Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
Зрозууіло )Z440_User: ↑ 08.11.2025 12:35якщо це неможливо виміряти - це психосоматика
...
-
StTechnik
Member
Занял законное место.
Ну и тем не менее.
Пока впечатления в кратце.
1. Овер ультимативный как для такого применения, ну тут это сразу было понятно.
2. Звук - чертовски хорош. Я не умею на аудиофильском (вот эти все "бархатные низы", "резкие верха" и все в таком роде). Скажу просто - звук - очень нравиться. При этом не могу сказать что он прям вот оооочень резко лучше чем был из того малыша, но детальности больше, больше объема что ли. Надо еще послушать всякого. Плотно не успел еще.
3. Надо заказывать балансный кабель к HD490Pro.
4. Спонтанная покупка чертовски радует. Спасибо всем причастным, кто убедил в выборе
- спойлер
Ну и тем не менее.
2. Звук - чертовски хорош. Я не умею на аудиофильском (вот эти все "бархатные низы", "резкие верха" и все в таком роде). Скажу просто - звук - очень нравиться. При этом не могу сказать что он прям вот оооочень резко лучше чем был из того малыша, но детальности больше, больше объема что ли. Надо еще послушать всякого. Плотно не успел еще.
4. Спонтанная покупка чертовски радует. Спасибо всем причастным, кто убедил в выборе
-
MSiAventador
Member
StTechnik: ↑ 08.11.2025 17:06 Занял законное место.![]()
Рядом к слову его предшественник. Размеры конечно сильно не совпадают
- спойлер
- IMG_4118.JPG
![]()
Ну и тем не менее.
4. Спонтанная покупка чертовски радует. Спасибо всем причастным, кто убедил в выборе![]()
Після переходу з Сябри на Вєльвєт для ВАУ- ефекту потрібна акустика яка розкриває віолончелі, контрабаси та роялі.
А стару коробочку - підставкою під монітор.
-
Radio Bay
Member
Только не кытайское сереброStTechnik: ↑ 08.11.2025 17:06 Надо заказывать балансный кабель к HD490Pro
Странно, ожидал переворот в звукеStTechnik: ↑ 08.11.2025 17:06При этом не могу сказать что он прям вот оооочень резко лучше чем был из того малыша, но детальности больше, больше объема что ли. Надо еще послушать всякого
-
StTechnik
Member
Ну у меня наушники в принципе не плохо это раскрывают. И да - разница есть. Может не прямо что ВАУ (это ж субъективное понятие), но однозначно получше.MSiAventador: ↑ 08.11.2025 17:34розкриває віолончелі, контрабаси та роялі.
Та не, о чем говорить, ВЕЩЬ! Я очень доволен.
Единственные условные минусы пока что заметил - 1. Экран могли бы и получше качества влупить. На темной теме заметно, что он не прямо что бы очень. 2. Крутилки громкости и входов - по моему пластик. Хорошего качества, но пластик. Но это такие блин мелочи, что об этом можно вообще не говорить даже.
Она в шкафчик спрячется. Он по сути очень неплох как для вот такого сценария, и звук приличный. Есть на него обзоры на Портативе. Пусть лежит. Есть она не просит. Монитор на кронштейне болтается.MSiAventador: ↑ 08.11.2025 17:34А стару коробочку - підставкою під монітор.
Заказал ему уже шнурок USB-A -> USB-C 3m, по совету специалистов фирмы UGREEN
-
Radio Bay
Member
Та ладно, везде должно вауMSiAventador: ↑ 08.11.2025 17:34Після переходу з Сябри на Вєльвєт для ВАУ- ефекту потрібна акустика яка розкриває віолончелі, контрабаси та роялі.
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Ужас
-
StTechnik
Member
Ну у меня стол подъемный. И не абы було, а я этим пользуюсь. Иногда работаю стоя. Поэтому запас по длине нужен. У меня нормально трех метровый кабель работал. Но он на USB-B.
-
Hotspur
Member
-
StTechnik
Member
Чо ты? ))) Нормальные кабеля. Пользуюсь ими и вполне доволен
-
Hotspur
Member
гарні, я ж нічого не кажу. я ж з спеціалістів сміявсяStTechnik: ↑ 08.11.2025 18:39Чо ты? ))) Нормальные кабеля. Пользуюсь ими и вполне доволен
-
MSiAventador
Member
Hotspur
Всі знають що найкращі USB кабелі тільки в найкращих підвалах Шеньдженя.
Всі знають що найкращі USB кабелі тільки в найкращих підвалах Шеньдженя.
-
StTechnik
Member
Справедливости ради - UGREEN получше качеством чем комплектные к FiiiO.MSiAventador: ↑ 08.11.2025 22:45 Hotspur
Всі знають що найкращі USB кабелі тільки в найкращих підвалах Шеньдженя.![]()
-
MSiAventador
Member
UGREEN відстає від кращих підвалів що виготовляють з OCC single crystal copper silver plated 99.9999%StTechnik: ↑ 08.11.2025 22:58Справедливости ради - UGREEN получше качеством чем комплектные к FiiiO.MSiAventador: ↑ 08.11.2025 22:45 Hotspur
Всі знають що найкращі USB кабелі тільки в найкращих підвалах Шеньдженя.![]()
-
StTechnik
Member
MSiAventador

