Топовый это конкурент 5060? Для 5050 от синих уже есть неплохая альтернатива, правда продается не очень
Я, если что, не злорадствую, пусть у интела хоть что-то получится, конкуренция на рынке карт крайне важна
Це мені нагадує таких же самих персонажів, котрі розповідають що нові китайські машини - лайно, і за ці гроші краще взяти 18 раз перепроданого, тричі битого, і двічі топленого американця, котрого навіть мексиканці в ремонт брати поцуралисьGeorgin: ↑ 01.11.2025 20:25Це відбувається щє й тому, що постійно у темах про карти Intel вилазять якісь деграданти і розповідають "офигительньіе истории" про жахливі драйвери і купу проблем - але забувають додати, що 99% проблем вже виправлено.
Немає їх за таку ціну, на лох юа від 10к, а це вже теріторія 6700xt 6750xt.
Погане порівняння, враховуючи, що більшість нових автівок, байдуже якого виробника, ще та кака.Scoffer: ↑ 01.11.2025 21:09Це мені нагадує таких же самих персонажів, котрі розповідають що нові китайські машини - лайно, і за ці гроші краще взяти 18 раз перепроданого, тричі битого, і двічі топленого американця, котрого навіть мексиканці в ремонт брати поцуралисьGeorgin: ↑ 01.11.2025 20:25Це відбувається щє й тому, що постійно у темах про карти Intel вилазять якісь деграданти і розповідають "офигительньіе истории" про жахливі драйвери і купу проблем - але забувають додати, що 99% проблем вже виправлено.![]()
Це не баг, а фіча. В китаї рівні дороги, як не дивно, і вони роблять під себе м'яку підвіску на абсолютно всіх машинах, включно з євробрендовими під місцевий ринок, приблизно як в старих американцях 60х-70х, там такі ж самі баржі. І знову ж таки ніякої проблеми, не подобається м'яка - 99% що є болт-он підходяща будь-якої жорсткості. Зрештою, не всім подобається на тапчані їздити.XAMCTBO: ↑ 01.11.2025 21:43Виробник комплектує її частково пустотілими сайлентблоками, і на любому горбочку її пробиває.
Це міфи з розряду "на паркані написано". Я свого часу їздив на склад за бампером і бачив що там є в наявності. А там було ВСЕ від пласмасок до чверті кузова. І це враховуючи що моєї машини завезли штук 200 на всю країну, дуже обмежена партія. От вже точно краще ніж з битими американцями, нові запчастини до котрих до нас в принципі ніколи не завозили, а з євро-версій з великою ймовірністю не встануть без напильника.XAMCTBO: ↑ 01.11.2025 21:43спробуй знайти кузовщ ну, головні пристрої та інші речі, якщо їх змінюють кожного року. Після ДТП вони дуже на довго перетворюються на нерухомість
Якщо мова не йде про відносно нові китайські електрички, то звісно краще взяти американського битка ніж "нове" китайське лайно.Scoffer: ↑ 01.11.2025 21:09що нові китайські машини - лайно, і за ці гроші краще взяти 18 раз перепроданого, тричі битого, і двічі топленого американця
В мене два моїх товарища купили собі китайців з салону, ЗАЗ Форза та Джилі(не пам'ятаю модель). Це таке лайно, що можна годинами розповідати. Люди, які вірять в хороші китайьскі авто, в них реально мізків немає.Scoffer: ↑ 01.11.2025 22:01Це міфи з розряду "на паркані написано".
У мене вже 13й рік китайське авто в наявності, хоча останні 5 я на ньому мало їжджу, але таки їжджу. Розповідати мені один буде, агаkairo: ↑ 01.11.2025 22:30Люди, які вірять в хороші китайьскі авто, в них реально мізків немає.
В нас в сім'ї друге авто - Форд Ф'южн, був битий бампер та крило. Авто вже три роки їздить без проблем. Топова комплектація. У вас взагалі є досвід із автомобілями, чи ви суто теоретично потриндіти?))Scoffer: ↑ 01.11.2025 22:31Хоче брати неліквід - бери, ти той ще гурман.
Чомусь то твоє китайске лайно зараз витісняє Теслу і европейски електрокариkairo: ↑ 01.11.2025 22:30 Якщо мова не йде про відносно нові китайські електрички, то звісно краще взяти американського битка ніж "нове" китайське лайно.
Не допомогають навіть загороджувальні мита в 40%Ektalion: ↑ 01.11.2025 22:36Чомусь то твоє китайске лайно зараз витісняє Теслу і европейски електрокари
По-перше, чому воно моє? По-друге, китайські електрички дешевші за рахунок субсидій комуняк, тільки не зрозуміло, чому ти цьому радієш? Їдь в рашку, будеш разом із кацапнею радіти.Ektalion: ↑ 01.11.2025 22:36Чомусь то твоє китайске лайно зараз витісняє Теслу і европейски електрокари
ЛОЛ, порівнювати всрате китайське лайно із Вольвою, яка має десятиліття європейського інжинірингу за плечима. Це треба бути зовсім на голову пальнутим. І якщо що, я в курсі, що їх викупили китайці.Scoffer: ↑ 01.11.2025 22:43У мене дві автівки, chery e5 i volvo xc60. Обидві нові з салону. Вольва звісно поприкольніш

Scoffer: ↑ 01.11.2025 23:07На автівці окрім бампера і розхідників НІЧОГО не мінялось. Всі детальки заводські.

За форд фьюжн зі звалища - на порядок краще. Розповідає так наче в салоні його взявkairo: ↑ 01.11.2025 22:56набагато краще за Форд Ф'южн.