Во всех TKL форматах. В 75% и меньше - в тех что нету - можно вроде назначить на сочетание Fn+. Delete есть во многих - это вот Insert встречается все реже и реже.VovaII: ↑ 15.10.2025 14:42 Питання, якщо забув що запитував — не лайте дуже, : чи не зустрічали Ви клавіатуру на якій є клавіша що стирає символ після курсора?
Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
StTechnik
Member
-
leif
Member
Нарешті розпаяв останній четвертий Вайс. Цей був 1994 року, є дата на пцб, яка має незначні відмінності від плат 91 та 92 років але тут і якесь більш сучасне покриття текстоліту (більш гладеньке таке) і завдяки цьому вона виглядає посучасніше, а не такою, що її ще динозаври паяли
Відправлено через 23 хвилини 1 секунду:
тим часом моя tkd pt 1/75 підзстрягла у митному відділі нп шопінгу. напряг виник через те, що при заповненні даних в кабінеті на сайті я вказав 2 позиції: клавіатура та додаткова пцб, а на скріні з підтвердженням покупки не 2 а 3 позиції, адже окремо вказується тип комплектної пцб, навпроти якого в цьому списку красується замість ціни -- FREE, нуль доларів, безкоштовно-то-єсть-даром, це включено в ціну бербоуну. ну я і не вносив її в описі відправлення в кабінеті, а виявляться треба було. я надав їм всі пояснення по запиту НПшопінгу мені на пошту в дусі "ти шо там, пацан, контрабандіст, чи шо?", але чи то мої пояснення для них сильно складні, чи то вони просто туплять, але посилка продовжує чілити у них
Відправлено через 6 хвилин 45 секунд:
власне, скрін, який я завантажив в кабінеті нп шопінг при оформленні посилки:
тим часом моя tkd pt 1/75 підзстрягла у митному відділі нп шопінгу. напряг виник через те, що при заповненні даних в кабінеті на сайті я вказав 2 позиції: клавіатура та додаткова пцб, а на скріні з підтвердженням покупки не 2 а 3 позиції, адже окремо вказується тип комплектної пцб, навпроти якого в цьому списку красується замість ціни -- FREE, нуль доларів, безкоштовно-то-єсть-даром, це включено в ціну бербоуну. ну я і не вносив її в описі відправлення в кабінеті, а виявляться треба було. я надав їм всі пояснення по запиту НПшопінгу мені на пошту в дусі "ти шо там, пацан, контрабандіст, чи шо?", але чи то мої пояснення для них сильно складні, чи то вони просто туплять, але посилка продовжує чілити у них
Відправлено через 6 хвилин 45 секунд:
власне, скрін, який я завантажив в кабінеті нп шопінг при оформленні посилки:
-
StTechnik
Member
Вот именно поэтому я пользуюсь Мистом. Я честно давал НП шанс, но после того как они мне пошлину в несчастные 5 евро не могли начислить и выставить счет неделю - я с ними по международной доставке простился.leif: ↑ 17.10.2025 17:19підзстрягла у митному відділі нп шопінгу
-
leif
Member
Пред'ява до нпшопінг знімається, малєнько трекінг підвис, зранку дошка вже була на відділенні:
Відправлено через 27 хвилин 58 секунд:
Щось нема натхнення довбатись з вінтаж блеками, вирішив зробити сет хайперглайдів для цієї клавіатури. Це ревізія блеків MX1A, що передувала нинішній – МХ2А
Я такими ще не користувався, цікаво, шо воно таке і в чому відмінності від нинішньої ревізії і чи відчуваються вони взагалі
Щось нема натхнення довбатись з вінтаж блеками, вирішив зробити сет хайперглайдів для цієї клавіатури. Це ревізія блеків MX1A, що передувала нинішній – МХ2А
Я такими ще не користувався, цікаво, шо воно таке і в чому відмінності від нинішньої ревізії і чи відчуваються вони взагалі
-
StTechnik
Member
Ты в ванне мыть когда начнешь?leif: ↑ 18.10.2025 12:50Щось нема натхнення
-
leif
Member
StTechnik
ну як коли, коли матиму час і натхнення, як в тому анекдоті
Ох і красіві ці пружини ТТС сінглстейджи 24мм, уащє
Про всяк випадок дисклеймер: мазати стільки мастила як на фотці можна виключно якщо це трібозіс 3203/3204, в жодному разі не мастіть крайтокс 205g0 такими кількостями
Філми вирішив сюди дескейс поставити, щоб було більш ефективне порівняння з мх2а, якби не цей момент, то ТХ полікарбонатні б взяв
Відправлено через 14 хвилин 46 секунд:
Ух ти ж
один філм пропустив, добре що фотку виклав — на ній помітив 
ну як коли, коли матиму час і натхнення, як в тому анекдоті
Ох і красіві ці пружини ТТС сінглстейджи 24мм, уащє
Філми вирішив сюди дескейс поставити, щоб було більш ефективне порівняння з мх2а, якби не цей момент, то ТХ полікарбонатні б взяв
Відправлено через 14 хвилин 46 секунд:
Ух ти ж
-
SaxOFFoN
Member
Доїхали різні штуки, трохи покористувався вже, хочу поділитись враженнями.
