Якщо правильно інтерпретувати це, то надлишковість причина низького доходу від продажу телевізорів (бо вони і так у всіх є), а високі доходи від рекламу через те, що телевізори і так у всіх є, щоб показувати щосьtaras_cs: ↑ 14.10.2025 17:39
https://mezha.media/2021/11/26/vyrobnyk ... hu-danykh/
Але це і причина, чому телевізори дешевшають.
Наприклад, я купив собі ТВ LG OLED 65" у 2020 році - зараз за та самі гроші (без поправки на інфляцію, тобто навіть дешевше) можна купити LG OLED 83" того ж самого класу "С", але 144 Hz, замість 120 Hz та ще з багатьма перевагами, наприклад, збільшеною яскравістю, нижчим інпут лагом в іграх, ширшою підтримкою різних форматів та саундбарів.
Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Ось порівняння side-by-side
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... 0619/88602
Новини
Останні статті і огляди
Microsoft завершила підтримку Windows 10
-
KimRomik
Member
-
apachx
Junior
У мене вже тієї кнопочки немає, але ось знайшов зразок в інеті:medremo: ↑ 14.10.2025 18:39 Підкажи будь ласка де і що натиснути щоб продовжити оновлення windows 10.
Буду вдячний)

-
AK_47
Member
apachx
у меня тоже не было, я проверил обновления, две обновы скачалось, перезагрузился и появился такая кнопка, регион как стоял Украина так и стоит
у меня тоже не было, я проверил обновления, две обновы скачалось, перезагрузился и появился такая кнопка, регион как стоял Украина так и стоит
- спойлер
-
Dremjke
Member
Все вірно, але потрібно розуміти, що абсолютної анонімності та приватності в інтернеті не існує.unique-neon: ↑ 14.10.2025 16:52І google виявляється володіє тоною інфи про своїх користувачів.
-
ДядяСаша
Member
Ніхто в здоровому глузді не хоче пересідати з 10-ки. Оце всілякими методами, заборонами, скасуванням обнов, непідтримкою з боку розробників заганяють на 11 вінду.
Моя особиста думка.
Моя особиста думка.
-
Serg IX
Member
в часи ХР завдяки "надійності системи" набили руки на перестановці, але зараз то в минулому. так я коли зібрав ПК ще 2020 му році, поставив 10ку і по цей день без проблемSailor Popeye: ↑ 14.10.2025 14:26 Зараз вінду можна швидко та просто становити але все одно постійно такий настрій при думці переустановки ніби це часи Windows XP і заняття на цілий день)
-
Dremjke
Member
Так абсолютно про кожну нову версію вінди казали. Усіма обожнювану сімку на старті и певний час не сприймали, а 10ку і подавна.ДядяСаша: ↑ 14.10.2025 19:34Ніхто в здоровому глузді не хоче пересідати з 10-ки. Оце всілякими методами, заборонами, скасуванням обнов, непідтримкою з боку розробників заганяють на 11 вінду.
Особисто для себе обрав 10 LTSC IoT на ноутбук і 11 LTSC IoT на десктоп.
-
unique-neon
Member
Так, але в даному випадку все зосереджено в одних рукахDremjke: ↑ 14.10.2025 19:12Все вірно, але потрібно розуміти, що абсолютної анонімності та приватності в інтернеті не існує.unique-neon: ↑ 14.10.2025 16:52І google виявляється володіє тоною інфи про своїх користувачів.
-
OldGoodGames
Member
можна тепер спокіно продовжувати сидіти на 10 і чекати на 12 бо у М$ вдалими виходять лише версії з не парними цифрами, це вже такий закон склавсяMicrosoft завершила підтримку Windows 10
-
Alexsandr
Member
Там вроде бы есть скрипт который включает продолжение обновления бесплатно?
-
mrigi
Member
Хто завтра залишиться на десятці, той копрофіл 
-
GipeR
Member
не ну в целом 10 норм система, на дом сервер отлично зайдёт, она стабильная.
-
MrThree
Member
Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 поддерживается до 13 января 2032 года. Пока совсем нет проблем, особенно тем у кого железо старое..
-
zaqik
Member
Ну, я присоединяюсь к тем, кто рад что обновы перестанут сыпаться. Их хоть и можно было выключить (с трудом, сломав при этом, например, загрузку Office официальными средствами, да и много чего ещё), но когда очереденой апдейт ломает что-то там у юзеров, ты хотя бы понимаешь, что это - апдейт, и у себя наблюдаешь аналогичную лажу. Ну, а вообще - пока браузеры выходят (а все, что требуют десятку - подходят и к 1607, и к 22Н2), то система актуальна.
-
mrigi
Member
Віндовий сервер це щось на олдфаговському. Я не дуже розумію у ньому потребу з часів коли mssql разом з дотнетами з'явився у докері. Та і для специфічного софту краще віртуалку підняти, бо тоді мінімум залежностей від заліза.GipeR: ↑ 14.10.2025 21:27не ну в целом 10 норм система, на дом сервер отлично зайдёт, она стабильная.
-
DioGren
Member
Майкрософт знову хоче запросити людей перейти на Лінукс - в них скоро вийде.
-
Dremjke
Member
Використання вінсервера не обмежується mssql. Багато чого на ньому крутиться, особливо в ентерпрайзі.mrigi: ↑ 14.10.2025 22:25Віндовий сервер це щось на олдфаговському. Я не дуже розумію у ньому потребу з часів коли mssql разом з дотнетами з'явився у докері. Та і для специфічного софту краще віртуалку підняти, бо тоді мінімум залежностей від заліза.
-
coffeeman
Member
Та вже давно там - 15 років як на лінуксі.DioGren: ↑ 14.10.2025 23:29 Майкрософт знову хоче запросити людей перейти на Лінукс - в них скоро вийде.
Одного разу не зміг знайти з чого поставити Win7 і вирішив поставити Linux головною системою.
Win-cофт, якщо треба, під VM працює. Ретроспективно - найкраще рішення.
-
mrigi
Member
Ммм, домашній ентерпрайз, це прям той рівень крінжатіни, якого у житті не вистачаєDremjke: ↑ 14.10.2025 23:39Використання вінсервера не обмежується mssql. Багато чого на ньому крутиться, особливо в ентерпрайзі.
Із реального можу уявити лише AD та якесь доживаюче останні роки проприєтарне лайно.
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Так Лінукс вже частина віндовс. WSL досить гарно працює.DioGren: ↑ 14.10.2025 23:29Майкрософт знову хоче запросити людей перейти на Лінукс - в них скоро вийде.
-
dr-kart
Member
coffeeman: ↑ 14.10.2025 23:52...15 років як на лінуксі.DioGren: ↑ 14.10.2025 23:29 Майкрософт знову хоче запросити людей перейти на Лінукс - в них скоро вийде.