Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
MSiAventador: ↑ 09.11.2025 03:28Я поставив феріти на міжблочні кабелі - 0 ефекту
Scoffer: ↑ 09.11.2025 03:35Та і не має бути ефекту якщо перешкод немає
Й до того ж жодного брендового кабелю з ферітом не бачав.
У знайомого, що щарить в електрониці питав, у деталях вже не пам'ятаю аргументацію, вісновок пам'ятаю - не займайся дурницями
-
Radio Bay
Member
До речі, мені взагалі пофіг з чого той кабель, взагалі не давлюся. Важлвивий кінцевимй результатMSiAventador: ↑ 09.11.2025 03:28Я ще не доріс до USB 2.0 UP-OCC серебро высокой степени очистки
Ага, вагою у пару кіло, щоб потім взагалі від нього нічого не відчипитиFilabatya: ↑ 09.11.2025 07:04То треба Неодімовий ставити, щоб в перешкод взагалі не було шансів
В мене е набір маленьких, розміром в 25 копійок, у 2 рази товще, от ліпичі заразі. Не пам'ятаю вже навіщо купував. Валяются у столі, увесь час іх від чогось відколупую )
-
Z440_User
Member
Radio Bay, дякую, але я в "проводки" нагулявся в 2010х
Да і враховуючи мій прихований монтаж, не хочу я совати важкенькі АС та совати і колупати непідйомну стійку з апаратурою для забавок в "проводочкі".
П.С. враховуючи кімнату та прихований монтаж, довжина кабелів:
1.) Міжблоки - на мікрофонному кабелі від 0,5 до 2,0м.
2.) Rear, Front, LineIn від ПК - той самий мікрофонний кабель довжиною 15м кожен.
3.) АС front - мідний шввп 2*2,25 довжиною 2*4метри
4.) АС rear - мідний шввп 2*,25 довжиною 2*20метрів.
Да і враховуючи мій прихований монтаж, не хочу я совати важкенькі АС та совати і колупати непідйомну стійку з апаратурою для забавок в "проводочкі".
П.С. враховуючи кімнату та прихований монтаж, довжина кабелів:
1.) Міжблоки - на мікрофонному кабелі від 0,5 до 2,0м.
2.) Rear, Front, LineIn від ПК - той самий мікрофонний кабель довжиною 15м кожен.
3.) АС front - мідний шввп 2*2,25 довжиною 2*4метри
4.) АС rear - мідний шввп 2*,25 довжиною 2*20метрів.
-
Radio Bay
Member
От тут розуміюZ440_User: ↑ 09.11.2025 13:55совати і колупати непідйомну стійку з апаратурою для забавок в "проводочкі"
-
StTechnik
Member
Такс.. Кабель поменял. UGREEN, рассово верный. Все ок, все работает отлично.
Что хочется добавить по впечатлениям. Все таки больше времени уже в пользовании.
Стало БОЛЬШЕ баса. Точнее как - стал слышен более низкий бас. По моему как раз по нижней возможной границе этих небольших колонок. там вроде 50 или 55 Гц. Вот он теперь слышен. Нравится
Да, диапазон у К15 пошире однозначно. Ну и было странно если бы это было не так.
Что хочется добавить по впечатлениям. Все таки больше времени уже в пользовании.
Стало БОЛЬШЕ баса. Точнее как - стал слышен более низкий бас. По моему как раз по нижней возможной границе этих небольших колонок. там вроде 50 или 55 Гц. Вот он теперь слышен. Нравится
Да, диапазон у К15 пошире однозначно. Ну и было странно если бы это было не так.
-
Hotspur
Member
StTechnik: ↑ 10.11.2025 14:34Кабель поменял. UGREEN, рассово верный. Все ок, все работает отлично.
-
StTechnik
Member
Еще небольшое дополнения.