Наголошую, що єдиний мій досвід механіки до того - рандомна покупка бюджетної royal kludge з silver світчами декілька років тому та й використання весь цей час або її, або компактних logitech k380/miiiw air85, або ноутбучних леново сінкпед\макбук про.
Також фактор звучання клавіатури і всі ці механічні фетиші мені настільки байдужі наскільки це можливо
Тут навпаки, чим менше звуку - тим краще.
Найпершою приїхала epomaker p65, абсолютно рандомно придбав бо смішні 37 доларів на розпродажі. Перші враження - по якості виконання кайф, кілограмовий алюмінієвий брусок в руках, дуже приємна. Заводські світчі(epo zebra) - якась дурня, щось просто натискається, натискається максимально звичайно, дуже шумно і з доволі довгим ходом, в цьому плані надав би перевагу старій royal kludge.
Але їх я використовувати і не планував, так як замовив Akko Creamy Purple Pro. Сподобалась концепція тактильних світчів з низькою силою натискання і коротким ходом, захотілось це спробувати.
Результат - вони такі ж шумні як epo zebra, але відчуття кліку прикольне, друкував місяць в задоволення, але...
Нещодавно нарешті доїхав інший комплект, який я початково планував зібрати:
Weikav Nut65 + кейкапи + сайлент світчі.
По рекомендації тут замовив Akko Fairy Silent, але там була якась безкінечна тягучка де аж два різних продавці не відправляли замовлення, тож в результаті взяв TTC Frozen v2.
І наскільки ж я не жалкую про це)
Коли зібрав клавіатуру з ними, трохи подрукував, а потім повернувся на епомейкер з Akko Creamy Purple Pro, то зрозумів що таким навіть користуватися більше не хочеться
Воно здавалось класним лише поки не виникло це порівняння.
Чому так:
1. Відчуття натискання клавіші - легке і плавне. Воно дійсно плавне, можна навіть написати ПЛАВНЕ для усвідомлення контрасту з усім іншим. Щось із розряду графоманії "клавіша надзвичайно ніжно та ледь відчутно входить в свою точку спрацювання"
2. Звуку спрацювання світча або нема, або я його не уловлюю. Є звук глухого биття кейкапу об основу клавіатури, все.
Коротше це кайф)
Результат - замовив ще одну пачку цих світчів, які встановлю і на епомейкер.
Візуально клавіатура вийшла ось така:
Наголошую, що єдиний мій досвід механіки до того - рандомна покупка бюджетної royal kludge з silver світчами декілька років тому та й використання весь цей час або її, або компактних logitech k380/miiiw air85, або ноутбучних леново сінкпед\макбук про.
Також фактор звучання клавіатури і всі ці механічні фетиші мені настільки байдужі наскільки це можливо
Найпершою приїхала epomaker p65, абсолютно рандомно придбав бо смішні 37 доларів на розпродажі. Перші враження - по якості виконання кайф, кілограмовий алюмінієвий брусок в руках, дуже приємна. Заводські світчі(epo zebra) - якась дурня, щось просто натискається, натискається максимально звичайно, дуже шумно і з доволі довгим ходом, в цьому плані надав би перевагу старій royal kludge.
