З DLDSR працює що правда дуже дивно x1.78 тільки у вікні без рамки, при тому що x2.25 нормально їде у фуллскріні.
Новини
Останні статті і огляди
Дива не сталося. Гравці прохолодно зустріли Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2
-
stoned
Member
Посидів ще пару годин, подобається все більше.
З DLDSR працює що правда дуже дивно x1.78 тільки у вікні без рамки, при тому що x2.25 нормально їде у фуллскріні.
-
man1242
Member
На нг візьму, може пропатчать трохи + знижку кинуть 
Відправлено через 47 секунд:
Відправлено через 47 секунд:
То скоріш бітемапArarat: ↑ 22.10.2025 20:49Я лично лучше в первую поиграю с её плохой боёвкой, чем в ту месть боксёра из второй.Enjthesilence: ↑ 22.10.2025 20:22
ну порівнювати геймплей гри 2004 року і 2025 звичайно можна, але ти пограй у другу частину і потім напиши, наскільки за 20 років прямий сиквел кращий за оригінал в яких аспектах крім технічного, що зрозуміло.![]()
-
Kassatka
Member
Redemption Cemetery 3: Grave Testimony CE / Кладбище обреченных 3: Могила для свидетеля. Коллекционное издание
-
VirusikZloy
Member
Прошел эту туфту за 20 часов , абсолютное Г в игре нет ничего хорошего
-
Inqizitor2022
Member
Это Дисоноред в мире Маскарада. Просто не РПГ по факту. Прошёл с удовольствием.
-
Neuromantic
Member
Не знаю як буде далі, але початок мені сподобався!
Грав 50 хв, пройшов пролог.
Грав 50 хв, пройшов пролог.
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
В сегодняшнем патче должны починитьShaolin_Style: ↑ 22.10.2025 23:13удивительно но у меня вообще не крашнулась ни разу за 8 часов.
Game crash upon input at “Press Any Button” screen when launched from Epic Launcher
На данный момент в среднем каждый 3й запуск заканчивается падением игры на этом моменте