Новини
Останні статті і огляди
Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями
-
Afit
Member
Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями
Була надія до трейлера, але виявилась від третьої особи ригалка
-
Lekrs
Member
Довгоочікуваного? Сумнівно...
-
SPEC1AL1ST
Member
Довгоочікуваного для автора статті...
-
Тихий Зверь
Member
Таке слово молже стояти з проектами як S.T.A.L.K.E.R. 2, Diablo 3, GTA V, Fallout 3. А все інше з приставкою "можливо гра". НАжаль гарних проектів мало. І цей по трейлеру видно, що буде в найкращому випадку на раз пограти.Lekrs: ↑ 28.10.2025 11:31 Довгоочікуваного? Сумнівно...
-
Enjthesilence
Member
Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
1) Дуже гарна оптимізація (це сильно модифікований ЮЕ5, шок)
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
4) Анімації на вищому рівні, флоу персонажа реально крутий
5) ШІ ворогів та їх орієнтація в просторі одні з кращих в принципі, там крута система ші тренувала не одну тисячу годин "арків", це прям відчувається, як вони переміщуються, чіпляються за щось, облітають об'єкти і тд - топ.
Це нетиповий душний екстракшн. Це якісний шутер, де реально відчувається увага до деталей і кропітка робота розробників. Це саме ті люди, які робили кращі частини батлфілд.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
5) ШІ ворогів та їх орієнтація в просторі одні з кращих в принципі, там крута система ші тренувала не одну тисячу годин "арків", це прям відчувається, як вони переміщуються, чіпляються за щось, облітають об'єкти і тд - топ.
Це нетиповий душний екстракшн. Це якісний шутер, де реально відчувається увага до деталей і кропітка робота розробників. Це саме ті люди, які робили кращі частини батлфілд.
-
Kib
Member
Яка надія? Там до цього булло два тести, один закритий інший відкритий, можна було самому спробувати або хоча б глянути повноцінний геймплей. Ви реально наче новину про сталкер коментуєте перед його виходом, коли геймплею було показано мінімум.Afit: ↑ 28.10.2025 11:17 Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями
-
FurryGentleman
Member
это конечно все хорошо - но если не будет адекватного анти-чита все это нафиг не нужно)Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 12:17 Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
-
Enjthesilence
Member
а є приклад "адекватного анти-чита?" в якому це шутері?FurryGentleman: ↑ 28.10.2025 12:35это конечно все хорошо - но если не будет адекватного анти-чита все это нафиг не нужно)Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 12:17 Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
я грав в обидва тести і не зустрів жодного відвертого хакера, жодного разу не з'являлись сумніви про те що це був саме чітер. звичайно в кожній онлайн-грі, особливо в шутерах ця проблема має місце і арк не буде виключенням, то що тепер не грати в онлайн ігри? мене в цій грі більше вбивали арки, а не люди))
-
Inquisitor
Member
О, ти ба, а що, так можна було?))Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 12:39 то що тепер не грати в онлайн ігри?
-
Afit
Member
Я з цієї новини про неї взагалі дізнавсяKib: ↑ 28.10.2025 12:24Яка надія? Там до цього булло два тести, один закритий інший відкритий, можна було самому спробувати або хоча б глянути повноцінний геймплей. Ви реально наче новину про сталкер коментуєте перед його виходом, коли геймплею було показано мінімум.Afit: ↑ 28.10.2025 11:17 Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями
Була надія до трейлера, але виявилась від третьої особи ригалка![]()
Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
Просто неймовірно!... Не вірю своїм очам, що тобі взагалі якась нова гра нарешті сподобаласьEnjthesilence: ↑ 28.10.2025 12:17 Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
-
Enjthesilence
Member
КСД2 сподобалась, а так дійсно більшість сучасних ігор - шлак.Afit: ↑ 28.10.2025 13:02 Просто неймовірно!... Не вірю своїм очам, що тобі взагалі якась нова гра нарешті сподобалась![]()
-
STARL1GHT
Member
Ригалка - це обісралкер2, який відійшов від ідей та реалізації перших частин трохи далі ніж ніяк.Afit: ↑ 28.10.2025 11:17 Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями
У якого основна відмінність зі старими частинами - графон завдяки іншому двіглу у вигляді UE5, і то з яким GSC раму зібрати ніяк не можуть.
