Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

7mindfields: 20.09.2025 12:10 Ну що, свіжий iPhone air пройшов бенд тест, і здався тільки коли до нього приклали 98кг сили, нормальний вийшла юнібаді конструкція корпусу (якби не камера бамп всратий), прайс звісно не конкурує з про серію аж ніяк за такої кількості технічних компромісів
Мені теж здається могли б зробити трохи менше камеру і трохи більшу батарею, думаю його б купували ще більше, хоча знову ж таки бампер там все виправить напевно, хоча згоден виглядає всрато
GreenMile
Member

Повідомлення

7mindfields: 20.09.2025 12:10 якби не камера бамп всратий
Картинка сподобалась на цю тему :D
.
iph.jpg
Valdey377
Member

Повідомлення

EvgeniyK86: 14.09.2025 12:13 Avenger80
Дякую. Розумію що за 20 не буде топ рішення, але із того що є за 20 можна ж обрати щось краще або гірше. Питання в цьому.
Таке відчуття що усі тільки з останніми айфонами ходять, а їздять мабуть тільки на майбахах. Інші речі просто не гідні на існування.
Чуть добавьте и возьмите S 24 FE. сейчас на них хорошие скидки
tribute
Member

Повідомлення

Valdey377: 25.09.2025 09:08 Чуть добавьте и возьмите S 24 FE. сейчас на них хорошие скидки
завжди можна чуть добавити, але з таким підходом виходять флагмани. :rotate:

я от досі не можу оприділитися все ж таки honor 200 чи переплатити майже вдвічі за xiaomi 14t(15t) :shuffle:

а після 14t якщо докинути то там 15t pro, а далі і ultra від різних брендів :rotate:

питання тільки в тому, що нехочеться стільки докидати... :shuffle:
alumem
Member

Повідомлення

Avenger80: 19.09.2025 18:56 Filabatya
Единственное, что заметил, та как и в комментариях написали:
I noticed something. If Samsung is good, you say 'usually good but..', but if iPhone is good, you use adjectives like 'substantially'. I have a feeling that we’re being subtly exposed to hidden iPhone advertising.
Просто у многих блогеров часто проскакивает фраза, что Айфон это не прям самый лучший камерофон среди смартфонов, да, по части видео, Ок, но по фото - нет. Может это было с 16-м так, а 17-й - Супер-пупер, не знаю... Это так, просто заметил.
ну так оно так и есть, он по совокупности характеристик хорош.
Брать 17 макс имея на руках 16 нет смысла как и всегда, хотя по началу казалось что новый телевик и фронталка это клиллерфича
А если брать виво то там только камеры топчек(не для всех), а вот и вибро/звук уже не то + нет глобалки и тд
Rucha
Member

Повідомлення

tribute: 25.09.2025 10:58 honor 200 чи переплатити майже вдвічі за xiaomi 14t
Який сенс в цій переплаті? Там єдина суттєва різниця - це відсутність фізичного датчику наближення у хонора, ну і ще ... повільніший проц (але то навряд буде помітно в повсякденному користуванні).
Valdey377
Member

Повідомлення

tribute: 25.09.2025 10:58
Valdey377: 25.09.2025 09:08 Чуть добавьте и возьмите S 24 FE. сейчас на них хорошие скидки
завжди можна чуть добавити, але з таким підходом виходять флагмани. :rotate:

я от досі не можу оприділитися все ж таки honor 200 чи переплатити майже вдвічі за xiaomi 14t(15t) :shuffle:

а після 14t якщо докинути то там 15t pro, а далі і ultra від різних брендів :rotate:

Ну це таке))У нашому стані треба брати сьогодні, та нічього не чекати
tribute
Member

Повідомлення

Rucha: 25.09.2025 16:58 Який сенс в цій переплаті? Там єдина суттєва різниця - це відсутність фізичного датчику наближення у хонора, ну і ще ... повільніший проц (але то навряд буде помітно в повсякденному користуванні).
та згоден, тому нарешті наважився на хонор - поки ще є по магазинах
Valdey377: 26.09.2025 08:19 Ну це таке))У нашому стані треба брати сьогодні, та нічього не чекати
та взяв вже, наче все ок.
за свої гроші взагалі - топ :super:

спойлер
mi9t після 6 років експлуатації - мабуть нарешті отримає нову батарейку та кастомну актуальну прошивку :shuffle:
devais
Member

Повідомлення

tribute: 25.09.2025 10:58

вони на мтк погано батарею тримають,особливо 14т на 3 години активного користування.Хонор краще тримає на 7 ген 3 ,там проц енергоефективний та оболонка краще оптимізована.Тим більш 2 ціни платити за хлаому це нонсенс.
Avenger80: 19.09.2025 18:56
Просто у многих блогеров часто проскакивает фраза, что Айфон это не прям самый лучший камерофон среди смартфонов, да, по части видео, Ок, но по фото - нет. Может это было с 16-м так, а 17-й - Супер-пупер, не знаю... Это так, просто заметил.
знайома взяла 17 про макс по космосу,камера не дуже гарна там і вигляд наче якийсь дешевий пластиковий смартфон.Зрівнювали камеру з honor 400 pro,то там краще фотки,в 3 рази дешевше))
Avenger80
Member

