Мені зайшов Star Wars Jedi: Fallen Order, але я про нього не написав, бо не памятаю чи це було до того, як почав грати в гача-ігри, чи вже після. В Star Wars Jedi: Survivor не грав, бо люди скаржилися на погану оптимізацію гри і зараз я вже граю в гача-ігри, тому сумніваюся, що Survivor мені зайде. А викидати на нього гроші просто так я не хочу. Я й так купив кілька ігор, в які навіть толком не починав грати.daesz: ↑ 06.11.2025 06:00джедай сурвайвора
Відправлено через 6 хвилин 8 секунд:
Я не дивився ні сиквели, ні серіали. Тільки шість фільмів. Раніше був фанатом цієї франшизи, але це обмежувалося лише шістьма фільмами та потім грою Star Wars Jedi: Fallen Order. Зараз в цілому пофіг на цю франшизу, як і на більшість продукції, яку робить сучасний захід. Мені вже давно набагато ближче культура отаку.daesz: ↑ 06.11.2025 06:00я всю трилогії сиквелів просто ненавиджу
Відправлено через 3 хвилини 51 секунду:
Aniota, ACG. Ну тобто культура аніме, манги та відеоігор. Бо термін отаку має дещо негативний відтінок.
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
daesz
До речі, а у вас теж безсоння, чи ви вночі працюєте, а вдень спите? Бо що ви, що пан lewerlin активно сидите тут вночі.