Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 06.11.2025 06:00джедай сурвайвора
Мені зайшов Star Wars Jedi: Fallen Order, але я про нього не написав, бо не памятаю чи це було до того, як почав грати в гача-ігри, чи вже після. В Star Wars Jedi: Survivor не грав, бо люди скаржилися на погану оптимізацію гри і зараз я вже граю в гача-ігри, тому сумніваюся, що Survivor мені зайде. А викидати на нього гроші просто так я не хочу. Я й так купив кілька ігор, в які навіть толком не починав грати.

Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
daesz: 06.11.2025 06:00я всю трилогії сиквелів просто ненавиджу
Я не дивився ні сиквели, ні серіали. Тільки шість фільмів. Раніше був фанатом цієї франшизи, але це обмежувалося лише шістьма фільмами та потім грою Star Wars Jedi: Fallen Order. Зараз в цілому пофіг на цю франшизу, як і на більшість продукції, яку робить сучасний захід. Мені вже давно набагато ближче культура отаку.

Відправлено через 3 хвилини 51 секунду:
Aniota, ACG. Ну тобто культура аніме, манги та відеоігор. Бо термін отаку має дещо негативний відтінок.

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
daesz
До речі, а у вас теж безсоння, чи ви вночі працюєте, а вдень спите? Бо що ви, що пан lewerlin активно сидите тут вночі.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 06.11.2025 06:18Мені зайшов Star Wars Jedi: Fallen Order, але я про нього не написав, бо не памятаю чи це було до того, як почав грати в гача-ігри, чи вже після. В Star Wars Jedi: Survivor не грав, бо люди скаржилися на погану оптимізацію гри і зараз я вже граю в гача-ігри, тому сумніваюся, що Survivor мені зайде. А викидати на нього гроші просто так я не хочу. Я й так купив кілька ігор, в які навіть толком не починав грати.
Я взяв на -55% здається, коли вже мав 4070с, оптимізація ніби нормальна була. Я, по крайній мірі, не пам'ятаю дуже сильних провалів якихось.
Kirakishou: 06.11.2025 06:18Я не дивився ні сиквели, ні серіали.
Рекомендую роуг ван та андора. Реально пік, особливо андор, це реально мій топ10 всіх серіалів які я впринципі коли небудь дивився. Ще можна глянути 1 сезон мандалорця, мені він зайшов, далі вже якась туфта почалась.
Повстанці (анімований серіал) мені сподобався, але там не всі арки нормальні, основні сюжетні в основному класні, сайд арки - в основному посередні.
Теж саме із війнами клонів (там 7 сезонів лол), перший декілька сезонів дуже паршиві, десь з 3-4 починаючи він стає цікавим, але також має доволі посередні чи взагалі паршиві арки.

Відправлено через 3 хвилини 19 секунд:
Nevermind, я грав у неї коли в мене була ще 7800хт, згадав що пробував і з РТ, і це був той випадок коли художнє освілення/тіні виглядали краще без РТ :D

Відправлено через 23 секунди:
Kirakishou: 06.11.2025 06:24ви вночі працюєте, а вдень спите
Вночі працюю (я якийсь час працював в іноземній логістиці і в мене робочі години починались в 8 вечора, до 4 ранку), тепер там не працюю вже якийсь час, але робочий день десь приблизно таким же й залишився :D
lewerlin
Member

Повідомлення

daesz: 06.11.2025 06:00А так з не гач навіть і не згадаю, що із нового за останні 2-3 роки сподобалось.
Сталкер2, щоб там на нього не лили - крута гра насправді. Вилізти прямо дуже важко. Clair Obscur я так і не пограв, хоча хочеться. Ну і в БГ3, останні патчі і свіжі класи зацінити б.
Ну а топ вайфу - Ермелінда фон Крігер :gigi:. Краща озвучка жіночого персонажу в іграх евер :super: .

Отправлено спустя 3 минуты 46 секунд:
Kirakishou: 06.11.2025 06:24Бо що ви, що пан lewerlin активно сидите тут вночі.
Аутсорсю на колишніх колег, а вони ще з 18го в Арізоні сидять.
Kirakishou: 06.11.2025 06:24Star Wars Jedi: Fallen Order
В мене алергія на все діснеївське СВ. Я фанат Розширеного Всесвіту, тому все "бай Дісней" йде лісом.
Raynor
Member

Повідомлення

Почитав тут вас і зрозумів що також по суті вже не граю в звичайні ігри після того як почав грати в гачі, ну тому що банально після щоденної рутини в гачах вже немає бажання грати в щось інше.
daesz
Member

Повідомлення

lewerlin
я клер ждав на розпродажі, а сталкера не грав (скачав з торента потестити ФГ на 7800, коли ще нею володів, бо то була якась перша притомна гра де був амд-шний ФГ). БГ3 також не грав, хоча 1 та 2 в дитинстві ще пройшов.

