Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Enjthesilence
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 28.10.2025 14:20 Третя особа, ніяка стрільба, взагалі не цікавий лутінг та економіка, консольний інтерфейс.
Що там довгоочікуваного?
Як можна було зрозуміти економіку та лутінг, якщо сервер слем показав 10% контенту де купа недоступних механік і крафтів? Що таке взагалі «цікавий лутінг?»
Відсутність ринку між гравцями, а-ля Тарков - це тільки плюс, тому що не ламає економіку як це задумано розробниками та не спонукає читерів до фарму для продажу за реал в майбутньому.
3 особа напевно єдине з чим погоджуюсь, хоча в мене основна гра з екстракшенів зараз це Хант, не те щоб це сильно заважало кемперам крисити, що в танкові, що в хунті, але саме в цій грі 3я особа не напрягає, ттк дає пожити достатньо.
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Грав у EFT, ABI, Delta Force, The Hunt Showdown, The Cycle Frontier та в темній зоні The Division 1 / 2. У всіх проектах були як по ситуації засади так і фулл кемпери, чи екзіт кемпери. Від якої особи, першого чи третього лиця — це ніяк не вирішує, а від особистості самого гравця.

В TPS всі пісюнпми стіни обтирають, а у FPS — фулл камені. Походу далі сінглів можна не вилазити, а то не комфортно. :gigi:
Востаннє редагувалось 28.10.2025 15:25 користувачем STARL1GHT, всього редагувалось 1 раз.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.10.2025 14:43 Що таке взагалі «цікавий лутінг?»
Цікавий лутінг і менеджмент предметів та спорядження в Дельті наприклад, ну якщо вам простіше то як у Таркові бо з нього все і почалося мабуть.
А тут ми маємо однакове сміття, яке нічого не варте бо немає відкритого торгівельного майданчика між гравцями, тому і немає сенсу фармити валюту.
І повторюсь: стрільба і зброя тут просто НІЯКА, пвп взагалі не цікаве, це навіть шутером складно назвати. Для мене це просто фортнайт не для школярів, а для підлітків. Похайпить пару тижнів поки стрімери відпрацюють рекламні контракти і через місяць там залишаться тільки кемпери, що будуть чекати вам за кутком біля ліфта, все.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 28.10.2025 15:12
Enjthesilence: 28.10.2025 14:43 Що таке взагалі «цікавий лутінг?»
Цікавий лутінг і менеджмент предметів та спорядження в Дельті наприклад, ну якщо вам простіше то як у Таркові бо з нього все і почалося мабуть.
А тут ми маємо однакове сміття, яке нічого не варте бо немає відкритого торгівельного майданчика між гравцями, тому і немає сенсу фармити валюту.
І повторюсь: стрільба і зброя тут просто НІЯКА, пвп взагалі не цікаве, це навіть шутером складно назвати. Для мене це просто фортнайт не для школярів, а для підлітків. Похайпить пару тижнів поки стрімери відпрацюють рекламні контракти і через місяць там залишаться тільки кемпери, що будуть чекати вам за кутком біля ліфта, все.
Кемпери є в усіх екстракшенах. є там 3 особа чи нема, про що мова? Тарков, дельта чи хант - чудові цьому приклади, а через повільний темп в тих іграх і низький ттк де падаєш за ваншот, кемпери відчуваються ще сильніше. Бачу по знанням економіки в арк ти взагалі не розумієш про що йде мова) Більшість матеріалів потрібна для крафту, не кажучи вже про зброю і гаджети високої якості, а весь твій «цікавий лут» зводиться до ринкової ціни між гравцями, вау дуже цікаво лутати мальборо і лампочки тому що вони чогось коштують на ринку, про спекуляції я мовчу) хант - взагалі не має типового луту на карті і це абсолютно не робить його поганим екстракшеном.
як раз таки в арк лут потрібен саме гравцю в першу чергу, для крафту, поліпшення спорядження і тд і моменту, коли абсорудно дешева штука коштує багато грошей, через ідіотизм в економіці тут відсутня. Ця гра поважає час гравців, не треба дивитись що за ключ ти лутнув і скільки він коштує на ринку - це душня, а не цікава економіка.
MqM
Member