І витягли серію такі фанатські проекти як Аномалі, а не сам розробник. Але тут цей шмат лайна облизують як тільки можна.
Бігав на ARC RAIDERS — SERVER SLAM, і як для тех. демки було все чудово, за виключенням деяких моментів по якості реєстрації влучань та розуміння подальшого ендгейму.
-
Afit
Member
Afit: ↑ 28.10.2025 13:43STARL1GHT: ↑ 28.10.2025 13:25
Ригалка - це обісралкер2, який відійшов від ідей та реалізації перших частин трохи далі ніж ніяк.
У якого основна відмінність зі старими частинами - графон завдяки іншому двіглу у вигляді UE5, і то з яким GSC раму зібрати ніяк не можуть.
І витягли серію такі фанатські проекти як Аномалі, а не сам розробник. Але тут цей шмат лайна облизують як тільки можна.
Бігав на ARC RAIDERS — SERVER SLAM, і як для тех. демки було все чудово, за виключенням деяких моментів по якості реєстрації влучань та розуміння подальшого ендгейму.
Як ти ще не приплів в порівняння марку самокату чи кавиЦе ж майже одне й те ж порівняння було би с сабжем
-
MqM
Member
Може вам треба краще слідкувати за ігровою індустрією? Я випадково в новинах про неї разів з десять мінімум натрапляв, то на виставці презентували, то якісь відгуки від гравців, що назвалбвали, то огляди бетатестів - і я це все жодного разу не шукавЯ з цієї новини про неї взагалі дізнавсяА надія в мене була, перед читанням новини, що це від першої особи гра
-
Геральт
Member
То ж онлайн др@чильня. Воно в принципі не прохіднеТихий Зверь: ↑ 28.10.2025 11:42 І цей по трейлеру видно, що буде в найкращому випадку на раз пограти.![]()
-
STARL1GHT
Member
Ти забагато від мене вимагаєш. Сама згадка про шедевр вже була як тортури.Afit: ↑ 28.10.2025 13:43 Як ти ще не приплів в порівняння марку самокату чи кавиЦе ж майже одне й те ж порівняння було би с сабжем
-
Prescott
Member
Отзыв заставил задуматься о покупке.Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 12:17Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
-
Usagi
Member
Теж відпишу свій. Теж грав в усі екстракшени крім таркова, теж грав сервер слем арк райдерс і дуже чекаю цю гру бо знаю ембарк студіо по зе фіналс. Це дійсно ті розробники, які розуміють гру, що вони роблять і дуже дослухаються до свого комьюніті. Крута компанія з неперевершеною якістю продукту.Prescott: ↑ 28.10.2025 14:01Отзыв заставил задуматься о покупке.Enjthesilence: ↑ 28.10.2025 12:17Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
Але, арк райдерс безумовно щось нове. Свіжий подих в жанр. Вони взяли все найкраще від жанру і намагаються прибрати все найгірше. І деякі ігрові моменти все ж у мене викликають сумніви. 3 особа, відсутність ігрового ринку, тільки нпс. Поки не зрозумілий ендгейм та подальший розвиток гри. Я вірю в ембарк і що вони знають як далі розвивати гру. Але поки не можу наважитись купити гру за 1100. За 600 взяв би. Думаю що почекаю реліз, перший глобальний патч і вирішу. Гра дійсно ще на демці була неймовірна в технічному плані. І мапдизайн, і взагалі відчуття та вайб. Але геймплейно я ще не розумію чи це моє. І по відео геймплею ти теж не зрозумієш. Треба спробувати як мінімум
-
The_Rusik
Member
Enjthesilence
Игра от третьего лица, это огромный минус, и уже ни какие плюсы не помогут.
Будут играть китайцы в крысу, как они любят, сидеть за кустом, чтобы их не видно было и камерой крутят, даже чит не нужен.
Вон пабг, там кроме китайцев никто не играет.
Игра от третьего лица, это огромный минус, и уже ни какие плюсы не помогут.
Будут играть китайцы в крысу, как они любят, сидеть за кустом, чтобы их не видно было и камерой крутят, даже чит не нужен.
Вон пабг, там кроме китайцев никто не играет.
-
noth1ng_matters
Member
Третя особа, ніяка стрільба, взагалі не цікавий лутінг та економіка, консольний інтерфейс.
Що там довгоочікуваного?
Що там довгоочікуваного?