Стартували безплатні вихідні в Kingdom Come: Deliverance II та знижки на всі ігри серії

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Стартували безплатні вихідні в Kingdom Come: Deliverance II та знижки на всі ігри серії

Об'єктивно, чи існує гра в цьому році, яка має більше шансів взяти goty?
IronWithin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.11.2025 13:34 Пропоную обговорити Стартували безплатні вихідні в Kingdom Come: Deliverance II та знижки на всі ігри серії

Призрак ётей? Дед стрендинг 2?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

IronWithin: 07.11.2025 13:49
Enjthesilence: 07.11.2025 13:34 Пропоную обговорити Стартували безплатні вихідні в Kingdom Come: Deliverance II та знижки на всі ігри серії

Призрак 100% ні, жартуєш? воук копіпаста першої частини, за що там готі? клер обскур і та має більше шансів. дс2 не грав, можливо
yariksom
Member

Повідомлення

Багато хто ставить на Clair Obscur: Expedition 33, все таки Kingdom Come не така популярна, хоча на мою особисту думку на голову краща.
Kyro
Member

Повідомлення

Это надо попробовать.
IronWithin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.11.2025 13:52
IronWithin: 07.11.2025 13:49

Призрак 100% ні, жартуєш? воук копіпаста першої частини, за що там готі? клер обскур і та має більше шансів. дс2 не грав, можливо
А ккд2 не «воук копіпаста» першої частини? Можете навіть приклади з відмінностями частин сюди написати за які тепер готі мають дати :insane:
Sanya94
Member

Повідомлення

Моя GOTY :jump:
Martix
Member

Повідомлення

Рекомендую чешскую озвучку, там правда ругань одна сплошная, но чехи именно так и разговаривают :laugh:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

IronWithin: 07.11.2025 14:05
Enjthesilence: 07.11.2025 13:52

А ккд2 не «воук копіпаста» першої частини? Можете навіть приклади з відмінностями частин сюди написати за які тепер готі мають дати :insane:
ккд2 на фоні йотей - за всіма аспектами краща гра, все просто. сценарій йотей можна розписати на 2х сторінках, сюжет в ккд2 на 2 голови краще. про що мова? графічно важко порівняти, тому що йотей сильно стилізований, це вже справа смаку, але реалістичні пейзажі ККД2> мультяшний гіпербалізований дизайн Японії зі всіма можливими кліше. геймдизайн, прокачка, наповнення світу тут також йотей залишився на рівні ігор юбісофт. я пам'ятаю майже всіх персонажів ккд2, а з йотей, ну таак, хтось там є. Ти напевно з тих, хто у 2018 році обрав год оф вар, замість РДР2
Востаннє редагувалось 07.11.2025 14:52 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
proos
Member

Повідомлення

Купил по предзаказу и только позавчера начал играть чтобы огород и другие домашние дела не мешали))
Господи, как же я кайфую, вчера 4 часа просто бегал собирал травы и варил зелья :)
Это шедеврище, просто бриллиант!

Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
IronWithin: 07.11.2025 13:49Призрак ётей? Дед стрендинг 2?
Ээээ, чего бл...??(с) :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 25 секунд:
Sanya94
И моя :super:
Martix
Member

Повідомлення

proos
Дизайн ландшафтов в игре шедевральный, разрабы постарались, везде узнается Богемия, растительность, холмы, свет, прям 1 в 1 как ИРЛ.
proos
Member

Повідомлення

Martix
Дааа, я просто хожу и иногда не могу поверить что это у меня на мониторе а не рл. И что примечательно, под каждый кустик хочется заглянуть, узнать а что там, а что вон там?)

Отправлено спустя 7 минут 24 секунды:
IronWithin: 07.11.2025 13:49Призрак ётей? Дед стрендинг 2?
Ну дружище, сравнивать юбисофт стайл дрoчильню с самобытной рпг, которую по наполнению можно сравнить разве что с рдр2, это ну очень такое. В дс2 не играл, но и первая часть не сравниться с первой киндом кам.
Ну или ты упертый сонибой :D

И кстати, вавры сделали нативную поддержку дуалсенс, вообще балдежь)

Отправлено спустя 58 секунд:
Enjthesilence: 07.11.2025 13:34чи існує гра в цьому році, яка має більше шансів взяти goty?
Ні)
IronWithin
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.11.2025 14:43
IronWithin: 07.11.2025 14:05

