Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Afit
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями
Була надія до трейлера, але виявилась від третьої особи ригалка
Lekrs
Member

Повідомлення

Довгоочікуваного? Сумнівно...
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

Довгоочікуваного для автора статті...
Тихий Зверь
Member

Повідомлення

Lekrs: 28.10.2025 11:31 Довгоочікуваного? Сумнівно...
Таке слово молже стояти з проектами як S.T.A.L.K.E.R. 2, Diablo 3, GTA V, Fallout 3. А все інше з приставкою "можливо гра". НАжаль гарних проектів мало. І цей по трейлеру видно, що буде в найкращому випадку на раз пограти. :shuffle:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
1) Дуже гарна оптимізація (це сильно модифікований ЮЕ5, шок)
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
4) Анімації на вищому рівні, флоу персонажа реально крутий
5) ШІ ворогів та їх орієнтація в просторі одні з кращих в принципі, там крута система ші тренувала не одну тисячу годин "арків", це прям відчувається, як вони переміщуються, чіпляються за щось, облітають об'єкти і тд - топ.
Це нетиповий душний екстракшн. Це якісний шутер, де реально відчувається увага до деталей і кропітка робота розробників. Це саме ті люди, які робили кращі частини батлфілд.
Kib
Member

Повідомлення

Afit: 28.10.2025 11:17 Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями
Яка надія? Там до цього булло два тести, один закритий інший відкритий, можна було самому спробувати або хоча б глянути повноцінний геймплей. Ви реально наче новину про сталкер коментуєте перед його виходом, коли геймплею було показано мінімум. :laugh:
FurryGentleman
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.10.2025 12:17 Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
5) ШІ ворогів та їх орієнтація в просторі одні з кращих в принципі, там крута система ші тренувала не одну тисячу годин "арків", це прям відчувається, як вони переміщуються, чіпляються за щось, облітають об'єкти і тд - топ.
Це нетиповий душний екстракшн. Це якісний шутер, де реально відчувається увага до деталей і кропітка робота розробників. Це саме ті люди, які робили кращі частини батлфілд.
это конечно все хорошо - но если не будет адекватного анти-чита все это нафиг не нужно)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

FurryGentleman: 28.10.2025 12:35
Enjthesilence: 28.10.2025 12:17 Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
это конечно все хорошо - но если не будет адекватного анти-чита все это нафиг не нужно)
а є приклад "адекватного анти-чита?" в якому це шутері?
я грав в обидва тести і не зустрів жодного відвертого хакера, жодного разу не з'являлись сумніви про те що це був саме чітер. звичайно в кожній онлайн-грі, особливо в шутерах ця проблема має місце і арк не буде виключенням, то що тепер не грати в онлайн ігри? мене в цій грі більше вбивали арки, а не люди))
Inquisitor
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.10.2025 12:39 то що тепер не грати в онлайн ігри?
О, ти ба, а що, так можна було?)) :gigi:
Afit
Member

Повідомлення

Kib: 28.10.2025 12:24
Afit: 28.10.2025 11:17 Предлагаю обсудить Вийшов новий трейлер довгоочікуваного шутера ARC Raiders — гра стартує днями
Яка надія? Там до цього булло два тести, один закритий інший відкритий, можна було самому спробувати або хоча б глянути повноцінний геймплей. Ви реально наче новину про сталкер коментуєте перед його виходом, коли геймплею було показано мінімум. :laugh:
Я з цієї новини про неї взагалі дізнався :laugh: А надія в мене була, перед читанням новини, що це від першої особи гра. Ну не сприймаю я від третьої особи онлайн ігри. Одиночні так

Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
Просто неймовірно!... Не вірю своїм очам, що тобі взагалі якась нова гра нарешті сподобалась :rotate:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Afit: 28.10.2025 13:02 Просто неймовірно!... Не вірю своїм очам, що тобі взагалі якась нова гра нарешті сподобалась :rotate:
КСД2 сподобалась, а так дійсно більшість сучасних ігор - шлак.
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Ригалка - це обісралкер2, який відійшов від ідей та реалізації перших частин трохи далі ніж ніяк. :gigi:
У якого основна відмінність зі старими частинами - графон завдяки іншому двіглу у вигляді UE5, і то з яким GSC раму зібрати ніяк не можуть.
І витягли серію такі фанатські проекти як Аномалі, а не сам розробник. Але тут цей шмат лайна облизують як тільки можна. :gigi:

Бігав на ARC RAIDERS — SERVER SLAM, і як для тех. демки було все чудово, за виключенням деяких моментів по якості реєстрації влучань та розуміння подальшого ендгейму.
Afit
Member

Повідомлення

Afit: 28.10.2025 13:43
STARL1GHT: 28.10.2025 13:25

Ригалка - це обісралкер2, який відійшов від ідей та реалізації перших частин трохи далі ніж ніяк. :gigi:
У якого основна відмінність зі старими частинами - графон завдяки іншому двіглу у вигляді UE5, і то з яким GSC раму зібрати ніяк не можуть.
І витягли серію такі фанатські проекти як Аномалі, а не сам розробник. Але тут цей шмат лайна облизують як тільки можна. :gigi:

Бігав на ARC RAIDERS — SERVER SLAM, і як для тех. демки було все чудово, за виключенням деяких моментів по якості реєстрації влучань та розуміння подальшого ендгейму.

Як ти ще не приплів в порівняння марку самокату чи кави :think: Це ж майже одне й те ж порівняння було би с сабжем
MqM
Member

Повідомлення

Я з цієї новини про неї взагалі дізнався :laugh: А надія в мене була, перед читанням новини, що це від першої особи гра
Може вам треба краще слідкувати за ігровою індустрією? Я випадково в новинах про неї разів з десять мінімум натрапляв, то на виставці презентували, то якісь відгуки від гравців, що назвалбвали, то огляди бетатестів - і я це все жодного разу не шукав
Геральт
Member

Повідомлення

Тихий Зверь: 28.10.2025 11:42 І цей по трейлеру видно, що буде в найкращому випадку на раз пограти. :shuffle:
То ж онлайн др@чильня. Воно в принципі не прохідне
STARL1GHT
Member

Повідомлення

Afit: 28.10.2025 13:43 Як ти ще не приплів в порівняння марку самокату чи кави :think: Це ж майже одне й те ж порівняння було би с сабжем
Ти забагато від мене вимагаєш. Сама згадка про шедевр вже була як тортури. :gigi:
Prescott
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 28.10.2025 12:17Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
Отзыв заставил задуматься о покупке.
Usagi
Member

Повідомлення

Prescott: 28.10.2025 14:01
Enjthesilence: 28.10.2025 12:17Один з кращих екстракшенів в які грав, а я грав напевно в усі існуючі.
2) Чудовий візуал
3) Аудиодизайн
Отзыв заставил задуматься о покупке.
Теж відпишу свій. Теж грав в усі екстракшени крім таркова, теж грав сервер слем арк райдерс і дуже чекаю цю гру бо знаю ембарк студіо по зе фіналс. Це дійсно ті розробники, які розуміють гру, що вони роблять і дуже дослухаються до свого комьюніті. Крута компанія з неперевершеною якістю продукту.

Але, арк райдерс безумовно щось нове. Свіжий подих в жанр. Вони взяли все найкраще від жанру і намагаються прибрати все найгірше. І деякі ігрові моменти все ж у мене викликають сумніви. 3 особа, відсутність ігрового ринку, тільки нпс. Поки не зрозумілий ендгейм та подальший розвиток гри. Я вірю в ембарк і що вони знають як далі розвивати гру. Але поки не можу наважитись купити гру за 1100. За 600 взяв би. Думаю що почекаю реліз, перший глобальний патч і вирішу. Гра дійсно ще на демці була неймовірна в технічному плані. І мапдизайн, і взагалі відчуття та вайб. Але геймплейно я ще не розумію чи це моє. І по відео геймплею ти теж не зрозумієш. Треба спробувати як мінімум
The_Rusik
Member

Повідомлення

Enjthesilence
Игра от третьего лица, это огромный минус, и уже ни какие плюсы не помогут.
Будут играть китайцы в крысу, как они любят, сидеть за кустом, чтобы их не видно было и камерой крутят, даже чит не нужен.
Вон пабг, там кроме китайцев никто не играет.
noth1ng_matters
Member

Повідомлення

Третя особа, ніяка стрільба, взагалі не цікавий лутінг та економіка, консольний інтерфейс.
Що там довгоочікуваного?
Відповісти