Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
artko
Member

Повідомлення

StTechnik: 12.10.2025 13:31 Может этот магнитный кабель фонил на нее. Другого обьяснения не вижу
100% перекрив сенсор. по відповідна частина кабелю с неодимовим магнитом якраз біля "зламаної" кнопки
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 12.10.2025 13:15 це вже для серйозних забруднень
Ця аватарка тебе старить :lol:

Сьогодні було натхнення перебрати шафу, дістав нарешті нео80 (вона там вже пилом припала як той чері павук) і перебрав декілька варіантів кольорових схем на qk75n
Востаннє редагувалось 12.10.2025 15:24 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 12.10.2025 15:14
leif: 12.10.2025 13:15 це вже для серйозних забруднень
Ця аватарка тебе старить :lol:
Та де, цей світч на пару років молодше ніж я :laugh:

главноє, рєбята, сєрдцєм нє старєть
Зображення
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
7mindfields
Де формула фотки? :-P
7mindfields
Member

Повідомлення

leif не пройшло і трьох років, сьогодні вся сімʼя в зборі, треба тепер визначити, які дві поїдуть в діддом на продаж
Зображення
leif
Member

Повідомлення

7mindfields: 12.10.2025 15:29 не пройшло і трьох років, сьогодні вся сімʼя в зборі
:super: B-) :banan:

ну класно ж! лайк за ісо ентер на кукеї :up:
7mindfields: 12.10.2025 15:29які дві поїдуть в діддом на продаж
:horror:

ставлю мівіну зі смаком курки, що це будуть нео і кукей :D
StTechnik
Member

Повідомлення

7mindfields: 12.10.2025 15:29сьогодні вся сімʼя в зборі,
А шо вот с той розовой? Ты черный маркер расписывал и было не на чем? :gigi:
7mindfields
Member

Повідомлення

leif: 12.10.2025 15:44 ставлю мівіну зі смаком курки, що це будуть нео і кукей :D
99% що так і буде, імунітет тільки у mq80, доля нео вже вирішена давно :shuffle:
sdbndfgn
Member

Повідомлення

StTechnik
Просто він часто використовував SCP для ███████████████. Це призвело до [REDACTED].
7mindfields
Member

Повідомлення

StTechnik: 12.10.2025 15:46
7mindfields: 12.10.2025 15:29сьогодні вся сімʼя в зборі,
А шо вот с той розовой? Ты черный маркер расписывал и было не на чем? :gigi:
Це репліка пародія на gmk redacted, але за $30
leif
Member

Повідомлення

Gmk redacted класний сет, у мене є, якось викладав фотки тут. Оце те що "маркером" замальовано це окремий шар фарби поверх даблшот кейкапу. Кажуть, що з часом він навіть стирається(так задумано дизайнером) і під ним є символи, які замальовано, але це треба дуже довго юзати один сет на постоянку, у мене навряд ближчими роками зітреться :)
leif
Member

Повідомлення

спробував поставити зарахвещенні з вайсів черрі(?) стаби в ф2 і шось не злетіло нормально :-/ фіг його знає, ніби скоба стокова в районі 1.6мм, як і та, яку я поставив від ТХ-сету на заміну, тому що рідна, як писав раніше, довше ніж 7ю. не було особливо часу розбиратися, що і як, але не те по відчуттях. чи то десь занадто вільно рухається і чіпляється, чи то десь затирає і без того -- не зрозумів :dontknow: поки закинув, але пізніше повернусь до цього обов'язково
спойлер
Зображення
Зображення
якщо що, це плейтлесс ф2 з гатеронами ікс першого покоління (L+F) на хайнівській h87nu

а з рейні деєм, мабуть, не показував? гарно виглядає, імхо
спойлер
Зображення
Відправлено через 5 хвилин 57 секунд:
я це до чого згадав плейтлесс ф2. хотів придбати плейтлесс кіт на дівінікей для ф1, і останній забрали буквально перед носом (я навіть вже в кошик додав) :(

сильно довго вирішував, яких стабів скільки сетів закупити за компанію та роздумував, що взяти також до ф1: пц плейт чи пп плейт (бо з пластикомвим плейтом ф1 також цікаво спробувати, але і той і той брати то вже зайве).

