Мені теж здається могли б зробити трохи менше камеру і трохи більшу батарею, думаю його б купували ще більше, хоча знову ж таки бампер там все виправить напевно, хоча згоден виглядає всрато7mindfields: ↑ 20.09.2025 12:10 Ну що, свіжий iPhone air пройшов бенд тест, і здався тільки коли до нього приклали 98кг сили, нормальний вийшла юнібаді конструкція корпусу (якби не камера бамп всратий), прайс звісно не конкурує з про серію аж ніяк за такої кількості технічних компромісів
Новини
Останні статті і огляди
Выбор смартфона / коммуникатора
-
Vlaad13
Member
-
GreenMile
Member
-
Valdey377
Member
Чуть добавьте и возьмите S 24 FE. сейчас на них хорошие скидкиEvgeniyK86: ↑ 14.09.2025 12:13 Avenger80
Дякую. Розумію що за 20 не буде топ рішення, але із того що є за 20 можна ж обрати щось краще або гірше. Питання в цьому.
Таке відчуття що усі тільки з останніми айфонами ходять, а їздять мабуть тільки на майбахах. Інші речі просто не гідні на існування.
-
tribute
Member
завжди можна чуть добавити, але з таким підходом виходять флагмани.Valdey377: ↑ 25.09.2025 09:08 Чуть добавьте и возьмите S 24 FE. сейчас на них хорошие скидки
я от досі не можу оприділитися все ж таки honor 200 чи переплатити майже вдвічі за xiaomi 14t(15t)
а після 14t якщо докинути то там 15t pro, а далі і ultra від різних брендів
питання тільки в тому, що нехочеться стільки докидати...
-
alumem
Member
ну так оно так и есть, он по совокупности характеристик хорош.Avenger80: ↑ 19.09.2025 18:56 Filabatya
Единственное, что заметил, та как и в комментариях написали:
I noticed something. If Samsung is good, you say 'usually good but..', but if iPhone is good, you use adjectives like 'substantially'. I have a feeling that we’re being subtly exposed to hidden iPhone advertising.
Просто у многих блогеров часто проскакивает фраза, что Айфон это не прям самый лучший камерофон среди смартфонов, да, по части видео, Ок, но по фото - нет. Может это было с 16-м так, а 17-й - Супер-пупер, не знаю... Это так, просто заметил.
Брать 17 макс имея на руках 16 нет смысла как и всегда, хотя по началу казалось что новый телевик и фронталка это клиллерфича
А если брать виво то там только камеры топчек(не для всех), а вот и вибро/звук уже не то + нет глобалки и тд
-
Rucha
Member
Який сенс в цій переплаті? Там єдина суттєва різниця - це відсутність фізичного датчику наближення у хонора, ну і ще ... повільніший проц (але то навряд буде помітно в повсякденному користуванні).tribute: ↑ 25.09.2025 10:58 honor 200 чи переплатити майже вдвічі за xiaomi 14t
-
Valdey377
Member
Ну це таке))У нашому стані треба брати сьогодні, та нічього не чекатиtribute: ↑ 25.09.2025 10:58завжди можна чуть добавити, але з таким підходом виходять флагмани.Valdey377: ↑ 25.09.2025 09:08 Чуть добавьте и возьмите S 24 FE. сейчас на них хорошие скидки![]()
я от досі не можу оприділитися все ж таки honor 200 чи переплатити майже вдвічі за xiaomi 14t(15t)
питання тільки в тому, що нехочеться стільки докидати...![]()
-
tribute
Member
та згоден, тому нарешті наважився на хонор - поки ще є по магазинахRucha: ↑ 25.09.2025 16:58 Який сенс в цій переплаті? Там єдина суттєва різниця - це відсутність фізичного датчику наближення у хонора, ну і ще ... повільніший проц (але то навряд буде помітно в повсякденному користуванні).
та взяв вже, наче все ок.Valdey377: ↑ 26.09.2025 08:19 Ну це таке))У нашому стані треба брати сьогодні, та нічього не чекати
за свої гроші взагалі - топ
- спойлер
- mi9t після 6 років експлуатації - мабуть нарешті отримає нову батарейку та кастомну актуальну прошивку
-
devais
Member
вони на мтк погано батарею тримають,особливо 14т на 3 години активного користування.Хонор краще тримає на 7 ген 3 ,там проц енергоефективний та оболонка краще оптимізована.Тим більш 2 ціни платити за хлаому це нонсенс.tribute: ↑ 25.09.2025 10:58
питання тільки в тому, що нехочеться стільки докидати...![]()
знайома взяла 17 про макс по космосу,камера не дуже гарна там і вигляд наче якийсь дешевий пластиковий смартфон.Зрівнювали камеру з honor 400 pro,то там краще фотки,в 3 рази дешевше))Avenger80: ↑ 19.09.2025 18:56
Просто у многих блогеров часто проскакивает фраза, что Айфон это не прям самый лучший камерофон среди смартфонов, да, по части видео, Ок, но по фото - нет. Может это было с 16-м так, а 17-й - Супер-пупер, не знаю... Это так, просто заметил.
