Новини
Останні статті і огляди
AMD розпочала впровадження технологій FSR Redstone з релізом драйвера Adrenalin 25.11.1
-
Vpupkin
Member
Пропоную обговоритиAMD розпочала впровадження технологій FSR Redstone з релізом драйвера Adrenalin 25.11.1
Краще пізно, ніж ніколи......
Краще пізно, ніж ніколи......
-
Kirakishou
Member
Це вже вдруге коли у мене їх новий оновлювач драйверів, який вони недавно примусово додали в адреналін (не встановити його не можна, можна тільки встановити, в потім видалити), оновлює драйвери прямо під час гри. Уявіть собі, ви граєте в гру, починаються сильні стартери, монітор починає вимикатися і вмикатися, гра зависає, що доводиться знімати задачу. Починаєш розбиратися, в чому справа і коли в іграх заново починають компілюватися шейдери розумієш, що оновився драйвер на відеокарту. Під час гри! І це вже у мене вдруге, перед цим було кілька місяців назад. Потім сидиш і надієшся, хоч би античіт не виписав бан за такі витівки.
-
GipeR
Member
отключить авто обновление в адреналине?Kirakishou: ↑ 14.11.2025 07:59 Це вже вдруге коли у мене їх новий оновлювач драйверів, який вони недавно примусово додали в адреналін (не встановити його не можна, можна тільки встановити, в потім видалити), оновлює драйвери прямо під час гри. Уявіть собі, ви граєте в гру, починаються сильні стартери, монітор починає вимикатися і вмикатися, гра зависає, що доводиться знімати задачу. Починаєш розбиратися, в чому справа і коли в іграх заново починають компілюватися шейдери розумієш, що оновився драйвер на відеокарту. Під час гри! І це вже у мене вдруге, перед цим було кілька місяців назад. Потім сидиш і надієшся, хоч би античіт не виписав бан за такі витівки.
-
unique-neon
Member
Почитав реліз ноти в адреналіні, нових фіч не завезли хоч місяць тому і пепевели rdna в режим підтримки.
Також кумедно бачити в реліз нотах підтримку 7500x3d. В мене наприклад зараз різні версії дравера на 9800x3d (rdna 2) та 9070xt (rdna 4). Припустимо цей драйвер підтримує ще якісь фічі проца окрім інтеграшки. То виходить треба два графічних драйвера на один процесор
Також кумедно бачити в реліз нотах підтримку 7500x3d. В мене наприклад зараз різні версії дравера на 9800x3d (rdna 2) та 9070xt (rdna 4). Припустимо цей драйвер підтримує ще якісь фічі проца окрім інтеграшки. То виходить треба два графічних драйвера на один процесор
-
Геральт
Member
Kirakishou: ↑ 14.11.2025 07:59 Це вже вдруге коли у мене їх новий оновлювач драйверів, який вони недавно примусово додали в адреналін (не встановити його не можна, можна тільки встановити, в потім видалити), оновлює драйвери прямо під час гри. Уявіть собі, ви граєте в гру, починаються сильні стартери, монітор починає вимикатися і вмикатися, гра зависає, що доводиться знімати задачу. Починаєш розбиратися, в чому справа і коли в іграх заново починають компілюватися шейдери розумієш, що оновився драйвер на відеокарту. Під час гри! І це вже у мене вдруге, перед цим було кілька місяців назад. Потім сидиш і надієшся, хоч би античіт не виписав бан за такі витівки.
-
unique-neon
Member
В мене з адреналіном такий досвід, що суто із-за пари переключалок тримаю. Інакше можна було б його видалити і лишити сам драйвер.GipeR: ↑ 14.11.2025 08:59отключить авто обновление в адреналине?
Востаннє редагувалось 14.11.2025 09:15 користувачем unique-neon, всього редагувалось 1 раз.
-
1234waltz
Member
Зараз йдеться тільки про один компонент і одну гру, але надалі їхній перелік буде розширено.
-
Yurius
Member
пан не здогадавсяGipeR: ↑ 14.11.2025 08:59отключить авто обновление в адреналине?Kirakishou: ↑ 14.11.2025 07:59 Це вже вдруге коли у мене їх новий оновлювач драйверів, який вони недавно примусово додали в адреналін (не встановити його не можна, можна тільки встановити, в потім видалити), оновлює драйвери прямо під час гри. Уявіть собі, ви граєте в гру, починаються сильні стартери, монітор починає вимикатися і вмикатися, гра зависає, що доводиться знімати задачу. Починаєш розбиратися, в чому справа і коли в іграх заново починають компілюватися шейдери розумієш, що оновився драйвер на відеокарту. Під час гри! І це вже у мене вдруге, перед цим було кілька місяців назад. Потім сидиш і надієшся, хоч би античіт не виписав бан за такі витівки.
