму оновленому Т40 збільшив товщину зі сторони відеокарти із 42 до 46. Схоже бачать, що вендори не хочуть дотримуватись 40мм. Але у цієї всеодно 225 а не 200. Дуже багато корпусів відпадає.
У Ada msi усіх рятував своїм ventus 2x. У поколінні Blackwell msi здав пальму gigabyte та PNY
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/g ... rce.b12581
https://www.techpowerup.com/gpu-specs/p ... 060.b12447
які змогли дотриматись 40мм в товщину та 200 в довжину

А до Ади в сегменті 200х40 рулив Asus Dual Mini та EVGA XC2. У Asus були 2070 та 3060/Ti. А у EVGA була 3060/Ti.
Востаннє редагувалось 15.11.2025 10:02 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
daesz
Member

Повідомлення

alexeygalas
я мав на увазі таки ширину, а не товщину, незнаю чому TPU та інші ресурси називають товщину шириною. Але конкретно в цієї моделі ніби ширина тільки чуть вилазить за межі рамки рсіе, тож гнути кабель сильно не прийдеться, проте, можна було вивести конектор живлення у правий верхній кут плати, так щоб косу можна було пустити за ВК/під бекплейт :)
alexeygalas
Member

Повідомлення

daesz
упс, виправив
Ну 120 і правда забагато, якщо в класичному перпендикулярному положенні а не сендвіч. Правда, якщо придивитись уважно - то роз*єм чітко на краю плати, це просто пластик грубший. Тому тут це проблему не робить. Хіба що положення роз*єму по довшій стороні плати.
Хоча завелика ширина може і в сендвічі доставити проблем. В мому корпусі відеокарти шириною 132+ вже заставлять добряче згинати кабель. Остання причина з якої я не став брати Sapphire 7900 XTX а взяв zotac 4080
Afit
Member

Повідомлення

Размер меньше - цена больше
daesz
Member

Повідомлення

alexeygalas
це от РСВ із попередньої статті про гігу, але тут положення конектору теж саме
спойлер
Зображення
Що я мав на увазі - це перенести конектор на правий верхній край, а все що там знаходиться - перенести на теперішнє місце конектору.
спойлер
Зображення
Так і косу живлення не треба буде сильно гнути, і ширина карти буде менша.
Alex646
Member

Повідомлення

Вендори, як завжди - відрізаємо по максимуму від текстоліту, економимо копійки, як воно працюватиме, який шум, температура - пофіг, юзер схаває.
А хаває дай боже. Бп 550 вт для карти початкового рівня - :-/
oleg5d75
Member

Повідомлення

Щось вона мені нагадує ріксу 4хх..5хх від сапфіра, ще б додали перфорацію на кожух і не відрізнив би)))
Відповісти