врешті-решт затарився так, але без плейтлес кіта :weep: де я його тепер буду шукати, коли буде наступний ресток -- одному Богу відомо, ех прощолкал дзьобом, буває
спойлер
Зображення
Відправлено через 5 хвилин 49 секунд:
а я також, здається не писав, що підгледівши в цьому відео техніку запаювання світчів (посилання з таймкодом, але якщощо то воно на 2:15), я її взяв на озброєння, і скажу вам, результат потужний. для того, щоб всі світчі сіли однаково, ніщо потім не доводилось перепаювати і так далі, для максимально консистентного звуку -- офігєнно, цікаво, що я оце випадково побачив і такий.... WAIT A MINUTE, мені теж треба так робити, хоча воно ніби дуже логічно, але ніде до цього мені не трапилось. усілякі алексотоси так не паяють

Відправлено через 2 хвилини 15 секунд:
звісно, рукавиці такої модної у мене немає і я все роблю акуратно голими руками. запаюєш всі світчі по 1 нозі, потім перевертаєш отак на бік плату, притискаєш світч до упора в пцб в той час як розплавлюєш припій на 1 запаяній нозі, так він сідає як треба. зробив для всіх -- проходишся по другим ногам. результат відмінний, дуже рекомендую. хоча тут ніби крім мене світчі ніхто вже не паяє, але раптом :)

Відправлено через 20 хвилин 14 секунд:
leif: 13.10.2025 19:54а з рейні деєм, мабуть, не показував? гарно виглядає, імхо
взагалі, це схожі вайби на ті, що з 80082 Bl00 (який тут фігурував неодноразово на цій дошці), обидва сети добре пасують, але все ж таки мені рейні дей трохи більше до вподоби, а, скажімо, моїй дружині - 80082. на вкус і цвєт всі фломастери, як то кажуть

viewtopic.php?p=3897303#p3897303

от в цьому пості він є, якщо комусь цікаво глянути-порівняти. хотів скинути там де один борд окремо, але там щось по кольору камера зовсім промахнулась, тут найкраще передається (але, звісно, теж не ідеально)
StTechnik
Member

Повідомлення

Тем временем cerakey выпустила третью версию своей керамики в матовом пока только исполнении и ее можно покупать как сплит набор. Отдельно альфы, отдельно модификаторы. Соответственно можно разных цветов комбинировать, но пока только черные и белые. Ну пиндец же как руки чешутся. :-) Что то мне подсказывает что и с гравировкой на них будет ок. Это ж по сути оксид алюминия. Надо будет спросить. Но в крайнем случае оставить без. Будет типа "праздничного" набора.
leif
Member

Повідомлення

StTechnik
Треба брати, якщо ентузіазм чухається :rotate: :lol:

Принаймні будеш знати яке воно. Ти ніколи не пробував керамічні чи була нагода десь затестити?
StTechnik
Member

Повідомлення

leif: 14.10.2025 16:42Треба брати, якщо ентузіазм чухається
Та вот... Сильно думаю :D Жаба не душит абсолютно, но есть мелкие ньюансы. Надо пару недель подождать.
Фанкейс пока не хочет их гравировать, но там есть одна волшебная кнопка, которую не жалко для попробывать. Так что есть еще надежда что я их уговорю. Ну а не уговорю - останется так.
leif: 14.10.2025 16:42Ти ніколи не пробував керамічні чи була нагода десь затестити?
Не..Никогда не пробовал. Примерно интуитивно понимаю как оно. Они тяжелее, соответственно должны очень легко нажиматься, тактильно будут приятными, может чуть чуть прохладнее. В целом очень интересно.