Повідомлення

devais: 13.10.2025 10:12особливо 14т на 3 години активного користування
Что-то вы сильно занизили показатели. Откуда такие сведения?
devais
Member

Повідомлення

Avenger80: 13.10.2025 10:43
devais: 13.10.2025 10:12особливо 14т на 3 години активного користування
Что-то вы сильно занизили показатели. Откуда такие сведения?
після року користування відгуки в людей.Це при активному користуванні,ігри там і тп,якщо просто юзати то 6 годин ))ще і камери там запотівають в 14т,в 15 не знаю може поправили.
Avenger80
Member

Повідомлення

devais: 13.10.2025 10:50після року користування відгуки в людей.Це при активному користуванні,ігри там і тп,якщо просто юзати то 6 годин ))ще і камери там запотівають в 14т,в 15 не знаю може поправили.
Ну посмотрим, у нас он только 4 мес. в пользовании, пока такого поведения как вы описываете нет, но у нас обычное пользование, не бесшабашного школьника игромана подростка. :) И наоборот писали, что в 14T не запотевают. Это было в 13T. В общем, что хочу сказать, что вот тех страшилок, что вы описываете я у себя не видел пока.
devais
Member

Повідомлення

Avenger80: 13.10.2025 11:33
devais: 13.10.2025 10:50після року користування відгуки в людей.Це при активному користуванні,ігри там і тп,якщо просто юзати то 6 годин ))ще і камери там запотівають в 14т,в 15 не знаю може поправили.
Ну посмотрим, у нас он только 4 мес. в пользовании, пока такого поведения как вы описываете нет, но у нас обычное пользование, не бесшабашного школьника игромана подростка. :) И наоборот писали, что в 14T не запотевают. Это было в 13T. В общем, что хочу сказать, что вот тех страшилок, что вы описываете я у себя не видел пока.
если 4 месяца тогда откуда вы знаете про запотевание,если зимой не юзали даже?Летом конечно не увидишь,разве что вот так как у чувачка))

https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... y133313013

У половины проблемы с автономностью,проваливаеться.Хайпер ОС самая не оптимизированная оболочка.Если нравится то покупайте,никто не отговаривает))

https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... 287&st=760

https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... 287&st=740
Avenger80
Member

Повідомлення

devais
Ну вот зимой и посмотрим, я же не защищаю. ;)
Igor717
Junior

Повідомлення

А подскажите, кто знает. Звонок по мобильной сети, абонент занят. ложу трубку, вылазит окно vibera.... Типа абонент занят перезвонить/отпр. сообщение. Какого?? Где это отключить?
devais
Member

Повідомлення

Filabatya: 19.09.2025 19:00 хіба, а там вже новий с26 можливо з новою камерою. вічна гонка :lol:
нащо він потрібен з батареєю 5000 знову :laugh:
Avenger80
Member

Повідомлення

Igor717: 16.10.2025 15:22А подскажите, кто знает. Звонок по мобильной сети, абонент занят. ложу трубку, вылазит окно vibera.... Типа абонент занят перезвонить/отпр. сообщение. Какого?? Где это отключить?
Определитель номера в настройках вайбера.
Valdey377
Member

Повідомлення

devais: 21.10.2025 16:07
Filabatya: 19.09.2025 19:00 хіба, а там вже новий с26 можливо з новою камерою. вічна гонка :lol:
нащо він потрібен з батареєю 5000 знову :laugh:
Ну другойи не будет, пока не поменяют тип батареи, у китайцев сейчас другой тип, но в итоге плюс минус прирост автоном5ости незначительный, не ну если хочется смартфон размером с планшет можно и 8000 гнусмас впендюрить
Alexsandr
Member

Повідомлення

Valdey377: 28.10.2025 19:56 у китайцев сейчас другой тип, но в итоге плюс минус прирост автоном5ости незначительный, не ну если хочется смартфон размером с планшет можно и 8000 гнусмас впендюрить
Прирост пропорционален емкости, а износ весьма не плох 1-3% за год.
JKrl
Member

Повідомлення

Ладно, пиксель за 3 года скатился совсем на дно, эппл меня не устраивает, сам еще не вышел.
по этому вот так.
Зображення

Отправлено спустя 10 минут 35 секунд:
tribute: 27.09.2025 01:32
спойлер
mi9t після 6 років експлуатації - мабуть нарешті отримає нову батарейку та кастомну актуальну прошивку :shuffle:
ты такой себе юзер похоже, у меня с 2018 ми9т не устраивает даже бабушку уже
Відповісти