ккд2 на фоні йотей - за всіма аспектами краща гра, все просто. сценарій йотей можна розписати на 2х сторінках, сюжет в ккд2 на 2 голови краще. про що мова? графічно важко порівняти, тому що йотей сильно стилізований, це вже справа смаку, але реалістичні пейзажі ККД2> мультяшний гіпербалізований дизайн Японії зі всіма можливими кліше. геймдизайн, прокачка, наповнення світу тут також йотей залишився на рівні ігор юбісофт. я пам'ятаю майже всіх персонажів ккд2, а з йотей, ну таак, хтось там є. Ти напевно з тих, хто у 2018 році обрав год оф вар, замість РДР2
Ну жесть, конкретики не буде?)) Чи помста в йотей і помста в ккд це різні речі?))
Чесно, - хрінь написав, та й по всьому!
Подобається гра, ну й нехай, ствержувати що це готі з вашими аргументами й порівняннями це крінж.
P.S видалив частину бо зрозумів що ви про голосування, і ні, я тільки недавно почав віддавати голос за щось, в ті часи я просто ігнорував голосування, рдр2 абсолютно точно краща за гов(2018) але до чого тут ккд2?

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
proos
Ти давно в ігнорі, не тужся!
yariksom
Member

Повідомлення

Martix: 07.11.2025 14:27 Рекомендую чешскую озвучку, там правда ругань одна сплошная, но чехи именно так и разговаривают :laugh:
Тре спробувати, чеська в принципі інтуїтивно зрозуміла мова.
Lekrs
Member

Повідомлення

Як буде -80% як га першу частину, обов'язково візьмк.
proos
Member

Повідомлення

IronWithin: 07.11.2025 15:08Ти давно в ігнор
Таки сонибой :D
kairo
Member

Повідомлення

Придбав Gold Edition. Не сумніваюсь, що гра шикарна. :super:
waryag
Member

Повідомлення

IronWithin: 07.11.2025 13:49 Призрак ётей? Дед стрендинг 2?
Плюс експедиція, та й сілксонг може вистрілити. Дуже продуктивний і рівний рік без відвертих фаворитів.
Enjthesilence: 07.11.2025 14:43але реалістичні пейзажі ККД2> мультяшний гіпербалізований дизайн Японії зі всіма можливими кліше
Але чому Вавра так і не найняв художника, що вміє малювати красиві жіночі обличчя? :popcorn:
Geinz21
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 07.11.2025 13:52 Призрак 100% ні, жартуєш? воук копіпаста першої частини, за що там готі? клер обскур і та має більше шансів. дс2 не грав, можливо
Дес Стрендингу вполне могут отвалить готи, потому что Кили дружбан Кодзимы плюс Сони входит в число спонсоров этой тусовочки.
Я заслуги Кодзимы не умаляю, МГС для своих лет был пушкой, но всему свое время и уж слишком он болеет нарциссизмом.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

IronWithin: 07.11.2025 15:08
Enjthesilence: 07.11.2025 14:43

Ну жесть, конкретики не буде?)) Чи помста в йотей і помста в ккд це різні речі?))
Чесно, - хрінь написав, та й по всьому!
Подобається гра, ну й нехай, ствержувати що це готі з вашими аргументами й порівняннями це крінж.
P.S видалив частину бо зрозумів що ви про голосування, і ні, я тільки недавно почав віддавати голос за щось, в ті часи я просто ігнорував голосування, рдр2 абсолютно точно краща за гов(2018) але до чого тут ккд2?

Відправлено через 1 хвилину 54 секунди:
proos
Ти давно в ігнорі, не тужся!
Так, помста для ГГ у ккд2 і йотей - абсолютно різні речі і те як її подають.
спойлер
У ккд2 - це основний потяг для сюжету на початку і під кінець гра показує, набагато ширшу ідею і паралельно розвиває абсолютно інший не повʼязаний з «помстою» гг сюжет, ти гру пройшов
?
Ккд2 для мене схожий з рдр2 в цьому плані на фоні йотей. Я не кажу, що йотей чи гов - погані ігри, але вони точно менш комплексні, що тобі розписати? Кількість механік, прокачки, чи кількість діалогів у грі? На те Ц є голосування, я не розумію, яким чином йотей можливо оцінити вище за ккд2.
Відповісти