-
man1242
Member
Виглядає цікаво, якщо у майбутньому буде одним пакетом фср4 то взагалі імба.
-
Grava
Member
Не в цьому справа. Раніше воно собі не дозволяло оновлювати під час гри і все було нормально.Yurius: ↑ 14.11.2025 10:12пан не здогадався
-
Pro100SSK
Member
Як же мене бісить цей новий install manager що ставиться без дозволу 
-
Kirakishou
Member
Я взагалі його видаляю, але цього разу не видалив, бо подумав, що може це вже нарешті пофіксили. Адреналін примусово ставить цей AMD Install Manager, по замовчуванню автоматичне оновлення увімкнене і оновлення драйвера запускається при увімкненій грі. Ви вважаєте, що це нормально?GipeR: ↑ 14.11.2025 08:59отключить авто обновление в адреналине?
-
bes
Member
у вас даже какая то сложность уже поставить просто драйвер, в последнем окне когда драйвер установлен там есть галочка типа "становить последнее ПО от АМД" или как то так - снимешь ее и никакой инстал менеджер не ставиться
-
GipeR
Member
вот тут убрать галку и нет проблем, что на ноуте, что на стационаре, само по себе не обновляется.Kirakishou: ↑ 14.11.2025 10:54Я взагалі його видаляю, але цього разу не видалив, бо подумав, що може це вже нарешті пофіксили. Адреналін примусово ставить цей AMD Install Manager, по замовчуванню автоматичне оновлення увімкнене і оновлення драйвера запускається при увімкненій грі. Ви вважаєте, що це нормально?GipeR: ↑ 14.11.2025 08:59отключить авто обновление в адреналине?
-
Yurius
Member
Саме так, тільки що побачив новини про новий драйвер і встановив з мого дозволу, люди вже не знають до чого доколупатися.GipeR: ↑ 14.11.2025 11:04вот тут убрать галку и нет проблем, что на ноуте, что на стационаре, само по себе не обновляется.
-
Matumba92
Member
Если бы тоже самое было на зелёных картах то красные раздули бы как мега баг. Когда в родном болоте то ладнYurius: ↑ 14.11.2025 11:21Саме так, тільки що побачив новини про новий драйвер і встановив з мого дозволу, люди вже не знають до чого доколупатися.GipeR: ↑ 14.11.2025 11:04вот тут убрать галку и нет проблем, что на ноуте, что на стационаре, само по себе не обновляется.
-
Геральт
Member
Matumba92
Драйвер оновлюється коли відповідний повзунок включений і не оновлюється, коли виключений? Бажище
Я їх взагалі не оновлюю до повного проходження гри, не те, що під час гри
Драйвер оновлюється коли відповідний повзунок включений і не оновлюється, коли виключений? Бажище
Я їх взагалі не оновлюю до повного проходження гри, не те, що під час гри
-
Grava
Member
Тобто це нормально коли не питаючи тебе адреналін починає встановлювати драйвер посеред гри? А чому він раніше так не робив? Чи може то баг був?Геральт: ↑ 14.11.2025 11:56Драйвер оновлюється коли відповідний повзунок включений і не оновлюється, коли виключений? Бажище
-
Геральт
Member
-
Kirakishou
Member
Ні, він встановлюється примусово. Там нема опції не встановлювати менеджер. Просто він не буде автоматично оновлювати драйвер, буде тільки перевіряти наявність оновлень.bes: ↑ 14.11.2025 10:55снимешь ее и никакой инстал менеджер не ставиться
Ніяких претензій до автоматичного оновлення драйверів немає. Є претензії до того, що він оновлює драйвери при увімкненій грі. Якби це було раз, я б подумав, що просто якийсь баг чи ще щось. Але сьогодні він знову встановив мені нові драйвери примо під час гри. Я вже було подумав, що це якісь сильні перепади електроенергії, бо монітор кілька разів вимкнувся та увімкнувся, гра почала сильно статерити, а потім взагалі зависла.
Зрозуміло, що можна багато чого відключити, але стандартно ця опція увімкнена. Раніше цієї фігні не було, бо і цього менеджеру не було, а сам адреналін не оновлював драйвери під час гри. Принаймні я з таким не зустрічався. Ця фігня почалася, коли вони почали примусово нав'язувати цей менеджер.