Але їх я використовувати і не планував, так як замовив Akko Creamy Purple Pro. Сподобалась концепція тактильних світчів з низькою силою натискання і коротким ходом, захотілось це спробувати.
Результат - вони такі ж шумні як epo zebra, але відчуття кліку прикольне, друкував місяць в задоволення, але...
Нещодавно нарешті доїхав інший комплект, який я початково планував зібрати:
Weikav Nut65 + кейкапи + сайлент світчі.
По рекомендації тут замовив Akko Fairy Silent, але там була якась безкінечна тягучка де аж два різних продавці не відправляли замовлення, тож в результаті взяв TTC Frozen v2.
І наскільки ж я не жалкую про це)
Коли зібрав клавіатуру з ними, трохи подрукував, а потім повернувся на епомейкер з Akko Creamy Purple Pro, то зрозумів що таким навіть користуватися більше не хочеться
Чому так:
1. Відчуття натискання клавіші - легке і плавне. Воно дійсно плавне, можна навіть написати ПЛАВНЕ для усвідомлення контрасту з усім іншим. Щось із розряду графоманії "клавіша надзвичайно ніжно та ледь відчутно входить в свою точку спрацювання"
2. Звуку спрацювання світча або нема, або я його не уловлюю. Є звук глухого биття кейкапу об основу клавіатури, все.
Коротше це кайф)
Результат - замовив ще одну пачку цих світчів, які встановлю і на епомейкер.
Візуально клавіатура вийшла ось така:
Востаннє редагувалось 18.10.2025 15:48 користувачем SaxOFFoN, всього редагувалось 1 раз.
-
leif
Member
Акко прям буквально подарує те? Мені цікаво було б спробувати)
Оу, це не пп, соррі, але вже напишу тут
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Що стосується сайлент фрозенів то світч і справді дуже базований, у мене на них зібрана одна клавіатура, до слова теж 65%, і як би я упереджено не ставився до сайлентів, цей справді класний
Відправлено через 5 годин 41 хвилину 12 секунд:
Так ну шо, з певними відволіканнями, але світчі нарешті готові. тепер переходжу до стабів і запаювання: На відміну від cycle7 стаби в комплект поклали не дуже непогані фірмові c3 equalz, а дюроки в3, або якусь їхню копію. Несподівано) але ці дюроки вони досить пристойні, зберу з ними. Правда у випадку солдер плати ця помилка може коштувати досить дорого
але спробую
Відправлено через 1 годину 54 хвилини 6 секунд:
так, ну шо, клавіатура зібрана, все працює набираю з неї
дістав з шафи хайпербеж під такий привід, вперше його кудись поставив. без новелтіс (за 70 баксів!) він взагалі не злітає через відсутність контрасту на модах, а з ними ще нічого, прикольний: Відправлено через 28 хвилин 6 секунд:
клавіатура вживу направду гарно виглядає, краще ніж на фото та на відео, які я дивився з нею. хоча, тут, мабуть, ще додає поінтів чудовий бежевий колір. у мене це третя бежева клавіатура (ще геон ф1в2 та матрікс 2.0 additional) і в той час як на дотик з преміальним матріксівським коатінгом два інші борди не можуть конкурувати, по зовнішньому вигляду (тому як сприймається колір) - всі три вони трошки різні і по своєму цікаві.
тепер щодо черрі хайперглайдів. різниця між ними і мх2а відчувається одразу і особисто на мій смак вона на користь хайперглайдів, поза сумнівом. звук більш глибокий, низький і більше схожий на старі блеки, змащувати такі світчі 205-м крайтоксом я б рекомендував в крайньому випадку, адже світч з таким стоковим профілем навпаки варутє "підяскравити" трохи для розкриття всієї потужності, а не навпаки. тому і пц філми теж би краще підійшли ніж фоамові, але нехай вже так буде. 24мм пружини ТТС це просто космос, я про них вже неодноразово писав, на ці хайперглайди стали просто як рідні.