ASIO драйвер реализован более качественно. Казалось бы. В контексте воспроизведения DSD вот та проблема если громкость в драйвере не 0. В FiiO вообще нет страницы громкости. И ранее - когда воспроизводился DSD - устройство исчезало из перечня звуковых карт в Виндоус. (Типа очень монопольного режима). Сейчас такого нет. Устройство присутствует в списке. Так более удобнее и более понятнее.
ASIO драйвер реализован более качественно. Казалось бы. В контексте воспроизведения DSD вот та проблема если громкость в драйвере не 0. В FiiO вообще нет страницы громкости. И ранее - когда воспроизводился DSD - устройство исчезало из перечня звуковых карт в Виндоус. (Типа очень монопольного режима). Сейчас такого нет. Устройство присутствует в списке. Так более удобнее и более понятнее.
-
Radio Bay
Member
Ничего странного, больше верха больше низа, кажется, что диапазон шире + шнурок получше и это только УгринStTechnik: ↑ 10.11.2025 14:34Да, диапазон у К15 пошире однозначно. Ну и было странно если бы это было не так
-
StTechnik
Member
на прошлом тоже был УгриинRadio Bay: ↑ 10.11.2025 14:56и это только Угрин
Я не могу игнорировать советы специалистов
-
Hotspur
Member
я тут не під звук поміняв стандартний чорний сток 0.3 м ЮСБ на якийсь ноу нейм але 2 товщини з АЛІ. Ну і поміряв. На стоці падіння напруги при включенні з 5 V бул до 4.3-4.5 V. На заміненому падає до 4.9 V. От тобі і кабеля Югрін такий пошукаю куплю а ноу нейм буде на запасRadio Bay: ↑ 10.11.2025 14:56это только Угрин
-
Radio Bay
Member
Hotspur
Не зрозумів, заплутався
Не зрозумів, заплутався
-
Hotspur
Member
просто товстий ноунейм кабель не дає просадок. а стоковий навоз дає просадку з 5 V до 4.3Radio Bay: ↑ 10.11.2025 20:16Не зрозумів, заплутався
-
Radio Bay
Member
Так, 4.3 то дофіга, а що Угріни?
-
Z440_User
Member
Handmade USB на мідному Ethernet Одеса-кабель довжиною 15м, просто тупо припаяні usb папа/мама. Ну на маму припаяв 2200мкф кондер. Пасивний. При підключенні механічного USB HDD, падіння по 5В до 4,8В при розкручуванні диску, далі 5В. Але присутня проблема по D+ D-, там вже відчувається довжина. Ініціалізація лише як USB 1.1 Але то в мене хвіст під wireless клаву з мишкою формату usb 1.1, так що піде.
-
Hotspur
Member
там папа папа в мене такого Югріна немає, закажу тоді поміряюRadio Bay: ↑ 10.11.2025 20:24Так, 4.3 то дофіга, а що Угріни?
-
Radio Bay
Member
ЛютьZ440_User: ↑ 10.11.2025 21:36Handmade USB на мідному Ethernet Одеса-кабель довжиною 15м, просто тупо припаяні usb папа/мама. Ну на маму припаяв 2200мкф кондер. Пасивний. При підключенні механічного USB HDD, падіння по 5В до 4,8В при розкручуванні диску, далі 5В
-
tablestikus
Member
StTechnik: ↑ 10.11.2025 14:34 Такс.. Кабель поменял. UGREEN, рассово верный. Все ок, все работает отлично.
Стало БОЛЬШЕ баса. Точнее как - стал слышен более низкий бас. По моему как раз по нижней возможной границе этих небольших колонок. там вроде 50 или 55 Гц. Вот он теперь слышен. Нравится![]()

-
corruptedflesh
Member
Купити minidsp umik-1 чи не купити, ось в чому питання.
-
Hotspur
Member
можливо. при наявності вільного часу корисна річcorruptedflesh: ↑ 11.11.2025 02:38 Купити minidsp umik-1 чи не купити, ось в чому питання.