Battlefield 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Grava
Member

Повідомлення

destructX: 29.08.2025 07:41Якшо в мультік
В бф6 сінгл буде? :D
destructX
Member

Повідомлення

Grava: 29.08.2025 07:45
destructX: 29.08.2025 07:41Якшо в мультік
В бф6 сінгл буде? :D
буде, а чого ж ні? сподіваюсь теж крутий як мульт
Vader
Member

Повідомлення

destructX
Показали их не просто так :up:
Reinmar
Member

Повідомлення

якщо я не вивезу грати кожен день по три години, то без шансів, так? потрібної психічної концентрації не досягну?
На релізі нової гри кожен зможе пограти в задоволення, бо багато новачків з малим скілом. Я не профі в бф, награв 300 годин загально в бф3 та бф1 і починав не на старті. Так от коли я почав грати в бф3 десь через рік після старту - я розібрався за пару тижнів по годині гри в день вже кд було 1, а потім і 1,3-1,5-2 при чому я рашив постійно. А коли зашов пограти через три роки - то я вже кд 1,2 щоб набити напружувався, а коли запустив декілька років тому - то і 1 не набив, бо грати залишилися люті задроти,які гарють постійно) Так само і з бф1 було
John Doe
Member

Повідомлення

Предзагрузка старовала сегодня вечером(для предзаказа). Размер - около 82 Гигабайт на носителе.
Напомню - релиз 10.10.2025 :super:
Castaman
Member

Повідомлення

Добре що можна сінгл не завантажувати.
John Doe
Member

Повідомлення

Патч первого дня уже доступен для предзагрузки.
Напомню - релиз завтра 10.10.2025 в 18:00. :rotate:
Rhizone
Member

Повідомлення

Dremjke
Member

Повідомлення

Ну шо, хто вже в реліз грає? Як враження?
Я "прогрелся" і теж купив, бетка сподобалась :super:
destructX
Member

Повідомлення

Dremjke: 10.10.2025 22:50 Ну шо, хто вже в реліз грає? Як враження?
Я "прогрелся" і теж купив, бетка сподобалась :super:
Пограли з кентами 5 годин зі старту. З приводу тех.частини - все чудово, на різних сетапах (5070, 6600хт, 1660) без лагів, дропів, крашів. У одного чорний екран і гра не працювала.
З приводу балансу поки нічого сказати не можу, по відчуттям змінили розкид від того який був в беті. Снайперки та дробаші здались не такими токсичними, по руферам поки не зрозуміло, бо звідки зверху стріляли - залізти можна без текстурного паркуру.
Арсенал нормальний, правда деяких позицій малувато. От за шо респект так це за апгрейд пушок, дуже багато всякого начиння.
Скінів клоунських нема, але їх в цілому не багато.
Батлпасу ще нема, як і батлроялю.
Поки кайфово, вихідні там проведу і зможу шось підсумувати остаточно.

пс. в сінгл не грав і поки не планую, треба хоч якийсь кирилицефікатор :laugh:

Відправлено через 43 хвилини 25 секунд:
Згадав, драбини штурмовика криво працюють, скидують та відкидують в сторону, якшо залазити на них під кутом, а не йти точно по центру :laugh:
Earanak
Member

Повідомлення

Норм порубились с друганами, ~7 часов к ряду. Пока в Одессе нам электространцию не разбомбили (( У нас четыре абсолютно разные конфига железа, разные настройки-разрешение и тд... Но у всех всплывал периодически баг с пятном на пол экрана мерцающим и еще звук с карты Нью-Йорка с Сигнализациями и Воплями залипал и не прекращался на других картах и в меню игры. Так же у всех при загрузке на Columbian Peaks игра с шансом в 90% вылетала в главное меню. А еще у нас у всех периодически слетали настройки, таким образом что выкручивались на Overkill. В связи с годной оптимизацией игры не всегда это заметно на 4090-5080 и 7900XT )) Еще DLSS сам по себе иногда включался, даже на FHD мониторах. Так и не поняли из за чего это. Но, в остальном - ничо так игра, не тормозит, не фризит, не вылетает, катки загружает и ищет быстро. Нет код не бесит, стрельба и мувмент умеренно унылые )) Жаль что прокачка медленная конечно, и пушки медленно качаются, да и левел. Даже с бустерами на опыт.
Dremjke
Member