ну і в цілому. на цій клавіатурі з алю плейтом хайперглайди звучать прямо добре, я читав різні відгуки щодо звуку TKD pt 1/75, але я б дав як мінімум 4.5 зірок з 5. принаймні в сабжевому білді. щодо стабів, то вони гірше ніж с3, імхо, але дякую, що хоч якісь поклали в комплект за ці гроші)) міняти потреби немає, просто могло бути трохи краще.
в якості підсумку. борд однозначно вартує своїх грошей і мабуть навіть трохи більше, як це буває з TKD
я, якщо чесно здивований, що їх досі всі не розкупили, але в клавіатурному світі таке буває, переоцінили попит на досить таки ентузіастський продукт, сайкл7 набагато більш універсальний і підійде сильно ширшій аудиторії. для багатьох можливими ділбрейкерами тут будуть відсутність бездротових опцій, комусь не сподобається відсутність тсанган лейауту нижнього ряду в хотсвап пцб, ще будуть ті, хто не готовий до особливостей топмаунту, це теж доволі специфічна історія. але, якщо в клавіатурах подобається гарний звук, не лякає солдер пцб та модінг світчів, а тип підключення для вас абсолютно не принциповий, тоді це просто фантастична клавіатура, категорично рекомендую (але, ще раз повторюсь, -- якщо ви ЦА. бо інакше може бути навіть розчарування, або покупка не принесе аж стільки сатисфакції).
Оу, це не пп, соррі, але вже напишу тут
Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
Що стосується сайлент фрозенів то світч і справді дуже базований, у мене на них зібрана одна клавіатура, до слова теж 65%, і як би я упереджено не ставився до сайлентів, цей справді класний
Відправлено через 5 годин 41 хвилину 12 секунд:
Так ну шо, з певними відволіканнями, але світчі нарешті готові. тепер переходжу до стабів і запаювання: На відміну від cycle7 стаби в комплект поклали не дуже непогані фірмові c3 equalz, а дюроки в3, або якусь їхню копію. Несподівано) але ці дюроки вони досить пристойні, зберу з ними. Правда у випадку солдер плати ця помилка може коштувати досить дорого
Відправлено через 1 годину 54 хвилини 6 секунд:
так, ну шо, клавіатура зібрана, все працює набираю з неї
дістав з шафи хайпербеж під такий привід, вперше його кудись поставив. без новелтіс (за 70 баксів!) він взагалі не злітає через відсутність контрасту на модах, а з ними ще нічого, прикольний: Відправлено через 28 хвилин 6 секунд:
клавіатура вживу направду гарно виглядає, краще ніж на фото та на відео, які я дивився з нею. хоча, тут, мабуть, ще додає поінтів чудовий бежевий колір. у мене це третя бежева клавіатура (ще геон ф1в2 та матрікс 2.0 additional) і в той час як на дотик з преміальним матріксівським коатінгом два інші борди не можуть конкурувати, по зовнішньому вигляду (тому як сприймається колір) - всі три вони трошки різні і по своєму цікаві.
тепер щодо черрі хайперглайдів. різниця між ними і мх2а відчувається одразу і особисто на мій смак вона на користь хайперглайдів, поза сумнівом. звук більш глибокий, низький і більше схожий на старі блеки, змащувати такі світчі 205-м крайтоксом я б рекомендував в крайньому випадку, адже світч з таким стоковим профілем навпаки варутє "підяскравити" трохи для розкриття всієї потужності, а не навпаки. тому і пц філми теж би краще підійшли ніж фоамові, але нехай вже так буде. 24мм пружини ТТС це просто космос, я про них вже неодноразово писав, на ці хайперглайди стали просто як рідні.
ну і в цілому. на цій клавіатурі з алю плейтом хайперглайди звучать прямо добре, я читав різні відгуки щодо звуку TKD pt 1/75, але я б дав як мінімум 4.5 зірок з 5. принаймні в сабжевому білді. щодо стабів, то вони гірше ніж с3, імхо, але дякую, що хоч якісь поклали в комплект за ці гроші)) міняти потреби немає, просто могло бути трохи краще.
