ASUS випустила Mid-Tower корпус Prime AP303 у кількох варіантах

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Dilfin
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити ASUS випустила Mid-Tower корпус Prime AP303 у кількох варіантах

Корпус Delux MK330 659 грн.
спойлер
Зображення
Корпус Vinga 1019 грн.
спойлер
Зображення
Корпус ASUS Prime AP303 4200 грн. + 820 грн. (ПДВ)+ 210 грн. (5% націнка продавця мінімум) = 5230 грн. в Україні і що думаєте, ніхто не купить, куплять і не один і не 10...
спойлер
Зображення
Я до чого веду, що багато цікавіших корпусів і набагато дешевших, вчіться шукати і вибирати, а не брати те, що вам впарюють... продавці з подібних "Ельдорадо".
Востаннє редагувалось 10.11.2025 12:31 користувачем Dilfin, всього редагувалось 1 раз.
alumem
Member

Повідомлення

Ну вы и корпуса в пример привели ....
Dilfin
Member

Повідомлення

alumem: 10.11.2025 12:30 Ну вы и корпуса в пример привели ....
А що не так з тими корпусами, не виконують свою функцію, чи не мають напису Prime чи Limitid Edition? Приведіть в приклад свій вибір. Хіба не зможете вибрати кращий корпус до 5 тисяч, та ну, я в Вас вірю.)
Lekrs
Member

Повідомлення

Dilfin
Ну і порівнянячка....
Норм корпуса у be quiet, fractal design, lian li, і тому подібних.
olegwatch
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.11.2025 12:28 Пропоную обговорити ASUS випустила Mid-Tower корпус Prime AP303 у кількох варіантах

спойлер
Зображення
Корпус Vinga 1019 грн.
спойлер
Зображення
Корпус ASUS Prime AP303 4200 грн. + 820 грн. (ПДВ)+ 210 грн. (5% націнка продавця мінімум) = 5230 грн. в Україні і що думаєте, ніхто не купить, куплять і не один і не 10...
спойлер
Зображення
Я до чого веду, що багато цікавіших корпусів і набагато дешевших, вчіться шукати і вибирати, а не брати те, що вам впарюють... продавці з подібних "Ельдорадо".
Я зібрав простенький комп в цьому Корпус Vinga 1019 грн - скажу чесно - в реалі він максимум на 500 грн виглядає. Ну прям дешманьська фольга. Так, свою функція робе - тримає залізо в купі, але виглядає дуже дешево, не розібрати його ніяк (тільки бокове скло и пластикова "морда"). Я впевненний, що корпус від асус як мінімум має презентабельний вигляд.
Барбарис
Member

Повідомлення

Lekrs, нормальне порівняння - судячи з ваги асуса, він не дуже відрізняється від них.

olegwatch, презентабельний, але чи вартує в 4 рази більшої ціни?
olegwatch
Member

Повідомлення

Барбарис: 10.11.2025 13:00 Lekrs, нормальне порівняння - судячи з ваги асуса, він не дуже відрізняється від них.

olegwatch, презентабельний, але чи вартує в 4 рази більшої ціни?
як на мене, то ні. але для фанатів асус, або тих, кто полюляє компактне та гарне поруч на робочому столі - варте :shuffle:
Dilfin
Member

Повідомлення

olegwatch: 10.11.2025 12:47
Dilfin: 10.11.2025 12:28 Пропоную обговорити ASUS випустила Mid-Tower корпус Prime AP303 у кількох варіантах

спойлер
Зображення
Корпус Vinga 1019 грн.
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Я зібрав простенький комп в цьому Корпус Vinga 1019 грн - скажу чесно - в реалі він максимум на 500 грн виглядає. Ну прям дешманьська фольга. Так, свою функція робе - тримає залізо в купі, але виглядає дуже дешево, не розібрати його ніяк (тільки бокове скло и пластикова "морда"). Я впевненний, що корпус від асус як мінімум має презентабельний вигляд.
В мене корпус: Cougar Panzer-S
спойлер
Зображення
важить 9 кг (з двох сторін калене скло) і він коштував менше ніж цей кошик для брудної білизни, хоча в кожного своє бачення краси.
Melofon
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.11.2025 12:35А що не так з тими корпусами
Ну как минимум по ним сразу видно что дешёвка и толщина металла там почти как у пивной банки ;) просто есть большая разница даже в пользовании нормальным качественным корпусом и подделками аля Delux, и любой юзер который не раз собирал компы это сразу почувствует :learn:
Барбарис
Member

Повідомлення

olegwatch, якщо мова про гарне, то до чого тут асус? Тут вже можна дивитись на кращі джонсбо або фрактал/біквайт чи близнюків китайців мсі, фсп, монтех та інших, що схоже клепаються на тому ж заводі, аде дешевші.
Melofon
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.11.2025 13:11В мене корпус: Cougar Panzer-S
Ты хотябы в руках держал тот Delux или тот же Винга ? и сравнивал их со своим Cougar Panzer-S? если нет то зачем писать и советовать людям хрень когда сам сидишь на нормальном корпусе :facepalm:
Востаннє редагувалось 10.11.2025 13:16 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
bes
Member

