Новини
Останні статті і огляди
Выбор материнской платы для платформы AMD
-
Qntality
neadekvato nachalnego
Данная ветка посвящена обсуждению материнских плат AMD
Прежде чем задавать вопрос, убедительная просьба ознакомиться с FAQ
Так же рекомендуются к прочтению:
процессоры AMD Phenom II Х2, Х3, Х4 (45nm).+FAQ
Выбор оперативной памяти (FAQ на первой странице)
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждени
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
При обсуждении просьба соблюдать правила как Конференции, так и раздела матплат.
Кратко:
запрещены:
- фанатство
- флуд, в т.ч. ссоры и переходы на личности
- оффтоп не по теме (либо пользуйтесь тегом , но не увлекайтесь - оффтоп усложняет читабельность темы)
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Прежде чем задавать вопрос, убедительная просьба ознакомиться с FAQ
Так же рекомендуются к прочтению:
процессоры AMD Phenom II Х2, Х3, Х4 (45nm).+FAQ
Выбор оперативной памяти (FAQ на первой странице)
Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждени
Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо
При обсуждении просьба соблюдать правила как Конференции, так и раздела матплат.
Кратко:
запрещены:
- фанатство
- флуд, в т.ч. ссоры и переходы на личности
- оффтоп не по теме (либо пользуйтесь тегом , но не увлекайтесь - оффтоп усложняет читабельность темы)
Игнорирование правил конференции наказывается
Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем
Востаннє редагувалось 08.08.2013 19:31 користувачем ukrtel, всього редагувалось 4 разів.
-
AndP
Member
Искажения, задержка звука, как при воспроизведении, так и на микрофоне. Прерывание звука. Платы принимали по гарантии. Вылечить не получалось. Соответственно - возврат денег (если повезет).
Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
Забей в поисковик, что-то типа "Проблемы со звуком Realtek ALC4080"
Відправлено через 3 хвилини 44 секунди:
Забей в поисковик, что-то типа "Проблемы со звуком Realtek ALC4080"
-
Yurius
Member
почитав,це жестьAndP: ↑ 28.10.2025 03:34Забей в поисковик, что-то типа "Проблемы со звуком Realtek ALC4080"
-
МОНАХ
Member
► Маю відмітити, що в себе не спостерігаю жодних проблем відколи зібрав нову систему і сиджу зараз на ній з початку вересня. Аудіо у мене задіяне десь 95% всього часу - як не музика, то підкасти завжди звучать безперервним потоком. Використовую як тилові так і фронтальні конекти, правда - виключно L-out ("оптику" в "тилу" не юзав ще)... За мікрофон точно не скажу - в приземлених задачах, ніби, теж без проблем, по крайній мірі голос передає і записує нормально...AndP: ↑ 28.10.2025 03:34 ... "Проблемы со звуком Realtek ALC4080"
► "Материнка" - червнева, ПЗ-обв'язка (UEFI, драйвера, кодеки...) - першої половини вересня, 11-"вінда" - з літніми оновленнями...
-
Yurius
Member
Все ж таки купив Asus Rog B850m-G за 10200 грн, 2000-2500 переплати перед самими простими варіантами вважаю виправданими.
Кому потрібна повнорозмірна АТХ Asrock B850 Pro RS Wifi, в ідеалі і на гарантії розетки , пишіть в приватні, за 7700 віддам.
Кому потрібна повнорозмірна АТХ Asrock B850 Pro RS Wifi, в ідеалі і на гарантії розетки , пишіть в приватні, за 7700 віддам.
-
LiquidStorm
Member
Більша частина проблем зі звуком не має джерелом кодек, але обв'язку, гуглиться по 'ground loop'AndP: ↑ 28.10.2025 03:34 Проблемы со звуком
-
TypStar
Member
я так зрозумів що в цій мамці Realtek ALC1220P і він не проблемний?Yurius: ↑ 28.10.2025 10:20 Все ж таки купив Asus Rog B850m-G за 10200 грн, 2000-2500 переплати перед самими простими варіантами вважаю виправданими.
-
sensey
Member
Не поганий кодек, живучий. Виносить тільки, тоді коли прилітає явно більше 5В.TypStar: ↑ 29.10.2025 20:00я так зрозумів що в цій мамці Realtek ALC1220P і він не проблемний?Yurius: ↑ 28.10.2025 10:20 Все ж таки купив Asus Rog B850m-G за 10200 грн, 2000-2500 переплати перед самими простими варіантами вважаю виправданими.