в якості підсумку. борд однозначно вартує своїх грошей і мабуть навіть трохи більше, як це буває з TKD
-
StTechnik
Member
Вообщем это... Вышел там обзор на этих ваших ютубах про "первую в мире керамическую игровую клавиатуру" от Кейрона за 220 американских денег.
Если совсем коротко - брать ее не надо даже на распродаже.
Вот никогда мне не нравились глянцевые поверхности. Очень удешевляет вид. А тут мало того что очень глянцево, так и еще и в попытке облегчить всю эту историю - они сделали какую то "воздушную" керамику. Т.е. она видимо пористая. Ну в целом кому интересно - позырьте обзор.
Блин, ну есть у вас отличная серия Q целиком из метала... Ну вот зачем...
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Кстати в тему того что мне пока еще едет керамика от Cerakey - там пробел весит 32 грамма. Это ж мамадорогая
У меня свич на 45 грамм судя по описанию. Хорошо точку срабатывания можно подвинуть.
Если совсем коротко - брать ее не надо даже на распродаже.
Вот никогда мне не нравились глянцевые поверхности. Очень удешевляет вид. А тут мало того что очень глянцево, так и еще и в попытке облегчить всю эту историю - они сделали какую то "воздушную" керамику. Т.е. она видимо пористая. Ну в целом кому интересно - позырьте обзор.
Блин, ну есть у вас отличная серия Q целиком из метала... Ну вот зачем...
Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Кстати в тему того что мне пока еще едет керамика от Cerakey - там пробел весит 32 грамма. Это ж мамадорогая
У меня свич на 45 грамм судя по описанию. Хорошо точку срабатывания можно подвинуть.
-
YumiSS
Member
Усім привіт
Порадьте якісь варіанти клавіатур, хотів би щось безпровідне і мабуть, спробувати не повнорозмірну. Думаю, що 75\80% підходить, без цифрового блоку.
Власне різновиди свічів та інші характеристики для мене щось дуже заплутане.
Спочатку на просторах інтернетів бачив бюджетні Аула Ф75 про\макс і думав придбати її, я так розумію це щось дешево і сердито, ще бачив epomaker ht85 здається.
Але не знаю навіть, можливо можна на тому ж алі замовити щось більш надійне\цікавіше трохи переплативши. Більше 5к не хотілося б віддавати, мабуть
Багато де бачив rainy75, її часто згадують в різних списках найкращих клавіатур, а тут бачу на форумі також її згадують
Rainy 75
Womier sk75
Bridge 75 plus
Вони всі дуже подібні я так розумію і можна брати будь-що з цього і це буде гарним вибором?
Моя старенька Hator Rockfall EVO себе чудово почуває але після 6-7 років експлуатації думаю можна спробувати ще щось, вона заслужила на пенсію
Люблю ігри, але як то буває - часу та сил\бажання вже не так багато на пограти, також не претендую на кіберкотлетизм. Ще читав про магнітні свічі але то мабуть має певну перевагу суто для професійних професіоналів.
Дякую
Порадьте якісь варіанти клавіатур, хотів би щось безпровідне і мабуть, спробувати не повнорозмірну. Думаю, що 75\80% підходить, без цифрового блоку.
Власне різновиди свічів та інші характеристики для мене щось дуже заплутане.
Спочатку на просторах інтернетів бачив бюджетні Аула Ф75 про\макс і думав придбати її, я так розумію це щось дешево і сердито, ще бачив epomaker ht85 здається.
Але не знаю навіть, можливо можна на тому ж алі замовити щось більш надійне\цікавіше трохи переплативши. Більше 5к не хотілося б віддавати, мабуть
Багато де бачив rainy75, її часто згадують в різних списках найкращих клавіатур, а тут бачу на форумі також її згадують
Rainy 75
Womier sk75
Bridge 75 plus
Вони всі дуже подібні я так розумію і можна брати будь-що з цього і це буде гарним вибором?
