ASUS випустила Mid-Tower корпус Prime AP303 у кількох варіантах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
kairo
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.11.2025 16:46Думка навіть була не про "фольгу" а малось на увазі порівняння, що ціна корпусу від Asus занадто висока
Так треба було почати з нормального порівняння, привести аналогічні Асусу корпуси за менші гроші, а ви привели в приклад якийсь хлам.
bes
Member

Повідомлення

так а пылевые фильтры на эти корпуса ставятся типа AP303 или AP201 ? А то там только снизу
Востаннє редагувалось 10.11.2025 17:03 користувачем bes, всього редагувалось 1 раз.
Melofon
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.11.2025 16:16Так я не радив людям їх купляти.
Тогда с чего было их вспоминать, или ты считаешь что они по дизайну на ровне с асусом? :gigi:
bes
Member

Повідомлення

Melofon: 10.11.2025 13:20
bes: 10.11.2025 13:15 этот корпус в два раза хуже ?
спойлер
Снимок экрана 2025-11-10 131512.png

А кто сказал что вдвое большая цена должна обещать что-то вдвое большее? металл к примеру там точно не вдвое толще но толще, да и качество обработки у фирменных корпусов куда лучше, так же есть нормальные фильтра, стяжки-лепучки и другие удобные штуки которых нет у дешёвых корпусов, ну и как обычно наценка за брэнд есть у всех брэндовых корпусов и за это люди тоже хотят платить, не все конечно но кто хочет тот платит.
ну может быть, просто я только встречался с асус корпусами когда они только появились и у меня ассоциаций конкурентов с кодегоном и другим ширпотребом. Ну я так посмотрел видео на примере AP201 то в принципе действительно интересный корпус но не понятно что там по пыли с ним.
Dilfin
Member

Повідомлення

Vpupkin: 10.11.2025 16:47
Dilfin: 10.11.2025 16:40Якщо ви будуєте офісну машину, чи мультимедійний центр і корпус буде десь ховатись збоку стола, тоді можна і вінгу взяти, не бачу нічого зазорного, а якщо корпус має тішити око і стояти на столі, тоді можна вибирати, але можна за ті самі гроші вибрати щось краще по дизайну, хоча комусь і терка від Apple подобалась (корпус хороший, але не допрацьований).
Та я жартую, але оцю моду ставити комп на столі шоб у вухо гуділо я не розумію.
А я вийшов з положення, зліва біля компютерного стола поставив нижчий на половину журнальний стіл, але такий добротний що і 100 кг. витримає і на нього поставив системник і всі нутрщі і підсвітка йдуть на кімнату і мені не заважають.)

Відправлено через 8 хвилин 11 секунд:
Ось такий корпус не поганий, для тих хто любить мінімалізм: Cougar Airface RGB White, збирав в такому, намучився коли підключав живлення процесора.)
спойлер
Зображення
, вага: 6,9 товщина бляхи 0.7, достатньо твердий
Vpupkin
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.11.2025 17:14Ось такий корпус не поганий, для тих хто любить мінімалізм: Cougar Airface RGB White, збирав в такому, намучився коли підключав живлення процесора.)
Мені корпус такого рівня просто так дали у подарунок разом з БЖ, треба щось якісніше і більше.
daesz
Member

Повідомлення

Це типу максі версія АР201? Бо щось навіть неможу зрозуміти в чому різниця між ними (без перегляжу тех характеристик 201шого) :D
Yurius
Member

Повідомлення

daesz: 10.11.2025 18:18Це типу максі версія АР201? Бо щось навіть неможу зрозуміти в чому різниця між ними (без перегляжу тех характеристик 201шого)
все просто - це АТХ на 50л
daesz
Member

Повідомлення

Yurius: 10.11.2025 18:32
daesz: 10.11.2025 18:18Це типу максі версія АР201? Бо щось навіть неможу зрозуміти в чому різниця між ними (без перегляжу тех характеристик 201шого)
все просто - це АТХ на 50л
В мене появилась підозра, що це просто величезна версія 201, коли прочитав про 7 місць під 3.5 сата, але трохи ліниво було йти дивитись характеристики 201шого :D
Melofon
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 10.11.2025 15:10
Melofon: 10.11.2025 13:36

Ну вот этот асус который версия со стеклом на целый килограмм тяжелее чем JONSBO D41 MESH SCREEN у которого тоже стекло и ещё и мониторчик со стеклом свой вес добавляет (7,8 у асус и 6,8 у этой версии джонсбо), так что у этого асуса толщина стали получше, а я недавно собирал комп именно в JONSBO D41 MESH SCREEN и я вам скажу что толщина стали там ну такое себе (0,8мм) из-за того что там куча сетки она везде гнётся, сетку желательно хотябы с миллиметровой стали делать и то она будет немного прогибаться при давлении, а вот уже 1,2мм будет отлично и достаточно жестко чтобы не гнулось, наверно именно поэтому есть версия не MESH а STD у которой нет так много сетки и он уже не такой хлипкий и кстати более дорогой.
Дісно видно що джонсбо більш бюджетний. За асус максимум наполовину більше готовий би дати, але не 2х точно.
І то цей AP303 повний, трохи збільшений, копіпаст AP201. З урахуванням того що асус рекламує свої BTF рішення, могли б хоч вирізи зробити :facepalm:
Так этот асус дешевле чем джонсбо меш с экранчиком но дороже чем тот же джонсбо меш без экранчика, но оно и понятно, там всё таки металл потолще, сравнивать его с корпусами вдвое дешевле конечно можно но там они будут и во всём хуже.
Dilfin
Member

Повідомлення

kairo: 10.11.2025 16:57
Dilfin: 10.11.2025 16:46Думка навіть була не про "фольгу" а малось на увазі порівняння, що ціна корпусу від Asus занадто висока
Так треба було почати з нормального порівняння, привести аналогічні Асусу корпуси за менші гроші, а ви привели в приклад якийсь хлам.
Тоді б не було спілкування на три сторінки.)

Відправлено через 2 хвилини 59 секунд:
Vpupkin: 10.11.2025 17:43
Dilfin: 10.11.2025 17:14Ось такий корпус не поганий, для тих хто любить мінімалізм: Cougar Airface RGB White, збирав в такому, намучився коли підключав живлення процесора.)
Мені корпус такого рівня просто так дали у подарунок разом з БЖ, треба щось якісніше і більше.
Можу порадити корпус CoolerMaster Cosmos C700M
спойлер
Зображення
:)
Yurius
Member

Повідомлення

З'явився по 4800грн у нас, але нема жодного огляду ніде.....а судячи з фото на оф. сайті ці унікали замінили прекрасний нейлоновий фільтр знизу в АП201 на змієлова з пвх в корпусі за 5к. :mad:
Dilfin
Member

Повідомлення

Melofon: 10.11.2025 18:58
aaleksandrenko: 10.11.2025 15:10

Дісно видно що джонсбо більш бюджетний. За асус максимум наполовину більше готовий би дати, але не 2х точно.
І то цей AP303 повний, трохи збільшений, копіпаст AP201. З урахуванням того що асус рекламує свої BTF рішення, могли б хоч вирізи зробити :facepalm:
Так этот асус дешевле чем джонсбо меш с экранчиком но дороже чем тот же джонсбо меш без экранчика, но оно и понятно, там всё таки металл потолще, сравнивать его с корпусами вдвое дешевле конечно можно но там они будут и во всём хуже.
Так, якщо "потолщє", то кажуть, що краще...))
Melofon
Member

Повідомлення

Dilfin

Естественно чем толще металл тем лучше для качества корпуса.
Відповісти