AMD розпочала впровадження технологій FSR Redstone з релізом драйвера Adrenalin 25.11.1

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vpupkin
Member

Повідомлення

Kirakishou
Member

Повідомлення

Це вже вдруге коли у мене їх новий оновлювач драйверів, який вони недавно примусово додали в адреналін (не встановити його не можна, можна тільки встановити, в потім видалити), оновлює драйвери прямо під час гри. Уявіть собі, ви граєте в гру, починаються сильні стартери, монітор починає вимикатися і вмикатися, гра зависає, що доводиться знімати задачу. Починаєш розбиратися, в чому справа і коли в іграх заново починають компілюватися шейдери розумієш, що оновився драйвер на відеокарту. Під час гри! І це вже у мене вдруге, перед цим було кілька місяців назад. Потім сидиш і надієшся, хоч би античіт не виписав бан за такі витівки.
GipeR
Member

Повідомлення

Kirakishou: 14.11.2025 07:59 Це вже вдруге коли у мене їх новий оновлювач драйверів, який вони недавно примусово додали в адреналін (не встановити його не можна, можна тільки встановити, в потім видалити), оновлює драйвери прямо під час гри. Уявіть собі, ви граєте в гру, починаються сильні стартери, монітор починає вимикатися і вмикатися, гра зависає, що доводиться знімати задачу. Починаєш розбиратися, в чому справа і коли в іграх заново починають компілюватися шейдери розумієш, що оновився драйвер на відеокарту. Під час гри! І це вже у мене вдруге, перед цим було кілька місяців назад. Потім сидиш і надієшся, хоч би античіт не виписав бан за такі витівки.
отключить авто обновление в адреналине?
unique-neon
Member

Повідомлення

Почитав реліз ноти в адреналіні, нових фіч не завезли хоч місяць тому і пепевели rdna в режим підтримки.

Також кумедно бачити в реліз нотах підтримку 7500x3d. В мене наприклад зараз різні версії дравера на 9800x3d (rdna 2) та 9070xt (rdna 4). Припустимо цей драйвер підтримує ще якісь фічі проца окрім інтеграшки. То виходить треба два графічних драйвера на один процесор :laugh:
Геральт
Member

Повідомлення

Kirakishou: 14.11.2025 07:59 Це вже вдруге коли у мене їх новий оновлювач драйверів, який вони недавно примусово додали в адреналін (не встановити його не можна, можна тільки встановити, в потім видалити), оновлює драйвери прямо під час гри. Уявіть собі, ви граєте в гру, починаються сильні стартери, монітор починає вимикатися і вмикатися, гра зависає, що доводиться знімати задачу. Починаєш розбиратися, в чому справа і коли в іграх заново починають компілюватися шейдери розумієш, що оновився драйвер на відеокарту. Під час гри! І це вже у мене вдруге, перед цим було кілька місяців назад. Потім сидиш і надієшся, хоч би античіт не виписав бан за такі витівки.
спойлер
Зображення
unique-neon
Member

Повідомлення

GipeR: 14.11.2025 08:59отключить авто обновление в адреналине?
В мене з адреналіном такий досвід, що суто із-за пари переключалок тримаю. Інакше можна було б його видалити і лишити сам драйвер.
Востаннє редагувалось 14.11.2025 09:15 користувачем unique-neon, всього редагувалось 1 раз.
1234waltz
Member

Повідомлення

Зараз йдеться тільки про один компонент і одну гру, але надалі їхній перелік буде розширено.
:-/ Мда, не поспішають.
Yurius
Member

Повідомлення

GipeR: 14.11.2025 08:59
отключить авто обновление в адреналине?
пан не здогадався :lol:
man1242
Member

Повідомлення

Виглядає цікаво, якщо у майбутньому буде одним пакетом фср4 то взагалі імба.
Grava
Member

Повідомлення

Yurius: 14.11.2025 10:12пан не здогадався
Не в цьому справа. Раніше воно собі не дозволяло оновлювати під час гри і все було нормально.
Pro100SSK
Member

