Новини
Останні статті і огляди
Дива не сталося. Гравці прохолодно зустріли Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2
-
Аціо
Member
Пропоную обговорити Дива не сталося. Гравці прохолодно зустріли Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2
Тю та якщо ці крівасісі побачать наших крівасісів - очільників, владу, держслужбовців, та вони що маленькі дівчата у сльозах втечуть та десь сховаються щоб довго шукали.
Тю та якщо ці крівасісі побачать наших крівасісів - очільників, владу, держслужбовців, та вони що маленькі дівчата у сльозах втечуть та десь сховаються щоб довго шукали.
-
stoned
Member
Пограв кілька годин, поки непогано заходить. Хоча описана "бюджетність" й наслідки переходу розробки з рук в руки кидаються в очі одразу.
З деяких діалогів, котрі висміюють реалії ігрового 2024, на сміх пробива.
З деяких діалогів, котрі висміюють реалії ігрового 2024, на сміх пробива.
-
lktnv
Member
Жаль, конечно. Хотелось бы, чтобы проект был достойным приемником оригинала.
-
Shaolin_Style
Member
не было никакого перехода, был полный рестарт на другом движке и другой командой:stoned: ↑ 22.10.2025 15:12 Хоча описана "бюджетність" й наслідки переходу розробки з рук в руки кидаються в очі одразу.
-
Enjthesilence
Member
Воно мало право на існування як спіноф у цьому всесвіті, але точно не мало виходити під назвою "Bloodlines 2". Майже повністю вирізані всі RPG-елементи, відсутній інвентар, без нормальної прокачки. Зимовий Сієтл місцями видає приємну картинку, але не більше. Тому, якщо вам сподобалась перша частина — не очікуйте тут навіть приблизного рівня тієї гри.
-
washburn_t15
Member
Не знаю, в чём проблема игры. Три часа пока поиграл - всё очень даже неплохо, сюжет интересный, персонажи колоритные, геймплейная находка за игру двумя персонажами параллельно выглядит довольно свежо, а то, как это обставлено - очень красиво. К оптимизации претензий нет, на профильном железе 75фпс в 2к и длсс качество.
-
LordTornado
Member
Уровня первой игры? Тупее боёвки, чем в первой игре, я вообще не видел! Огнестрел там полностью бесполезен, все противники забиваются в рукопашную простым закликиванием... Первую игру вытягивал сюжет и колоритные персонажи.Enjthesilence: ↑ 22.10.2025 18:04 Воно мало право на існування як спіноф у цьому всесвіті, але точно не мало виходити під назвою "Bloodlines 2". Майже повністю вирізані всі RPG-елементи, відсутній інвентар, без нормальної прокачки. Зимовий Сієтл місцями видає приємну картинку, але не більше. Тому, якщо вам сподобалась перша частина — не очікуйте тут навіть приблизного рівня тієї гри.
-
yurius_r
Member
Колись давно пройшов redemtion. Почекаю ремастєра 
-
kairo
Member
Повноцінна рольова система. Діалоги, фінали і навіть доступні квести змінюються залежно від клану, статі, навичок.LordTornado: ↑ 22.10.2025 19:45Первую игру вытягивал сюжет и колоритные персонажи.
-
DuckRider
Member
Анонс был тухлый, так же новости о выходе пошли ещё два года назад, людям просто стало пофиг и они перестали следить когда оно выйдет
-
Enjthesilence
Member
ну порівнювати геймплей гри 2004 року і 2025 звичайно можна, але ти пограй у другу частину і потім напиши, наскільки за 20 років прямий сиквел кращий за оригінал в яких аспектах крім технічного, що зрозуміло.LordTornado: ↑ 22.10.2025 19:45Уровня первой игры? Тупее боёвки, чем в первой игре, я вообще не видел! Огнестрел там полностью бесполезен, все противники забиваются в рукопашную простым закликиванием... Первую игру вытягивал сюжет и колоритные персонажи.Enjthesilence: ↑ 22.10.2025 18:04 Воно мало право на існування як спіноф у цьому всесвіті, але точно не мало виходити під назвою "Bloodlines 2". Майже повністю вирізані всі RPG-елементи, відсутній інвентар, без нормальної прокачки. Зимовий Сієтл місцями видає приємну картинку, але не більше. Тому, якщо вам сподобалась перша частина — не очікуйте тут навіть приблизного рівня тієї гри.
