Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Геральт
Member

Повідомлення

waryag: 30.10.2025 21:38 Ти точно грав, а не дивився висери російських блогерів?
Точно грав. Симпатична
акторка
Зображення
, з якої малювали (лівою ногою), а не
оце от
Зображення
kairo
Member

Повідомлення

waryag: 30.10.2025 21:38маленька Еллі миліше і за Еббі, і за себе у майбутньому
Насправді, що доросла Еллі, що Еббі, більш реалістичні персонажі, ніж няшна Еллі із першої частини, яка клала людей та зомбаків пачками.
Лев - це дівчинка.
Трансгендери існували із незапам'ятних часів. В любому випадку, про це в грі згадується лише натяками, певен, що частина гравців навіть не вкурила це.
mult
Member

Повідомлення

waryag
В обох частинах мені сподобалось, що дають можливість тонко налаштувати геймлей гри.
Так як я ненавиджу стелс в іграх, а в цій грі максимальна складність гри із налаштуваннями по замовчуванню, це тупо майже вся гра в стелсі.
Бо патронів і ресурсів ніфіга немає постійно.
І добре що є тонкі геймплейні налаштування.
Я ставив так.
Ресурси і патрони на максимум, багато.
Шкода по мені на максимум.
Складність і пильність ворогів на максимум.
Поміч напарників на мінімум, в пасив.
Гра стає офігєвшим шутером про зомбі :)
Ні разу не використовував ренген і тп.
Бачу ворога чи зомбі, зразу стріляю, при чому не добираючи відстані і не підкрадаючись.
Мені було весело грати :)
Світ взагалі бомбезний.
Я ходив просто роздивлявся будівлі і все навкруги.
Світ без людей добре переданий.
Багато цікавих записок, де можна прочитати про трагедії і виживання окремих людей.
Прямо міні історії в записках.
Востаннє редагувалось 30.10.2025 22:47 користувачем mult, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

mult: 30.10.2025 22:43Світ взагалі бомбезний.
Я ходив просто роздивлявся будівлі і все навкруги.
Одна із найгарніших ігор на моїй пам'яті.
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 30.10.2025 21:48Точно грав. Симпатична

акторка

, з якої малювали (лівою ногою), а не
:facepalm:
Посилання побилося, але здогадуюся, що там вдале(!) фото професійної(!) моделі(!) з макіяжем(!) і т.п., зняте професійним(!) фотографом у студійних(!) умовах. Як моделі та акторки можуть виглядати у повсякденні на випадкових фото - прикладів масса.
А порівнюєш зі спеціально підібраним поганим скріном з гри.

Повторюся: у грі дівчина симпатична і схожа на ігрового батька. По сюжету їй не потрібно мати модельну зовнішність, а професія і умови настільки далекі від модельних, наскільки це можливо.
Геральт
Member

Повідомлення

waryag: 31.10.2025 08:49 Посилання побилося
Міг би продублювати, але навіщо? В неті повно фото/відео тої акторки. Ну от тобі
ще
Зображення
"спеціально підібране".

Але можна зробити ж простіше, підшукай сам скріншот, на якому воно виглядає привабливо. Навіть
ось тут
Зображення
дуже таке собі :D
Зможеш?

Прикладів сильних і в той же час привабливих жінок в ігграх також повно. А дівчина, яка зовні нагадує батька навряд чи може вважатись симпатичною. Ну, хіба що батько якийсь Орландо Блум, і то не впевнений. Просто визнай, що тобі подобаються чоловіко подібні дівчата. Тут нічого такого нема, всі люди різні :-/

mult
Я звісно перепрошую, але де ви там шутер побачили, та ще й "офігевший"? (може "офігенний" ? ;) )
Ватний консольний приціл, абсолютно дебільний інтерфейс зміни зброї від якого дико горіло, особливо на початку, до викачки кобури. Швидкість ГГ як в вагітного бегемота. Тупий і сліпий АІ. Але це біда багатьох консольних коридорок. І зумовлена малою кількістю контенту. Бо якщо забрати кат-сцени (а тут вони, здається, не пропускаються), дати норм. приціл і швидкість, то гра буде пролітатись за кілька годин. Імхо, налаштовувати навпаки треба в стелс. Розтягнемо задоволення і хоч якийсь виклик. Ну, але то таке, кожному своє.
waryag
Member

Повідомлення

mult: 30.10.2025 22:43 В обох частинах мені сподобалось, що дають можливість тонко налаштувати геймлей гри.
Навіть не пробував. Базова складність забезпечує хороший баланс: ти помираєш доволі швидко, вороги помирають доволі швидко, ресурсів не надлишок, але достатньо за умови помірного використання стелсу. Сам стелс ефективний, але не примусовий і не ультимативний.