Никто не совершененUGREEN відстає
-
Radio Bay
Member
Inakustik Premium хвалят из недорогих
Відправлено через 9 хвилин 46 секунд:
Відправлено через 9 хвилин 46 секунд:
Можу на тиждень для досліджень закинути Oyaide Explorer 2x1,5m на родіевіх лопатках та якись межблок до купи. Здається в мене метровий Van den Hul Tunderline ще валяеться у мотлоху. Отакий, але розїєми рідні, під 8 здаєтьсяZ440_User: ↑ 08.11.2025 12:35Не вірю я в магію дротів, якщо це неможливо виміряти - це психосоматика
-
Hotspur
Member
звичайно. Xiaomi також гірше UGREENStTechnik: ↑ 08.11.2025 22:58Справедливости ради - UGREEN получше качеством чем комплектные к FiiiO.
Відправлено через 50 секунд:
феррита немає - в мусоркуRadio Bay: ↑ 09.11.2025 02:01Inakustik Premium хвалят из недорогих
-
Radio Bay
Member
Ти це серйозно чи прикалуєшсяHotspur: ↑ 09.11.2025 02:03феррита немає - в мусорку
Я колись спеціально проводив тести, що обрати дійсно народний USB кабель - альтернативу прінтерному.Hotspur: ↑ 09.11.2025 02:03Xiaomi також гірше UGREEN
В мене тоді, здається Oyaide Neo+ Class S стояв, знінив на Neotech NEUB-1020, важливо, з прослушкою, але він одразу заграв от як мені треба. З того часи питання USB дротів взагалі на парить, хоча розумію, що є поліпше
Про тест, брали участь Oyaide Neo+ Class S (~$90), Ugreen, не памъятаю який, метровый, самый коштовний (~$10), звук Schiit Pyst ($25) я приблизно пам'ятав, та прінтерний типа CableExpert, нормальный, не дно (~$5). USB вихід StLab U-710, Schiit Lyr тоді грав із своїм цапом.
CableExpert був жахливий, купити девайс за 700+ і вбити його за $5 то треба бути талановитим, StLab U-710 - це про теж, порти на мамках бувають жахливі.
Звісно Ugreen злив обом, але взагалы то був комфортний звук, я навыть з півгодини послухав.
Так в мене Ugreen заслужив нагороду "народний кабель must have". Не усі ж можуть собі дозволити дріт по ціні цапа.
- Той Inakustik Premium не буду тестувати , бо набридло і це не все, потім купив для цого інструментальний ящик )

- Здається конструкція того Угріна, непогано

-
Hotspur
Member
абсолютно серйозноRadio Bay: ↑ 09.11.2025 02:56Ти це серйозно чи прикалуєшся
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Феритове кільце на кабелі (також відоме як феритовий фільтр або дросель) служить для придушення високочастотних електромагнітних перешкод електричних ланцюгах.
Це пасивний компонент, який діє як фільтр, покращуючи якість переданого сигналу та захищаючи пристрої від взаємного впливу та зовнішніх шумів.
-
MSiAventador
Member
Radio Bay
Я ще не доріс до USB 2.0 UP-OCC серебро высокой степени очистки — 99.9998%.... не спокушай.
Я ще не доріс до USB 2.0 UP-OCC серебро высокой степени очистки — 99.9998%.... не спокушай.
Я поставив феріти на міжблочні кабелі - 0 ефекту.Hotspur: ↑ 09.11.2025 03:18абсолютно серйозноRadio Bay: ↑ 09.11.2025 02:56Ти це серйозно чи прикалуєшся
Відправлено через 2 хвилини 14 секунд:
Феритове кільце на кабелі (також відоме як феритовий фільтр або дросель) служить для придушення високочастотних електромагнітних перешкод електричних ланцюгах.
Це пасивний компонент, який діє як фільтр, покращуючи якість переданого сигналу та захищаючи пристрої від взаємного впливу та зовнішніх шумів.
-
Scoffer
Member
Та і не має бути ефекту якщо перешкод немає. Ферит в тому стандартному типорозмірі давить мегагерці і вище. Типу щоб електрогітара марки урал не ловила монгольське радіо.