Відправлено через 1 годину 14 хвилин 53 секунди:
leif
Треба брати
Ну вот кто я такой что бы спорить? :gigi:
Заказ пошел. Вот только не знаю. Отправил на американский Мист в NJ. Вроде как отправка из Китая. Я там на пошлины по импорту не влечу? Ты вроде отправлял на США из Китая. Все норм?

Відправлено через 35 секунд:
Взял белый верх (альфы) - черный низ (модификаторы) :gigi:
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 14.10.2025 20:48Я там на пошлины по импорту не влечу? Ты вроде отправлял на США из Китая. Все норм?
Так, я замовляв нещодавно в двох різних місцях. але власне замовляв не хвилюючись з цього приводу, тому що обидва вендора вказали окремо, що ніяких додаткових мит при доставці до штатів не буде, але доставка триватиме трохи довше (так воно і було, але обидві посилки було успішно отримані НП в штатах і одна з них навіть вже вилетіла зі штатів три дні тому). якщо ж в магазині не вказано окремо при замовленні -- не знаю, бо часи зараз доволі непередбачувані. був випадок, що люди влітали на додаткові мита так замовляючи (до США з Китаю), хоча в той же час ніби у декого доїжджало норм. але ще на початку літа десь, може з того часу китайці "оптимізували" логістичні ланцюги, тут треба у магазину питати.

а, згадав, що мені довелось робити часткове повернення коли купляв ф1 у геона влітку. це доставка корея -- штати, але я там серед аксесуарів додаткових замовив флай дотер (коштував 7 баксів всього), а він виготовлений в Китаї, і мені з геонворкс написали і запитали чи готовий я взагалі морочитись митами і оцим от усім, на що я відповів що ні (ніби ж треба бути громадянином штатів щоб щось розмитнити, але це мені так сказали, сам я не заглиблювався), тому мені зробили часткове повернення, і я замовив клавіатуру без цього дотеру.
StTechnik: 14.10.2025 20:48Взял белый верх (альфы) - черный низ (модификаторы)
:up:

Відправлено через 38 секунд:
StTechnik: 14.10.2025 20:48Не..Никогда не пробовал. Примерно интуитивно понимаю как оно. Они тяжелее, соответственно должны очень легко нажиматься, тактильно будут приятными, может чуть чуть прохладнее. В целом очень интересно.
що ж, чекатиму відгук :write:
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
що ж, чекатиму відгук
Надеюсь все приедет успешно, хоть и не быстро.
Впечатлениями поделюсь обязательно. При особом интересе смогу даже дать попользоваться. Пусть приедет вначале. Там уже решим. :)
leif
Member

Повідомлення

StTechnik: 14.10.2025 21:50При особом интересе смогу даже дать попользоваться. Пусть приедет вначале. Там уже решим.
дякую :beer: але особливого інтересу покористуватись направду немає, мені церакей точно не підходять і по звуку і з тієї причини, що немає 7ю пробілу, не зовсім подобаються їхні легенди, та і по тактильних відчуттях не виникало бажання на щось проміняти пластик. це суто вкусовщіна, очевидно, у кожного свій шлях в такій темі як клавіатури. просто цікаво, що іншим юзерам подобається і чому :)
StTechnik
Member

Повідомлення

leif
Ну микро обзорчик я запилю конечно же.
VovaII
Member

Повідомлення

Питання, якщо забув що запитував — не лайте дуже, : чи не зустрічали Ви клавіатуру на якій є клавіша що стирає символ після курсора?
leif
Member

Повідомлення

VovaII: 15.10.2025 14:42клавіша що стирає символ після курсора?
в смислі клавіша delete? вона на багатьох є :laugh: :lol:

Відправлено через 22 хвилини 45 секунд:
VovaII
До речі, давно вас не було. Ви придбали клавіатуру зі спліт пробілом,яку я для вас знайшов? Як враження в іграх? Виправдала ваші сподівання?
Відповісти