В діснея не все погане. Той же андор - на голову вище того всього, що є в ЗВ вселенній (і я перечитав як весь канон (мб за винятком останнії книжок які там були пелізнуті після 23 року), так і всю розширену вселенну). Якщо брати особистий топ ЗВ, то : андор > роуг1/ер5 > ер6 > ер4 > ер3 > вся інша шляпа.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Raynor: 06.11.2025 18:51Почитав тут вас і зрозумів що також по суті вже не граю в звичайні ігри після того як почав грати в гачі, ну тому що банально після щоденної рутини в гачах вже немає бажання грати в щось інше.
Я зробив дейліки в шести гача-іграх, ще в одну зайшов просто забрати нагороди, потім завдяки Сайрін мені вдалося пройти два із трьох режимів ендгейма в ХСР на всі зірки. Вдалося пройти якраз ті, що скоро закінчуються.
Потім трохи пограв в Resident Evil 4 - Separate Ways, проходжу її по другому колу. Пограв би ще, але скоро мають вимкнути електроенергію. Серія Resident Evil зараз на розпродажі, думаю, може придбати ті частини, в які я не грав – 2, 3 і 7.
З іншого боку я таки хочу дочитати Амфореус, а там дуже багато читати. Хочу прочитати його перед релізом Едо.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Тим часом я без Гіацини пройшов усі три режими на всі зірки, але прийшлося зробити штук тридцять спроб різними персонажами. Але банер Гіацини все одно продовжую крутити, вже кинув туди біля 50 круток. У мене немає жодного п’ятизіркового хілера, тому вона точно не буде зайвою, якщо вдасться її забрати. А не вдасться, то матиму гарант на Констанцію.
Я не люблю заморочуватися з реліквіями, у мене є сто штук того матеріалу, з якого можна виготовляти реліквії на замовлення. А ще я майже не знімаю сігни і реліквії з тих персонажів, якими не граю, бо не хочу чіпати вже зібраних персонажів, хоч вони вже й втратили актуальність в поточних режимах ендгейму. Думаю, людина з досвідом легко пройшла би на моїх аккаунтах весь ендгейм в усіх іграх Хойо просто правильно зібравши команди і персонажів.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
в ГФЛ2 є таке поняття як "формейшнс", дуже зручна штука, фактично створює леєр на якому персонажі можуть використовувати будь-які артефакти, вепони/сигнатурки чи інший гір, які вже одіті на інших персонажів при цьому не "знімаючи" їх із тих на кому вони одіті в колекції.
спойлер
Зображення
Зображення
Єдине, що прикро - елементів є 6 і цих лаєрів є також 6, але оскільки я юзаю 1 із леєрів для тіми яка проходитиме ендгейм контент - немаю місця для одного із елементів (лід), а сетап в колекції - використовую для ПВП.

Я, доречі, думаю що лівну із CZN з кінцями. Єдине що я роблю - це зливаю стаміну кожного для, вже другий тиждень не трачу квитки в Хаосі на реворди, сьогодні думав попроходити, перший ран ще леда як закінчив, другий про альт+ф4. Гра якась максимально не цікава та жадібна.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz: 07.11.2025 22:33Я, доречі, думаю що лівну із CZN з кінцями. Єдине що я роблю - це зливаю стаміну кожного для, вже другий тиждень не трачу квитки в Хаосі на реворди, сьогодні думав попроходити, перший ран ще леда як закінчив, другий про альт+ф4. Гра якась максимально не цікава та жадібна.
Я теж передумав реролити собі нормальний аккаунт. Три рази спробував, перший раз отримав Люка з банера новачка, другий раз крутив стандарт і взагалі нікого не отримав, третій раз отримав Магну і після цього вже не реролив. Але я гру не видаляю, як матиму настрій, то зайду послухаю всі репліки Хікаси Йоко.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
ще от надумав вчергове переглянути андор, серіал на віка і encourage (мені здається українське "заохочувати" не сповна передає зміст цього слова :D ) вас зробити теж саме. Після того можна і rogue one глянути, він хоч і вийшов раніше, але продовжує те на чому закінчується серіал.
Один з найкращих епізодів в (серіальному) кінематографі взагалі https://www.imdb.com/title/tt20603308/
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Почав дивитися Андор, поки що цікаво. Але мабуть я його буду довго дивитися, бо дивлюся тільки коли вимикають електроенергію.