Моя старенька Hator Rockfall EVO себе чудово почуває але після 6-7 років експлуатації думаю можна спробувати ще щось, вона заслужила на пенсію
Люблю ігри, але як то буває - часу та сил\бажання вже не так багато на пограти, також не претендую на кіберкотлетизм. Ще читав про магнітні свічі але то мабуть має певну перевагу суто для професійних професіоналів.
Дякую
-
StTechnik
Member
Пока из всего написаного понятно только что вы хотите попробовать не 100%. Причем непонятно какой все таки хотитеYumiSS: ↑ 19.10.2025 11:55Усім привіт
Если можно - чуть более подробно опишите что вы хотите от клавиатуры? Размер? (типа какие кнопки вам точно не нужны). Кастомность? (возможность подшаманить ее под себя в процессе ее жизни), Звук при печатании? Профиль? (лоу? Обычный?) Ну и т.д.
Я не то что бы профи в советах по клавиатурам - просто это очевидные вопросы - вы сэкономите время и себе и тем кто будет уже советовать.
И - нет - магнитные свичи нужны не только киберкотлетам
-
leif
Member
бачив вчора, але не написав, бо був занурений в процес збірки pt1/75StTechnik: ↑ 19.10.2025 10:48Вообщем это... Вышел там обзор на этих ваших ютубах про "первую в мире керамическую игровую клавиатуру" от Кейрона за 220 американских денег.
тіпи, які вже закинули грошей на кікстартері і з нетерпінням чекають, будуть в захваті! ну, я ще від тих 8-секунд тайпінгу офігів, які вони спромоглись викласти анонсуючи сабж
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
такYumiSS: ↑ 19.10.2025 11:55Вони всі дуже подібні я так розумію і можна брати будь-що з цього і це буде гарним вибором?
Відправлено через 43 секунди:
для всіх, хто більш-менш регулярно грає в мультиплеєр, на мою думкуYumiSS: ↑ 19.10.2025 11:55Ще читав про магнітні свічі але то мабуть має певну перевагу суто для професійних професіоналів.
-
YumiSS
Member
Йой, май бед, спробую трошки детальніше описати.StTechnik: ↑ 19.10.2025 12:07Пока из всего написаного понятно только что вы хотите попробовать не 100%. Причем непонятно какой все таки хотитеYumiSS: ↑ 19.10.2025 11:55Усім привітИ на этом все.
Если можно - чуть более подробно опишите что вы хотите от клавиатуры? Размер? (типа какие кнопки вам точно не нужны). Кастомность? (возможность подшаманить ее под себя в процессе ее жизни), Звук при печатании? Профиль? (лоу? Обычный?) Ну и т.д.
Я не то что бы профи в советах по клавиатурам - просто это очевидные вопросы - вы сэкономите время и себе и тем кто будет уже советовать.
И - нет - магнитные свичи нужны не только киберкотлетам![]()
1. Розмір 75\80%, тобто без цифрового блоку але з eFками
2. Звук не знаю, в мене клавіатура не беззвучна зовсім але в окремій кімнаті, тому не думаю, що це проблема. Але якщо питання щодо загальних побажань по звуку то немає з чим порівнювати.
3. Профіль, мабуть такого простого як черрі здається він називається буде ок, вже звик до цього.
4. Кастомізація, певно, що наразі віддаю перевагу рішенню з "коробки" і навряд буду щось міняти.
5. Режими підключення мабуть усі популярні, 2.4ггц,блутус,кабель.
6. По матеріалу також немає побажань, якщо дорожче то мабуть метал буде та навпаки.
7. Підсвітка не важлива, все рівно не буду використовувати швидше за все.
Якщо повернутись до цього списку
Rainy 75
Womier sk75
Bridge 75 plus
То на алішці бачу Wormier SK75 за 4.2к
То на алішці бачу Wormier SK75 TMR на магнітних свічах за 3.6к
То на алішці бачу Wormier RD75 Pro TMR теж механічні свічі ніби за 5.4к
RD це для модінгу типу швидкорозбірна? Тоді відпадає
Що з цього ліпше обрати? Якщо граєш в мультиплеєр то магнітні sk75 tmw? А якщо не хочеш магнітні то проста wormier sk75 буде ок?
