Новини
Останні статті і огляди
Стартували безплатні вихідні в Kingdom Come: Deliverance II та знижки на всі ігри серії
-
Prescott
Member
Получается нужно брать? -40% отличная скидка
-
Martix
Member
Кореш чех играл в неё на стимдэке, я тоже у него пробовал, на своем компе заценил только сейчас, мне зашло. Лучше, чем думал, прям кайф, буду брать. Озвучка на пражском диалекте (пржизвуке), аж слух режет после остраваков, но на чешском озвучка отдельный кайф. Жаль субтитры не дословны, близки только по смыслу, но игра слов в субтитрах не понятна. В целом игра - классproos: ↑ 07.11.2025 15:03Дааа, я просто хожу и иногда не могу поверить что это у меня на мониторе а не рл. И что примечательно, под каждый кустик хочется заглянуть, узнать а что там, а что вон там?)
Отправлено спустя 45 секунд:
Prescott: ↑ 07.11.2025 17:30Получается нужно брать
-
IronWithin
Member
Я здається конкретно написав, відмінності, йотей же копіпаста першої частини, тому їй готі на вашу думку не світить, ну то давайте порівняємо ккд1 та 2, подивимось що такого революційного сталося за 7 здається років між першою та другою що тепер це точно готі)) Перші 2 варіанти які приходять в голову але їх пропустимо це те що друга частина працює взагалі і добре на відміну від першої, але це базовий мінімум, а ніяк не шлях до готі, і графіку туди ж, бо конкуренти ккд всі нею володіють, як на мене то й на більшому рівні, вперед!Enjthesilence: ↑ 07.11.2025 17:24Так, помста для ГГ у ккд2 і йотей - абсолютно різні речі і те як її подають.IronWithin: ↑ 07.11.2025 15:08
Ну жесть, конкретики не буде?)) Чи помста в йотей і помста в ккд це різні речі?))
Чесно, - хрінь написав, та й по всьому!
Подобається гра, ну й нехай, ствержувати що це готі з вашими аргументами й порівняннями це крінж.
P.S видалив частину бо зрозумів що ви про голосування, і ні, я тільки недавно почав віддавати голос за щось, в ті часи я просто ігнорував голосування, рдр2 абсолютно точно краща за гов(2018) але до чого тут ккд2?
Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
proos
Ти давно в ігнорі, не тужся!?
- спойлер
- У ккд2 - це основний потяг для сюжету на початку і під кінець гра показує, набагато ширшу ідею і паралельно розвиває абсолютно інший не повʼязаний з «помстою» гг сюжет, ти гру пройшов
Ккд2 для мене схожий з рдр2 в цьому плані на фоні йотей. Я не кажу, що йотей чи гов - погані ігри, але вони точно менш комплексні, що тобі розписати? Кількість механік, прокачки, чи кількість діалогів у грі? На те Ц є голосування, я не розумію, яким чином йотей можливо оцінити вище за ккд2.
-
maxafon
Member
сталкер 2 гра року можете скрінити
-
kairo
Member
2024го?))maxafon: ↑ 08.11.2025 03:15 сталкер 2 гра року можете скрінити
-
Dremjke
Member
Підкажіть, в цій грі бойовка така всрата, як і в 1й частині? Бо в першій сподобалося все, особливо атмосфера та антураж, але бойовка - це якесь знущання - прилипаюча камера... В другій, по оглядам, наче все те саме, чи ні?
-
MoNiTeam
Junior
Вона потрапляє у пулл 2025 року, бо вийшла коли вже всі номінанти були визначені
-
IronWithin
Member
Чому чому, а сталкеру тільки через технічний стан ніяке готі не світить, в мене друг - ярий фанат, сперечався зі мною мов майже ідеальна гра, і от на днях вирішив перепройти, виявилось що сейв після обнов не працює, без модів на стаміну, вагу, світло, текстури грати не хоче(ой, що ж таке?), а з ними краші кожні пару хвилин, ну точно готі 
-
Grey_ukr
Member
10 числа выходит fallout 4 anniversary edition.