Повідомлення

этот корпус в два раза хуже ?
спойлер
Снимок экрана 2025-11-10 131512.png
olegwatch
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.11.2025 13:11
olegwatch: 10.11.2025 12:47

В мене корпус: Cougar Panzer-S
спойлер
Зображення
важить 9 кг (з двох сторін калене скло) і він коштував менше ніж цей кошик для брудної білизни, хоча в кожного своє бачення краси.
В мене теж дешевший корпус SilentiumPC Signum SG7V TG
спойлер
Зображення
і важить десь 9 кг також, але це не про компактність і мінімалізм :shuffle:
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Був AP201, класний корпус. Цей такий самий але з підримкою АТХ.
Але 100 євро то занадто, коли Jonsbo d41 брав за 44.
Melofon
Member

Повідомлення

bes: 10.11.2025 13:15 этот корпус в два раза хуже ?
спойлер
Снимок экрана 2025-11-10 131512.png

А кто сказал что вдвое большая цена должна обещать что-то вдвое большее? металл к примеру там точно не вдвое толще но толще, да и качество обработки у фирменных корпусов куда лучше, так же есть нормальные фильтра, стяжки-лепучки и другие удобные штуки которых нет у дешёвых корпусов, ну и как обычно наценка за брэнд есть у всех брэндовых корпусов и за это люди тоже хотят платить, не все конечно но кто хочет тот платит.
Востаннє редагувалось 10.11.2025 13:22 користувачем Melofon, всього редагувалось 1 раз.
Dilfin
Member

Повідомлення

Melofon: 10.11.2025 13:12
Dilfin: 10.11.2025 12:35А що не так з тими корпусами
Ну как минимум по ним сразу видно что дешёвка и толщина металла там почти как у пивной банки ;) просто есть большая разница даже в пользовании нормальным качественным корпусом и подделками аля Delux, и любой юзер который не раз собирал компы это сразу почувствует :learn:
Я знаю вагу дешевих корпусів, особливо Delux, питання було не в вазі чи товщині бляхи, а в зовнішньому вигляді, якщо я поставив в приклад корпуси за 4 тисячі і важкі, то це б було нормальне порівняння? Чи ASUS за 100$ мали б випустити корпус з тоненької бляхи? Але думаю що і тоді б його купляли.
Востаннє редагувалось 10.11.2025 13:26 користувачем Dilfin, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Dilfin: 10.11.2025 12:28Я до чого веду, що багато цікавіших корпусів і набагато дешевших, вчіться шукати і вибирати
Ви привели в приклад якесь дешеве лайно. В мене попередній корпус Cougar за ~1000 грн і це пивна бляшанка в порівнянні із нинішнім Фракталом.
В мене корпус: Cougar Panzer-S важить 9 кг (з двох сторін калене скло) і він коштував менше ніж цей кошик для брудної білизни, хоча в кожного своє бачення краси.
ЛОЛ. Тобто, ви людям рекомендуєте якийсь хлам за 15 баксів, а собі взяли корпус за сотку?
спойлер
Screenshot 2025-11-10 132614.png
Востаннє редагувалось 10.11.2025 13:32 користувачем kairo, всього редагувалось 3 разів.
olegwatch
Member

Повідомлення

Барбарис: 10.11.2025 13:15 olegwatch, якщо мова про гарне, то до чого тут асус? Тут вже можна дивитись на кращі джонсбо або фрактал/біквайт чи близнюків китайців мсі, фсп, монтех та інших, що схоже клепаються на тому ж заводі, аде дешевші.
ви ж розумієте, що асус завжди був таким - ціна за нейм. і свої покупці будуть.
а ось про бренди, які ви назвали - не дуже багато звичайних юзерів і знають. асус давлять маркетингом і тому їх продукт будуть купувати. мені подобається цей корпус. якщо б я не збирав компи, то купив би саме цей, а не інший, бо асус на слуху.
Dilfin
Member

Повідомлення

olegwatch: 10.11.2025 13:24
Барбарис: 10.11.2025 13:15 olegwatch, якщо мова про гарне, то до чого тут асус? Тут вже можна дивитись на кращі джонсбо або фрактал/біквайт чи близнюків китайців мсі, фсп, монтех та інших, що схоже клепаються на тому ж заводі, аде дешевші.
ви ж розумієте, що асус завжди був таким - ціна за нейм. і свої покупці будуть.
а ось про бренди, які ви назвали - не дуже багато звичайних юзерів і знають. асус давлять маркетингом і тому їх продукт будуть купувати. мені подобається цей корпус. якщо б я не збирав компи, то купив би саме цей, а не інший, бо асус на слуху.
Не завжди ASUS був таким, просто бісить коли маркетолдоги це внушають, я переважно надавав перевагу обладнанню ASUS і мене просто зараз бісить, що їхні маркетолухи переводять їхні товари в ранг елітності і недоступності і вся ця хєрня почалась від коли попридумували rog strix gaming ... supeр..
The_Rusik
Member

Повідомлення

Dilfin
Почему вы к евро еще налог добавляете? Если в европе цена уже с налогом.
Відповісти