Повідомлення

Як же мене бісить цей новий install manager що ставиться без дозволу :mad:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я взагалі його видаляю, але цього разу не видалив, бо подумав, що може це вже нарешті пофіксили. Адреналін примусово ставить цей AMD Install Manager, по замовчуванню автоматичне оновлення увімкнене і оновлення драйвера запускається при увімкненій грі. Ви вважаєте, що це нормально?
bes
Member

Повідомлення

Pro100SSK: 14.11.2025 10:51 Як же мене бісить цей новий install manager що ставиться без дозволу :mad:
у вас даже какая то сложность уже поставить просто драйвер, в последнем окне когда драйвер установлен там есть галочка типа "становить последнее ПО от АМД" или как то так - снимешь ее и никакой инстал менеджер не ставиться
GipeR
Member

Повідомлення

Kirakishou: 14.11.2025 10:54
Я взагалі його видаляю, але цього разу не видалив, бо подумав, що може це вже нарешті пофіксили. Адреналін примусово ставить цей AMD Install Manager, по замовчуванню автоматичне оновлення увімкнене і оновлення драйвера запускається при увімкненій грі. Ви вважаєте, що це нормально?
adrenalin.png
вот тут убрать галку и нет проблем, что на ноуте, что на стационаре, само по себе не обновляется.
Yurius
Member

Повідомлення

GipeR: 14.11.2025 11:04вот тут убрать галку и нет проблем, что на ноуте, что на стационаре, само по себе не обновляется.
Саме так, тільки що побачив новини про новий драйвер і встановив з мого дозволу, люди вже не знають до чого доколупатися.
Matumba92
Member

Повідомлення

Yurius: 14.11.2025 11:21
GipeR: 14.11.2025 11:04вот тут убрать галку и нет проблем, что на ноуте, что на стационаре, само по себе не обновляется.
Саме так, тільки що побачив новини про новий драйвер і встановив з мого дозволу, люди вже не знають до чого доколупатися.
Если бы тоже самое было на зелёных картах то красные раздули бы как мега баг. Когда в родном болоте то ладн :rotate:
Геральт
Member

Повідомлення

Matumba92
Драйвер оновлюється коли відповідний повзунок включений і не оновлюється, коли виключений? Бажище :D
Я їх взагалі не оновлюю до повного проходження гри, не те, що під час гри
Grava
Member

Повідомлення

Геральт: 14.11.2025 11:56Драйвер оновлюється коли відповідний повзунок включений і не оновлюється, коли виключений? Бажище
Тобто це нормально коли не питаючи тебе адреналін починає встановлювати драйвер посеред гри? А чому він раніше так не робив? Чи може то баг був?
Геральт
Member

Повідомлення

Grava
Ні раніше ні зараз в мене драйвер не оновлювався автоматично ні під час гри ні поза грою. :dontknow:
Як так вже хочеться автооновлень, то там інший повзунок. "не оновлювати, коли виявлено" чи якось так. Тобто перевірка версії буде проходити автоматом, але саме оновлення ініціюється користувачем.

спойлер
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

bes: 14.11.2025 10:55снимешь ее и никакой инстал менеджер не ставиться
Ні, він встановлюється примусово. Там нема опції не встановлювати менеджер. Просто він не буде автоматично оновлювати драйвер, буде тільки перевіряти наявність оновлень.
Ніяких претензій до автоматичного оновлення драйверів немає. Є претензії до того, що він оновлює драйвери при увімкненій грі. Якби це було раз, я б подумав, що просто якийсь баг чи ще щось. Але сьогодні він знову встановив мені нові драйвери примо під час гри. Я вже було подумав, що це якісь сильні перепади електроенергії, бо монітор кілька разів вимкнувся та увімкнувся, гра почала сильно статерити, а потім взагалі зависла.
Зрозуміло, що можна багато чого відключити, але стандартно ця опція увімкнена. Раніше цієї фігні не було, бо і цього менеджеру не було, а сам адреналін не оновлював драйвери під час гри. Принаймні я з таким не зустрічався. Ця фігня почалася, коли вони почали примусово нав'язувати цей менеджер.
Відповісти