DNA, 47 ранг, І6 Лінн

, закрита сюжетка і квести, в грінді теж насиджено.
Вердикт, поки без ендгейму.
1. Геймплей - бодяга. Детально: з точки зору геймдизайну, все дуже класно продумано, реально "здорові" люди працювали. Аніме Варф майже вдався. Майже - бо технічна реалізація, про неї далі.
2. Персонажі. Концептуально - ОК. Дизайн - ГФЛ2, але в ГФЛ2 краще пропрацьовані "в глибину". Не сказати щоб погано, але... "и не друг, и не враг, а так". Ну за "задній бампер" Лінн ставлю залік

.
3. Технічний бік. Прокляття арму, будь воно не ладне. Вся робота дизайнерів і геймдизайнерів нівелюється тут. Детально: колізії, затримки керування(прописані ігромеханічно), деталізація персонажів, анімації. Кожен пункт реалізований не те що з оглядом, а буквально нативно для АРМу. Навіщо тут УЕ4 - таємниця за сімома замками. Моя особиста біль - розкладка. Це друга гра(перша Джедай Фолллен Ордер), в якій я не зміг під себе повністю комфортно налаштувати керування( а я на такому собаку з'їв, я в Елітку граю

). Причина та ж що і в Джедаї - кор дизайн жорстко прописаний під конкретний контролер.
4. Сюжет - беру свої слова назад, в ГФЛ2 він був на дві голови вищий. З плюсів - акуратна, послідовна подача і загальна "не поняшність". Для кор аудиторії - ВАУ безумовно, але мене не здивувало. Я буквально його в якийсь момент почав предіктити. Мінуси: режисура - практично відсутня, глибина - відсутня повністю. Прописати свою "Колфне"? Та кому вона треба! Обіграти потрійну маску Картефії? Та її помітять півтора анонімуса, і то з англ. озвучкою!
І т.д., тупо вирішили не паритись, хоча і здатні.
Спешл. Грінд - ставлю залік

.