Повідомлення

1) Дуже гарна оптимізація (це сильно модифікований ЮЕ5, шок)
Про що я торочу усім свідкам зради про анріал, що справа у кваліфікації працівників.
Пс От подивіться навколо скільки лайно курсів війти в айті, свідки зради думають від того, що туди лізе всякий зброд за грошима якість стане краще?
mult
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Про ттк в іграх це правда важливий елемент.
Як на мене повинен бути баланс, не якась тупа реалістичність, а такий собі баланс, щоб було цікаво грати.
Ми все ж таки граєм для задоволення в ігри :)
Мені цікаво грати саме там, де ттк дає шанс в перестрілці сховатись, зробити маневр і продовжити гру.
А не помирати від ваншоту раз за разом.
Головне баланс, щоб противник і не витримував магазин в голову і щоб ваншотів не було.
Наприклад вар тандер.
Як кумарить коли їдеш до зони перестрілки декілька реальних хвилин.
А ще коли танк тяжкий, який повзе а не їде.
І тут десь із кущів прилітає ваншот ти тупо не граєш в гру а знову їдеш як дальнобойщик :)
Хай це буде не реалістично і в реалі від такого влучання танк би був виведений з ладу.
Але це гра, тут повинна бути якась ігрова умовність, щоб було цікаво.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

STARL1GHT: 28.10.2025 15:04
Грав у EFT, ABI, Delta Force, The Hunt Showdown, The Cycle Frontier та в темній зоні The Division 1 / 2. У всіх проектах були як по ситуації засади так і фулл кемпери, чи екзіт кемпери. Від якої особи, першого чи третього лиця — це ніяк не вирішує, а від особистості самого гравця.

В TPS всі пісюнпми стіни обтирають, а у FPS — фулл камені. Походу далі сінглів можна не вилазити, а то не комфортно. :gigi:
жанр сам по себе про крысятничество и косплей СБЭУ-куста
Kassatka
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.10.2025 12:39 то що тепер не грати в онлайн ігри?
Пречудовий варіант. :super:
evgeniyproweb
Member

Повідомлення

Usagi: 28.10.2025 14:11
Prescott: 28.10.2025 14:01
Отзыв заставил задуматься о покупке.
Теж відпишу свій. Теж грав в усі екстракшени крім таркова, теж грав сервер слем арк райдерс і дуже чекаю цю гру бо знаю ембарк студіо по зе фіналс. Це дійсно ті розробники, які розуміють гру, що вони роблять і дуже дослухаються до свого комьюніті. Крута компанія з неперевершеною якістю продукту.

Але, арк райдерс безумовно щось нове. Свіжий подих в жанр. Вони взяли все найкраще від жанру і намагаються прибрати все найгірше. І деякі ігрові моменти все ж у мене викликають сумніви. 3 особа, відсутність ігрового ринку, тільки нпс. Поки не зрозумілий ендгейм та подальший розвиток гри. Я вірю в ембарк і що вони знають як далі розвивати гру. Але поки не можу наважитись купити гру за 1100. За 600 взяв би. Думаю що почекаю реліз, перший глобальний патч і вирішу. Гра дійсно ще на демці була неймовірна в технічному плані. І мапдизайн, і взагалі відчуття та вайб. Але геймплейно я ще не розумію чи це моє. І по відео геймплею ти теж не зрозумієш. Треба спробувати як мінімум
давно играю в экстракшен шутеры, тоже думал что от 3го лица вообще шляпа, на последнем тесте 3-4 катки сыграл, по первой катке не зашло бо ниче не понятно и ИИ отжарили по полной, пересилил себя еще попробовать, примерно после 4 катки появилось желание продолжить, так вот, то что от 3го лица во время игры как то не казалось минусом, вообще об этом не думал, звуки позиционирования просто топ, да и звуки в целом, отсутствие барахолки/рынка не показалось пока минусом, но я наверное таки за его введение, может в силу привычки что в других экстракшенах это есть, заказал себе стандартный пак, посмотрим зайдет по итогу или нет, но понял одно, что в нее надо самому поиграть и немного разобраться что для чего чтобы понять твое или нет

Отправлено спустя 8 минут 11 секунд:
STARL1GHT: 28.10.2025 15:04

соглашусь, в EFT и ABI(на красной) крыс хватает, думаю это присуще каждому экстракшену )))
MessiaH
Member

Повідомлення

Попробовал демку, полная шляпа
Usagi
Member

Повідомлення

evgeniyproweb: 29.10.2025 08:10
давно играю в экстракшен шутеры, тоже думал что от 3го лица вообще шляпа,

то что от 3го лица во время игры как то не казалось минусом, вообще об этом не думал,

понял одно, что в нее надо самому поиграть и немного разобраться что для чего чтобы понять твое или нет
Так, я ніколи не був передвзятим до 3пв. Наприклад самим кращим шутером у світі я вважаю ретурнал. У третього лиця є свої плюси. Бачиш що під персонажем, краще фов і тд. Але у форматі екстракшну це дуже ламає бій між гравцями на жаль. Або мені просто не подобається 3пв пвп. Хоча в дівіжн теж багато грав. Але не пвп. Я вважаю що з першим лицем арк був би атмосферніше та краще. Але поживемо побачимо
Відповісти