Вот она возьмет игру года.
Вот она возьмет игру года.
-
Геральт
Member
В першій бойовка - однокнопочна, в 2й - двокнопочна. Загалом, бойовка прмітивна і незручна одночасно. І бойовка точно не найсильніша складова тої гри.Dremjke: ↑ 08.11.2025 08:48 Підкажіть, в цій грі бойовка така всрата, як і в 1й частині? Бо в першій сподобалося все, особливо атмосфера та антураж, але бойовка - це якесь знущання - прилипаюча камера... В другій, по оглядам, наче все те саме, чи ні?
Не Nexus є моди не камеру, ніби дають трохи більше свободи.
-
kairo
Member
Для більшості ігор після великих патчів треба починати новий сейв, щоб не було проблем. З іншої сторони, ніщо не заважає вибрати в Стім версію гри на якій був цей сейв і продовжувати грати.IronWithin: ↑ 08.11.2025 11:30виявилось що сейв після обнов не працює
-
Dremjke
Member
Ось як раз із-за бойовки першу частину закинув. Все в грі непогано, але бойовка - то окремий вид тортур, саме із-за прилипаючої камери. Це жесть і не зрозуміло, навіщо взагалі так було робити... Знаходив мод, але не дуже допомагав.Геральт: ↑ 08.11.2025 12:40В першій бойовка - однокнопочна, в 2й - двокнопочна. Загалом, бойовка прмітивна і незручна одночасно. І бойовка точно не найсильніша складова тої гри.
Зтягну з піратського корабля, подивлюсь, як воно там. Якщо така сама бойовка з липкою камерою, то ну нафіг таке "задоволення".
-
Graveworm
Member
Сілксонг, ЕкспедиціяEnjthesilence: ↑ 07.11.2025 13:34гра в цьому році
-
waryag
Member
Її добре допрацювали. У першій регулярно виникали ситуації, коли при оточенні ворогами камера сходила з глузду, у другій такого не пам'ятаю.Dremjke: ↑ 08.11.2025 08:48Підкажіть, в цій грі бойовка така всрата, як і в 1й частині? Бо в першій сподобалося все, особливо атмосфера та антураж, але бойовка - це якесь знущання - прилипаюча камера... В другій, по оглядам, наче все те саме, чи ні?
Але ядро те ж, з "розою" напрямків. Також можна прокачати лук, стелс і зменшити кількість двобоїв до мінімуму.
-
Геральт
Member
Нема там на що особливо дивитись. Як була будь-яка дуель в одні ворота, так і залишилась.Dremjke: ↑ 08.11.2025 14:48 подивлюсь, як воно там. Якщо така сама бойовка з липкою камерою, то ну нафіг таке "задоволення".
Шкода, не вдалось знайти дерев'яного ціпка в тому замку. Так би ним того недо-боса відбуцав.
https://fex.net/uk/s/b0rcrkd
-
BoKl
Member
Друга частина у тисячу разів легша по бойовій системі, і це, як на мене, великий плюс. До бойовки звикати не треба. Є косяки з прокачкою - я зламав гру за допомогою змагань з арбалетом, це просто, і можна робити безкінечно, а персонаж прокачується.Dremjke: ↑ 08.11.2025 14:48Ось як раз із-за бойовки першу частину закинув. Все в грі непогано, але бойовка - то окремий вид тортур, саме із-за прилипаючої камери. Це жесть і не зрозуміло, навіщо взагалі так було робити... Знаходив мод, але не дуже допомагав.Геральт: ↑ 08.11.2025 12:40В першій бойовка - однокнопочна, в 2й - двокнопочна. Загалом, бойовка прмітивна і незручна одночасно. І бойовка точно не найсильніша складова тої гри.
Зтягну з піратського корабля, подивлюсь, як воно там. Якщо така сама бойовка з липкою камерою, то ну нафіг таке "задоволення".
-
Prescott
Member
В 1й части боевка была как минимум спорная, но сюжет, антураж, активности и прочее перекрывали.