Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Draqoon
Member

Повідомлення

Квест про вихід на пенсію це заради чого гру взагалі робили ;)
Neuromantic
Member

Повідомлення

mycolaevich: 01.11.2025 22:49 Neuromantic
А ви першу частину бачили? Чого ви від неї серйозності чекали?
Не бачив. Та й байдуже...

Гра непогана. Ще треба розбиратися з системами прокачки, крафту та апгрейдів зброї і екіпу. Але бігати і стріляти цікаво
The_Rusik
Member

Повідомлення

Всем привет.
Кто знает, остались ли еще онлайн игры, где держится онлайн, и где нет доната, донатной валюты и разных скинов, кейсов?
Или таких уже больше нет?
mycolaevich
Member

Повідомлення

The_Rusik: 02.11.2025 14:58 где нет доната, донатной валюты и разных скинов, кейсов?
Таких нема.
Є ігри які грабельні без донату, і ті що неграбельні без донату. Всьо.
Геральт
Member

Повідомлення

mycolaevich
chesscom/lichess, онлайн і без донату :)
FirstTDM
Member

Повідомлення

The_Rusik: 02.11.2025 14:58Кто знает, остались ли еще онлайн игры, где держится онлайн, и где нет доната, донатной валюты и разных скинов, кейсов?
Зображення
Draqoon
Member

Повідомлення

The_Rusik: 02.11.2025 14:58 Всем привет.
Кто знает, остались ли еще онлайн игры, где держится онлайн, и где нет доната, донатной валюты и разных скинов, кейсов?
Ви питання не те поставили, треба питати про free pvp, оце саме головне в ммо, все інше це таке.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Хорошо, давайте уточню, где можно играть PvP без доната, где нет P2W.
И где нет уведомлений разных и не выпадают ящики на пол экрана, и не предлагают тебе, купи, открой, прокрути колесо и т.д.
_FYA_EXel
Member

Повідомлення

The_Rusik: 02.11.2025 17:05 Хорошо, давайте уточню, где можно играть PvP без доната, где нет P2W.
И где нет уведомлений разных и не выпадают ящики на пол экрана, и не предлагают тебе, купи, открой, прокрути колесо и т.д.
А какой профит разраба от онлайн игр без донатов или P2W :rolleyes:
acm_fan
HWBOT OC Team

Повідомлення

The_Rusik: 02.11.2025 17:05где можно играть PvP без доната, где нет P2W.
CS 2?
В списке про читеров - ни слова, поэтому подходит :gigi: Колёс на пол-экрана там нет. В теории премимум уменьшает число читеров, но это давно в прошлом :gigi:
P2W = читеры? Если так, тогда вариант не подходит :-/
waryag
Member

Повідомлення

_FYA_EXel: 02.11.2025 19:02 А какой профит разраба от онлайн игр без донатов или P2W :rolleyes:
Продажа самой игры, ДЛС, косметики и т.п. Вполне приличные деньги плюс репутация.
MSiAventador
Member

Повідомлення

В ТДУ 3 завезли режим Таксі. :shuffle:
kairo
Member

Повідомлення

MSiAventador: 02.11.2025 22:08В ТДУ 3 завезли режим Таксі.
Вона ще жива?
MSiAventador
Member

Повідомлення

kairo: 02.11.2025 22:21
MSiAventador: 02.11.2025 22:08В ТДУ 3 завезли режим Таксі.
Вона ще жива?
Ага. Ще й Казіно відкрили але для України воно заблоковано.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

The_Rusik: 02.11.2025 14:58 Всем привет.
нових таких мабуть немає, але є старі, правда онлайн там маленький, але є, але стабільно, але мало...
які саме жанри вас цікавлять?
waryag
Member

Повідомлення

Проходжу перший ДОС, вайби БГ3 присутні, хоч і сирувато.
kairo
Member

Повідомлення

Зараз граю БГ3, вже в третьому акті. Перших два на складності Тактик в мене зайняли 100 годин, це з проходженнями усіх квестів. Думаю взати невелику паузу, бо переживаю, що можу вигоріти, оскільки третій акт досить великий. Взагалі, бачу по реддіту, що багато гравців вигорають на третьому акті, оскільки гра ну дуже велика. ДОС2 в мене зайняла 170 годин. ДОС1 також є в бібліотеці, думаю колись пройти.
MSiAventador
Member

Повідомлення

В очікуванні Нордшляйфе , зацінив BMW M2 CS в Assetto Corsa EVO .Класно керується, полюбляю машини де можна газ не до кінця скидувати.
mertvei
Member

Повідомлення

kairo
Завидую тебе бг3,это нечто.

Отправлено спустя 4 минуты 29 секунд:
Outer Worlds 2 ,пробую неплохо ближе к середине.
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 09.11.2025 12:58 Зараз граю БГ3, вже в третьому акті. Перших два на складності Тактик в мене зайняли 100 годин, це з проходженнями усіх квестів. Думаю взати невелику паузу, бо переживаю, що можу вигоріти, оскільки третій акт досить великий. Взагалі, бачу по реддіту, що багато гравців вигорають на третьому акті, оскільки гра ну дуже велика. ДОС2 в мене зайняла 170 годин. ДОС1 також є в бібліотеці, думаю колись пройти.
В мене була пауза в кілька місяців посередині другого акту. А після проходження пробіг перший акт за Темну Жагу і знову наївся.
Відповісти