Ще хотів порадитися. Хочу придбати якийсь не дуже дорогий девайс, щоб можна було грати в Зенлесс та ХСР коли немає електроенергії. Бо мій смартфон Зенлесс не підтримує, та й в ХСР на малому екрані не дуже зручно грати. Поки що надумав взяти планшет. Сподобався iPad 11 та Xiaomi Pad 7 Pro, але схиляюся саме до iPad. Ноутбук не хочу. Ігровий ноут буде дорожче, а триматиме батарею менше. Як вам такий варіант?
Чи краще все-таки взяти смартфон? Судячи з відео на ютубі, де людина тестувала Зенлесс на обох планшетах, грати на планшеті має бути зручно.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
я за все життя мав планшет тільки раз, років так 10 тому, ніби зручно було, але тоді ігор було не те щоб багато мобільних.
Мені не дуже подобається екосистема епла (в обох племінників айфони (хоч і не самі "свіжі") та й в їхніх батьків, здебільшого, також; вони після андроїду п п ц які не зручні), але то особисте вподобання. Що до телефону - він, напевно, не самий зручний для ігор в принципі (в мене не самий свіжий, але все ще доволі "шустрий" pixel 4 xl), але я й не те щоб багато граю на смарті, інколи дейлі захожу зробити та й все. З переваг - планшет/телефон можна "захарчувати" від павербанку, а ноут, напевно, вже не вийде :)

Я на 6 серії, діалоги просто бімба в Андорі, на голову вище всього, що коли-небудь було в ЗВ.
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Мені теж Android більше подобається, але на девайсах від Apple ігри більш оптимізовані, бо у Apple не такий широкий асортимент заліза. Плюс Apple користується популярністю як у користувачів, так і у розробників. Я розглядаю його саме з цього боку.
Зараз Apple iPad 11 (2025) на 128 гігабайт коштує 17,5к. Варіантів від Android за ці гроші мабуть взагалі немає, щоб так гарно тягнули Зенлесс.
спойлер

128 гігабайт для цих двох ігор цілком вистачить.
Втім якщо ситуація зі світлом налагодиться, або хоча б не стане гіршою, то він мені не потрібен. У мене й зараз є планшет, який більшість часу просто лежить в шухляді. Просто він не тягне Зенлесс, тому задумався про девайс, на якому можна буде не тільки дейліки зробити, а й пройти івенти та почитати сюжет.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
на першому відео помітні статери я б сказав. Не можу рекомендувати, бо я в цьому плані трохи профан (бо не цікавлюсь планшетами, та й телефонами в цілому); але приблизно така ж доля чекала і на мій планшет, трохи покористувався, поклав в шуфляду і він так і лежав там доки сестра не перекупила дуже-дуже давно :D
Бачив в новинах, що сьогодні збільшили кількість відключень в Києві, незнаю як в інших областях, у нас виключають від 0 до 4 годин, як коли, тож не на стільки критично. Але у вашому регіоні ситуація може бути зовсім іншою.

Відправлено через 49 секунд:
Ще от прийшло в голову вже після того як відправив - айпед перепродати в раді відсутності потреби в ньому буде значно простіше, оскільки вони завжди користуються популярністю :)
Kirakishou
Member

Повідомлення

daesz
Сьогодні спочатку було дві години зі світом, а дві без, але після обіду зробили півтори години світло є, а три нема. Завтра обіцяють дві години через дві.
Ну я дейліки і навіть вікліки зробив в усіх іграх, для них багато часу не треба. А ось сюжет читати не наважився. Хоча його теж можна ставити на паузу, правда не у всіх місцях.
daesz
Member

Повідомлення

Kirakishou
уф, у вас там, схоже, зі світлом зовсім скрутно :( Мб тоді планшет і має зміст в такому випадку.