-
Ararat
Member
Я лично лучше в первую поиграю с её плохой боёвкой, чем в ту месть боксёра из второй.Enjthesilence: ↑ 22.10.2025 20:22ну порівнювати геймплей гри 2004 року і 2025 звичайно можна, але ти пограй у другу частину і потім напиши, наскільки за 20 років прямий сиквел кращий за оригінал в яких аспектах крім технічного, що зрозуміло.LordTornado: ↑ 22.10.2025 19:45
Уровня первой игры? Тупее боёвки, чем в первой игре, я вообще не видел! Огнестрел там полностью бесполезен, все противники забиваются в рукопашную простым закликиванием... Первую игру вытягивал сюжет и колоритные персонажи.
-
Shaolin_Style
Member
я пограв, и могу сказать что у игры хороший арт-дизайн и на этом всё. В плане геймплея, диалогов, разнообразия и вариативности прохождения игра 20 летней давности на две головы выше.Enjthesilence: ↑ 22.10.2025 20:22
ну порівнювати геймплей гри 2004 року і 2025 звичайно можна, але ти пограй у другу частину і потім напиши, наскільки за 20 років прямий сиквел кращий за оригінал в яких аспектах крім технічного, що зрозуміло.
-
Enjthesilence
Member
Абсолютно так і є, але до останнього маленька надія залишалась)Shaolin_Style: ↑ 22.10.2025 21:19я пограв, и могу сказать что у игры хороший арт-дизайн и на этом всё. В плане геймплея, диалогов, разнообразия и вариативности прохождения игра 20 летней давности на две головы выше.Enjthesilence: ↑ 22.10.2025 20:22
ну порівнювати геймплей гри 2004 року і 2025 звичайно можна, але ти пограй у другу частину і потім напиши, наскільки за 20 років прямий сиквел кращий за оригінал в яких аспектах крім технічного, що зрозуміло.
-
Phos4
Member
LordTornado
Дивний висновок, ефективність кожної окремої зброї залежить від класу і прокачки, я проходив повністю всю гру вогнепальною без проблем.Огнестрел там полностью бесполезен, все противники забиваются в рукопашную простым закликиванием
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
толи я слепой, толи стелс прохождение в игре не предусмотрено
может в дальнейших миссиях появится
больше чекпоинтов я ненавижу только невовремя поставленные чекпоинты. Если уж есть драка, в которой я помру раз 10 пока пройду, то и чекпоинт нужно ставить прямо перед ней, а не за минуту до этого.
по технической части игра тоже с приколами - уже 2 раза первый запуск заканчивался падением unreal еще в меню, а на второй все нормально запускается и работает.
больше чекпоинтов я ненавижу только невовремя поставленные чекпоинты. Если уж есть драка, в которой я помру раз 10 пока пройду, то и чекпоинт нужно ставить прямо перед ней, а не за минуту до этого.
по технической части игра тоже с приколами - уже 2 раза первый запуск заканчивался падением unreal еще в меню, а на второй все нормально запускается и работает.
-
ramm
Member
Ну, це ж рпг, спробуй прокачати вогнепальну зброю, я розумію що воно неприємно коли ти краще смокчеш ніж стріляєш, але це ж гра про вампірів...LordTornado: ↑ 22.10.2025 19:45Тупее боёвки, чем в первой игре, я вообще не видел! Огнестрел там полностью бесполезен,
-
Inqizitor2022
Member
Скачал запустил, весьма неплохо даже народная версия выглядит.
-
Shaolin_Style
Member
удивительно но у меня вообще не крашнулась ни разу за 8 часов.IC9517: ↑ 22.10.2025 22:05 толи я слепой, толи стелс прохождение в игре не предусмотреноможет в дальнейших миссиях появится
![]()
-
kairo
Member
Обіцяють випустити DLC із ручними сейвами.IC9517: ↑ 22.10.2025 22:05больше чекпоинтов я ненавижу только невовремя поставленные чекпоинты