Повідомлення

Зіграв декілька каток. Гра дуже подобається прям з релізу. Видно, що добре попрацювали. Є забавні баги, не критично. Дуже радує оптимізація. На профільному металобрухті граю в 1440р с ультра-текстурами, все інше Low + DLSS Balance - картинка не шакальна, грати дуже приємно.
КурткаБейн
Member

Повідомлення

ух награв години 4, перші враження: більшість карт - піхотні(городські), деталізація карт просто неймовірна, виглядає красиво і реалістично, але в той же час грати на таких картах важкувато, суперник може визирнути із десятка закутків, або вікон/дверей... Відчувається як Pearl Market (Жемчужный рынок) з БФ4 на максималках, де тебе могли крити з любої дирки, але тут це капець... Батла завжди була про хаос і фан, але тут все просто возведено в абсолют, не знаю як можна хоч якось вибудувати тактику, коли навколо одні "дірки".
Поки шо цікаво, але наскільки вистачить такого... Ті карти шо побільше, з технікою, дуже сподобались. :up:
Оптимізація дійсно вражає
man1242
Member

Повідомлення

Райзен 5600х, якщо усе авто у біосі то навантаження на проц улітає в 100% :super: Підрубив рво та зкрутив якість ефектів на лоу та тіні від сонця на середні, отримав вже навантаження у рівні 88-94% B-) фпс плаває на рівні 90 мінімум та 120 середній, але всеодно буває мікро статер після відродження, але дуже рідко та випадково.
bez5dva
Member

Повідомлення

Earanak: 11.10.2025 01:41 Норм порубились с друганами, ~7 часов к ряду. Пока в Одессе нам электространцию не разбомбили (( У нас четыре абсолютно разные конфига железа, разные настройки-разрешение и тд... Но у всех всплывал периодически баг с пятном на пол экрана мерцающим и еще звук с карты Нью-Йорка с Сигнализациями и Воплями залипал и не прекращался на других картах и в меню игры. Так же у всех при загрузке на Columbian Peaks игра с шансом в 90% вылетала в главное меню. А еще у нас у всех периодически слетали настройки, таким образом что выкручивались на Overkill. В связи с годной оптимизацией игры не всегда это заметно на 4090-5080 и 7900XT )) Еще DLSS сам по себе иногда включался, даже на FHD мониторах. Так и не поняли из за чего это. Но, в остальном - ничо так игра, не тормозит, не фризит, не вылетает, катки загружает и ищет быстро. Нет код не бесит, стрельба и мувмент умеренно унылые )) Жаль что прокачка медленная конечно, и пушки медленно качаются, да и левел. Даже с бустерами на опыт.
чёт ничего из этого не встречалось, вылетает только по драйверу раз в час-полтора.
Earanak
Member

Повідомлення

bez5dva, ну, у меня не вылетает хотя бы )) Наиграл на бетке 30 часов и 45 часов на релизе без вылетов ))
КурткаБейн
Member

Повідомлення

на піхотних картах потрібне обмеження на кількість гравців, десь 20 на 20. Бо це треш...
Vader
Member

Повідомлення

КурткаБейн
Ненадо никаких ограничений!Самый смак зарубы!!Кромешный АД! :gigi:
marvin1111
Member

Повідомлення

Vader: 18.10.2025 12:28 КурткаБейн
Ненадо никаких ограничений!Самый смак зарубы!!Кромешный АД! :gigi:
плюсую) прям флешбеки из бф3, вернули мне мой 2012 :super: не успеваю переключатся между оружием и дефибриллятором :rotate:
vladka767
Member

Повідомлення

Vader: 22.08.2025 16:18 Боже,купил это поделие 2042 за 70 гр..
а де його купити за 70 грн. ?)
Відповісти