-
Yurius
Member
Ні ,тут ALC4080 + SV3H712TypStar: ↑ 29.10.2025 20:00я так зрозумів що в цій мамці Realtek ALC1220P і він не проблемний?Yurius: ↑ 28.10.2025 10:20 Все ж таки купив Asus Rog B850m-G за 10200 грн, 2000-2500 переплати перед самими простими варіантами вважаю виправданими.
-
TypStar
Member
- спойлер

-
Yurius
Member
-
МОНАХ
Member
►
► "Внєзапно", що називаться, "відкрив собі Америку"МОНАХ: ↑ 28.09.2025 22:54 ► Що цікаво, без розгону "оперативки" - секунд 20-25 від "кнопки" до "робочого столу", а от якщо хоча би увімкнеш ЕХРО -... У мене секунд 50 займало... доки не увімкнув "Memory Context Restore" -
стало ваккурат рівно 40 секунд то все займати.
►
►
-
daesz
Member
Я вже декілька раз себе лапав на тому, що дані з цього спредшіту не співпадають із реальнимиYurius: ↑ 30.10.2025 10:33Хм...я отут дивився
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =110556017
-
Yurius
Member
Є таке....доречі піов качати софт та останній біос на ту Asus rog B850-G ,а там ось така приписка навпроти біоса:daesz: ↑ 31.10.2025 18:50Я вже декілька раз себе лапав на тому, що дані з цього спредшіту не співпадають із реальнимиYurius: ↑ 30.10.2025 10:33
Хм...я отут дивився
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =110556017![]()
"Before running the USB BIOS Flashback tool, please rename the BIOS file (A5673.CAP) using BIOSRenamer."
що це за милиці?
з.і. наче розібрався ,той біосренеймер качається разом з біос файлом,але чому вони одразу його не називають як треба?
-
daesz
Member
Це стандартно у асуса. На В650М таф також треба було перейменовувати (але там в архіві з прошивкою йшов бат'ник, який це робив за вас в один дабл клікYurius: ↑ 31.10.2025 19:03що це за милиці?
Також це питання цікавитьYurius: ↑ 31.10.2025 19:03але чому вони одразу його не називають як треба?
-
Yurius
Member
тут також він є,але чому це роблю я ,а не тайванець з асусаdaesz: ↑ 31.10.2025 19:31(але там в архіві з прошивкою йшов бат'ник, який це робив за вас в один дабл клік ).
-
daesz
Member
Я десь пів року користувався (мб трохи менше) тим тафом і в мене кожного разу при оновленні біосу в голову приходила думка - чому вони зразу нормально не назвуть той біос, а якісь костилі у вигляді бат'ників совають, це ж явно більше часу займає написати бат'ник ніж мануально перейменувати біос разок.Yurius: ↑ 31.10.2025 19:33тут також він є,але чому це роблю я ,а не тайванець з асусаdaesz: ↑ 31.10.2025 19:31(але там в архіві з прошивкою йшов бат'ник, який це робив за вас в один дабл клік ).![]()
-
Yurius
Member
Маю теоріюdaesz: ↑ 31.10.2025 19:36Я десь пів року користувався (мб трохи менше) тим тафом і в мене кожного разу при оновленні біосу в голову приходила думка - чому вони зразу нормально не назвуть той біос, а якісь костилі у вигляді бат'ників совають, це ж явно більше часу займає написати бат'ник ніж мануально перейменувати біос разок.
Вони пишуть що його треба перейменовувати для прошивки через юсб біос флешбек ,а якщо по класиці через вхід в біос то не треба, можливо для кожного з 2 варіантів треба свою назва (що не робить асус розумніше
-
daesz
Member
Можливо так, але тоді зустрічне питання - а чому не назвати його зразу так, як потрібно для флешбеку? При звичайному/мануальному вході в біос - він побачить файл на флешці в не залежності від того яка в нього назва, значення матиме тільки розширенняYurius: ↑ 31.10.2025 19:43його треба перейменовувати для прошивки через юсб біос флешбек ,а якщо по класиці через вхід в біос то не треба
-
Yurius
Member
daesz
логіку тут шукати мабуть не треба
логіку тут шукати мабуть не треба
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Реальный фидбек всегда полезен. В том числе и про отдельные модели, и про настройки вообще. Кастомеров X870(E) тут мало (я про форум вообще, даже не про темотред).