Єдине питання, чому на магнітних свічах варіант дешевший? Звичайно можу помилятись, але в мене було відчуття, що це більш технологічніша штука\надає більше варіативності\більш трендова?
-
StTechnik
Member
Не претендую на истину, но этот вариант выглядит неплохо. Если там получится все ок с качеством - вообще неплохой себе вариант. Вес 2 кгYumiSS: ↑ 19.10.2025 13:54То на алішці бачу Wormier SK75 TMR на магнітних свічах за 3.6к
Магнитные свичи еще хороши тем, что если много печатать - можно поднять точку срабатывания - и процесс набора будет уже не так утомителен. Если не будет много ложных нажатий.
Но уважаемый leif скажет больше и авторитетнее
-
leif
Member
якщо ви взагалі не граєте ні в який мультиплеєр і до цього ж не хочете нічого міняти в клавіатурі після покупки, на кшталт світчів (і цей момент для вас принциповий), то з цього списку я б взяв звичайний немагнітний вомієр або вомієр про. якщо ж ви готові поекспериментувати, наприклад взяти вомієр тмр, спробувати магнітні світчі, зрозуміти про що вони і які мають особливості, а потім замінити світчі на шось покраще (бо стокові там слабенькі) магнітні або механічні (клавіатура підтримує обидва типи), тоді Wormier SK75 TMR, тим паче ціна справді приваблива. чому вона навіть дешевше звичайного вомієру не можу сказати -- не вникав. можливо десь щось "оптимізували", але я з наскоку не бачу що саме, можливо і ніYumiSS: ↑ 19.10.2025 13:54Що з цього ліпше обрати? Якщо граєш в мультиплеєр то магнітні sk75 tmw? А якщо не хочеш магнітні то проста wormier sk75 буде ок?
Єдине питання, чому на магнітних свічах варіант дешевший? Звичайно можу помилятись, але в мене було відчуття, що це більш технологічніша штука\надає більше варіативності\більш трендова?
-
Smok
Member
ого прикольно, вже і таке придумалиleif: ↑ 19.10.2025 15:23магнітні або механічні (клавіатура підтримує обидва типи)
-
leif
Member
YumiSS
якщо ж ви граєте в мультриплеєр, то все вищенаписане не беріть до уваги і я б радив спробувати магнітні світчі в будь-якому випадку, це категорично того вартує, імхо
Відправлено через 44 секунди:
якщо ж ви граєте в мультриплеєр, то все вищенаписане не беріть до уваги і я б радив спробувати магнітні світчі в будь-якому випадку, це категорично того вартує, імхо
Відправлено через 44 секунди:
так, навіть акко фан60 в такій версії існуєSmok: ↑ 19.10.2025 15:29ого прикольно, вже і таке придумали
-
shnok
Member
Істинаleif: ↑ 19.10.2025 15:31 YumiSS
-
YumiSS
Member
Замовив tmr, правда не став доплачувати 800грн за швидшу доставку. Отримаю вже під ялинку мабуть але це окleif: ↑ 19.10.2025 15:31 YumiSS
Відправлено через 44 секунди:так, навіть акко фан60 в такій версії існуєSmok: ↑ 19.10.2025 15:29ого прикольно, вже і таке придумали
Дякую за допомогу
-
Castaman
Member
Вітаю шановні, потрібна порада щодо вибору.
Що хочу:
1. Магнітна, бо граю у онлайн fps
2. 3 way підключення обов'язково.
3. Більш менш приємний тайпінг, за thock не женусь, але щось приємніше за гучні cherry red, на мой red dragon kumara було б непогано.
4. Бюджет до 100 баксів
5. Де придбати.
6. Нормальний не важкий софт, в ідеалі веб налаштування.
Що хочу:
1. Магнітна, бо граю у онлайн fps
2. 3 way підключення обов'язково.
3. Більш менш приємний тайпінг, за thock не женусь, але щось приємніше за гучні cherry red, на мой red dragon kumara було б непогано.
4. Бюджет до 100 баксів
5. Де придбати.
6. Нормальний не важкий софт, в ідеалі веб налаштування.