-
Avenger80
Member
Что-то вы сильно занизили показатели. Откуда такие сведения?devais: ↑ 13.10.2025 10:12особливо 14т на 3 години активного користування
-
devais
Member
після року користування відгуки в людей.Це при активному користуванні,ігри там і тп,якщо просто юзати то 6 годин ))ще і камери там запотівають в 14т,в 15 не знаю може поправили.Avenger80: ↑ 13.10.2025 10:43Что-то вы сильно занизили показатели. Откуда такие сведения?devais: ↑ 13.10.2025 10:12особливо 14т на 3 години активного користування
-
Avenger80
Member
Ну посмотрим, у нас он только 4 мес. в пользовании, пока такого поведения как вы описываете нет, но у нас обычное пользование, не бесшабашного школьника игромана подростка.devais: ↑ 13.10.2025 10:50після року користування відгуки в людей.Це при активному користуванні,ігри там і тп,якщо просто юзати то 6 годин ))ще і камери там запотівають в 14т,в 15 не знаю може поправили.
-
devais
Member
если 4 месяца тогда откуда вы знаете про запотевание,если зимой не юзали даже?Летом конечно не увидишь,разве что вот так как у чувачка))Avenger80: ↑ 13.10.2025 11:33Ну посмотрим, у нас он только 4 мес. в пользовании, пока такого поведения как вы описываете нет, но у нас обычное пользование, не бесшабашного школьника игромана подростка.devais: ↑ 13.10.2025 10:50після року користування відгуки в людей.Це при активному користуванні,ігри там і тп,якщо просто юзати то 6 годин ))ще і камери там запотівають в 14т,в 15 не знаю може поправили.И наоборот писали, что в 14T не запотевают. Это было в 13T. В общем, что хочу сказать, что вот тех страшилок, что вы описываете я у себя не видел пока.
https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... y133313013
У половины проблемы с автономностью,проваливаеться.Хайпер ОС самая не оптимизированная оболочка.Если нравится то покупайте,никто не отговаривает))
https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... 287&st=760
https://4pda.to/forum/index.php?showtop ... 287&st=740
-
Avenger80
Member
devais
Ну вот зимой и посмотрим, я же не защищаю.
Ну вот зимой и посмотрим, я же не защищаю.
-
Igor717
Junior
А подскажите, кто знает. Звонок по мобильной сети, абонент занят. ложу трубку, вылазит окно vibera.... Типа абонент занят перезвонить/отпр. сообщение. Какого?? Где это отключить?
-
devais
Member
нащо він потрібен з батареєю 5000 знову
-
Avenger80
Member
Определитель номера в настройках вайбера.Igor717: ↑ 16.10.2025 15:22А подскажите, кто знает. Звонок по мобильной сети, абонент занят. ложу трубку, вылазит окно vibera.... Типа абонент занят перезвонить/отпр. сообщение. Какого?? Где это отключить?
-
Valdey377
Member
Ну другойи не будет, пока не поменяют тип батареи, у китайцев сейчас другой тип, но в итоге плюс минус прирост автоном5ости незначительный, не ну если хочется смартфон размером с планшет можно и 8000 гнусмас впендюрить
-
Alexsandr
Member
Прирост пропорционален емкости, а износ весьма не плох 1-3% за год.Valdey377: ↑ 28.10.2025 19:56 у китайцев сейчас другой тип, но в итоге плюс минус прирост автоном5ости незначительный, не ну если хочется смартфон размером с планшет можно и 8000 гнусмас впендюрить
-
JKrl
Member
Ладно, пиксель за 3 года скатился совсем на дно, эппл меня не устраивает, сам еще не вышел.
по этому вот так.

Отправлено спустя 10 минут 35 секунд:
по этому вот так.

Отправлено спустя 10 минут 35 секунд:
ты такой себе юзер похоже, у меня с 2018 ми9т не устраивает даже бабушку ужеtribute: ↑ 27.09.2025 01:32
- спойлер
- mi9t після 6 років експлуатації - мабуть нарешті отримає нову батарейку та кастомну актуальну прошивку
![]()