Ще мені сподобалося, як пропрацювали геймплей обох героїнь - наче схожий, але різні підходи. Хіба що арбалет доволі дивно збалансований на фоні луку.
спойлер
Геральт: 31.10.2025 09:33Навіть ось тут дуже таке собі
Ще б пак, це одна з ікон хейтерів Еббі. :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

waryag
То що там, вдалось знайти скрін, де Еббі виглядає привабливо? :popcorn:
waryag
Member

Повідомлення

Геральт: 31.10.2025 10:24То що там, вдалось знайти скрін, де Еббі виглядає привабливо?
Як на мене, цілком симпатично:
спойлер
Зображення
Геральт
Member

Повідомлення

waryag
ясно. питань більше не є :)
SERGBILL
Member

Повідомлення

спробував Робокопа, є відчуття що дивлюся той фільм 1987 року :laugh: . із мінусів - жор компа є, графи немає, зовсім немає.
Геральт
Member

Повідомлення

SERGBILL: 31.10.2025 21:50 графи немає, зовсім немає.
Ну як же немає, якщо є
https://fex.net/uk/s/lp0n4dn
SERGBILL
Member

Повідомлення

Геральт: 31.10.2025 23:47 Ну як же немає, якщо є
https://fex.net/uk/s/lp0n4dn
і виглядає наче в гру 2015 року напихали ефектів з 2020, але у 2023
Геральт
Member

Повідомлення

SERGBILL
Більше реалістичного сучасного міста я просто не бачив (мультяшний 2077 не пропонувати). Ще ТЛОУ, до речі, непогана, але більш коридорна і все одно програє через гірші текстури.
mult
Member

Повідомлення

Геральт
Шутер, малось на увазі, що не треба повзати весь час в стелсі, ресурсів і патронів вистачає на всі перестрілки і на всіх ворогів.
Офігєвший чи (офігєнний) шутер, це те що не треба стелсити і на максимальній складності доволі цікаво грати як шутер.
Звісно АІ не супер, але і не зовсім погано.
Якраз на нормальній складності і нижче не цікаво, бо занадто легко.
Я робив собі зомбі шутер, комусь подобається повзати в стелсі.
Добре що гра дає можливість налаштувати це під себе.
І кожен може грати як йому цікаво, а не як навязали розробники.
По незручностям перемикання, є таке, але можна звикнути.
Ватного прицілу не відчував, може є налаштування, допомога в прицілювання в мене завжди вимкнена у всіх іграх.
Бо в шутери граю клаво-мишкою, воно тільки вбиває цікавість до гри і полегшує її.
Там багато налаштувань, не всі в них хочуть розібратись, потім претензії :)
Барбарис
Member

Повідомлення

mult: 01.11.2025 12:10 Офігєвший чи офігєнний - це
слова з різним значенням
Геральт
Member

Повідомлення

mult: 01.11.2025 12:10 Ватного прицілу не відчував, може є налаштування, допомога в прицілювання в мене завжди вимкнена у всіх іграх.
Мається на увазі, що потрібно зводитись, як в якихось довбаних танках. А не як в тру-шутерах (борда, батла, сталкер etc): швидко навів - постріл в довбешку, без паузи.
Та сама історія в Uncharted, RE і подібних. Просто гра під джойстик, а на ньому мабуть не встигають прицілитись раніше за ворога (при норм прицілі). От і придумали цю милицю, щоб бідолахи консольщики не страждали. І це налаштуваннями не виправити, на жаль
Neuromantic
Member

Повідомлення

Outer worlds 2
Наче й непогано, але не вистачає серйозності Starfield
kairo
Member

Повідомлення

але не вистачає серйозності нудності Starfield :gigi:
mycolaevich
Member

Повідомлення

Neuromantic
А ви першу частину бачили? Чого ви від неї серйозності чекали?
Відповісти