Відправлено через 44 хвилини 57 секунд:
Kirakishou: 08.11.2025 20:49Почав дивитися Андор, поки що цікаво
починаючи десь з середини першого сезону там кожна серія просто піпець.
Raynor
Member

Повідомлення

Kirakishou
А ви зарядну станцію не розглядаєте як варіант? Звісно обійдеться дорожче, проте можна буде грати на пк і не морочити собі голову з планшетом, та і враховуючи нинішню ситуацію зі світлом, буде значно корисніша за планшет, хоча з іншого боку коли зі світлом все нормалізується, то ця штука буде просто десь валятись.
daesz: 07.11.2025 22:33 Я, доречі, думаю що лівну із CZN з кінцями. Єдине що я роблю - це зливаю стаміну кожного для, вже другий тиждень не трачу квитки в Хаосі на реворди, сьогодні думав попроходити, перший ран ще леда як закінчив, другий про альт+ф4. Гра якась максимально не цікава та жадібна.
А в інших гачах у вас якось по іншому? Наприклад я зараз і в геншині і в вуві також просто зливаю стаміну кожен день. В CZN думаю докачатись до 40-го рівня щоб побачити що там за режим відкриється в Хаосі, зараз також заходжу в гру чисто стаміну позливати. Хотів спробувати попроходити Dimensional Dawn(я так розумію це аналог безодні з геншину), а там потрібно 2 команди :gigi: :gigi: , в мене ресурсів навіть на одну не вистачає, з цією довбаною стаміною навіть ресурси не можна нормально погріндити.
daesz
Member

Повідомлення

Raynor: 09.11.2025 08:20 в інших гачах у вас якось по іншому?
Я професійно (карра) хейчу ГФЛ2, тим не менше я з ентузіазмом проходжу всю щотижневу рутину (незнаю чому, але щось в ній підкупляє і все). В CZN пробую щось робити крім зливання стаміни та дейликів і мене воно просто дратує :-/
Raynor: 09.11.2025 08:20Хотів спробувати попроходити Dimensional Dawn(я так розумію це аналог безодні з геншину), а там потрібно 2 команди
Я 45 і не грав жоден новий мод десь з 37-38 лол..
Raynor: 09.11.2025 08:20в мене ресурсів навіть на одну не вистачає, з цією довбаною стаміною навіть ресурси не можна нормально погріндити.
Я от тільки сьогодні закінчив 6 персонажів до 50 та 6 партнерів до 50. Скіли на всіх 1/1/5 (базоні/нейтральні/юнік карти) + майже на всіх анлокнута перша пасивка (на деяких не анлокав, бо вона їм не потрібна, наприклад 20% згенерити балісту на базових картах Вероніки - то сміття).
Alexandr_I
Junior

Повідомлення

Kirakishou
Краще смарт. Ігри хойо на мобільних пристроях рендеряться в 720p і на планшеті виглядають мильно. На телефоні це хоч не так помітно
Kirakishou
Member

Повідомлення

Raynor
Raynor: 09.11.2025 08:20А ви зарядну станцію не розглядаєте як варіант?
Зараз у мене немає на неї грошей. В кінці року мають дати премію, але я не настільки залежний від гача-ігор, щоб витратити 50к на те, щоб мати змогу грати в них на комп'ютері, коли відсутня електроенергія. Для мого комп'ютера потрібна станція на 2000 Вт-годин.
Якби вона була потрібна для роботи, тоді інша річ. У мене на роботі є кілька блюетті та екофлоу, в тому числі потужні дельта про, бо на роботі вони потрібні. Але купувати станцію для ігор можна хіба що якщо є лишні гроші, бо з цим завданням чудово справиться смартфон, а на планшеті з гейпадом так і взагалі можна буде грати з комфортом. Ще й заряджати його можна від павербанку.

Alexandr_I
Alexandr_I: 09.11.2025 10:57Краще смарт.
Я зараз граю на смартфоні, він тягне всі ігри крім Зенлессу. Загалом, можна грати, але на великому екрані має бути зручніше читати текст сюжету і тапати по екрану. Мило не проблема. Більш того, я не буду грати на максимальних налаштуваннях, щоб економити заряд.
А звідки інформація, що рендериться в 720р? Я знаю, що ігри зроблені під екран 21:9, бо сам граю на 16:9 і на ньому по боках менше деталей, ніж на ультраширокому моніторі або смартфоні. У айпада екран 4:3, там по боках така ж кількість деталей, як і на 16:9, але більше деталей знизу та зверху.
А який би ви смартфон порадили за ціною цього айпада?
Відповісти