В бф6 сінгл буде?destructX: ↑ 29.08.2025 07:41Якшо в мультік
Новини
Останні статті і огляди
Battlefield 6
-
Grava
Member
-
destructX
Member
буде, а чого ж ні? сподіваюсь теж крутий як мульт
-
Vader
Member
destructX
Показали их не просто так
Показали их не просто так
-
Reinmar
Member
На релізі нової гри кожен зможе пограти в задоволення, бо багато новачків з малим скілом. Я не профі в бф, награв 300 годин загально в бф3 та бф1 і починав не на старті. Так от коли я почав грати в бф3 десь через рік після старту - я розібрався за пару тижнів по годині гри в день вже кд було 1, а потім і 1,3-1,5-2 при чому я рашив постійно. А коли зашов пограти через три роки - то я вже кд 1,2 щоб набити напружувався, а коли запустив декілька років тому - то і 1 не набив, бо грати залишилися люті задроти,які гарють постійно) Так само і з бф1 булоякщо я не вивезу грати кожен день по три години, то без шансів, так? потрібної психічної концентрації не досягну?
-
John Doe
Member
Предзагрузка старовала сегодня вечером(для предзаказа). Размер - около 82 Гигабайт на носителе.
Напомню - релиз 10.10.2025
Напомню - релиз 10.10.2025
-
Castaman
Member
Добре що можна сінгл не завантажувати.
-
John Doe
Member
Патч первого дня уже доступен для предзагрузки.
Напомню - релиз завтра 10.10.2025 в 18:00.
Напомню - релиз завтра 10.10.2025 в 18:00.
-
Rhizone
Member
-
Dremjke
Member
Ну шо, хто вже в реліз грає? Як враження?
Я "прогрелся" і теж купив, бетка сподобалась
Я "прогрелся" і теж купив, бетка сподобалась
-
destructX
Member
Пограли з кентами 5 годин зі старту. З приводу тех.частини - все чудово, на різних сетапах (5070, 6600хт, 1660) без лагів, дропів, крашів. У одного чорний екран і гра не працювала.Dremjke: ↑ 10.10.2025 22:50 Ну шо, хто вже в реліз грає? Як враження?
Я "прогрелся" і теж купив, бетка сподобалась![]()
З приводу балансу поки нічого сказати не можу, по відчуттям змінили розкид від того який був в беті. Снайперки та дробаші здались не такими токсичними, по руферам поки не зрозуміло, бо звідки зверху стріляли - залізти можна без текстурного паркуру.
Арсенал нормальний, правда деяких позицій малувато. От за шо респект так це за апгрейд пушок, дуже багато всякого начиння.
Скінів клоунських нема, але їх в цілому не багато.
Батлпасу ще нема, як і батлроялю.
Поки кайфово, вихідні там проведу і зможу шось підсумувати остаточно.
пс. в сінгл не грав і поки не планую, треба хоч якийсь кирилицефікатор
Відправлено через 43 хвилини 25 секунд:
Згадав, драбини штурмовика криво працюють, скидують та відкидують в сторону, якшо залазити на них під кутом, а не йти точно по центру
-
Earanak
Member
Норм порубились с друганами, ~7 часов к ряду. Пока в Одессе нам электространцию не разбомбили (( У нас четыре абсолютно разные конфига железа, разные настройки-разрешение и тд... Но у всех всплывал периодически баг с пятном на пол экрана мерцающим и еще звук с карты Нью-Йорка с Сигнализациями и Воплями залипал и не прекращался на других картах и в меню игры. Так же у всех при загрузке на Columbian Peaks игра с шансом в 90% вылетала в главное меню. А еще у нас у всех периодически слетали настройки, таким образом что выкручивались на Overkill. В связи с годной оптимизацией игры не всегда это заметно на 4090-5080 и 7900XT )) Еще DLSS сам по себе иногда включался, даже на FHD мониторах. Так и не поняли из за чего это. Но, в остальном - ничо так игра, не тормозит, не фризит, не вылетает, катки загружает и ищет быстро. Нет код не бесит, стрельба и мувмент умеренно унылые )) Жаль что прокачка медленная конечно, и пушки медленно качаются, да и левел. Даже с бустерами на опыт.
-
Dremjke
Member
Зіграв декілька каток. Гра дуже подобається прям з релізу. Видно, що добре попрацювали. Є забавні баги, не критично. Дуже радує оптимізація. На профільному металобрухті граю в 1440р с ультра-текстурами, все інше Low + DLSS Balance - картинка не шакальна, грати дуже приємно.
-
КурткаБейн
Member
ух награв години 4, перші враження: більшість карт - піхотні(городські), деталізація карт просто неймовірна, виглядає красиво і реалістично, але в той же час грати на таких картах важкувато, суперник може визирнути із десятка закутків, або вікон/дверей... Відчувається як Pearl Market (Жемчужный рынок) з БФ4 на максималках, де тебе могли крити з любої дирки, але тут це капець... Батла завжди була про хаос і фан, але тут все просто возведено в абсолют, не знаю як можна хоч якось вибудувати тактику, коли навколо одні "дірки".
Поки шо цікаво, але наскільки вистачить такого... Ті карти шо побільше, з технікою, дуже сподобались.
Оптимізація дійсно вражає
Поки шо цікаво, але наскільки вистачить такого... Ті карти шо побільше, з технікою, дуже сподобались.
Оптимізація дійсно вражає
-
man1242
Member
Райзен 5600х, якщо усе авто у біосі то навантаження на проц улітає в 100%
Підрубив рво та зкрутив якість ефектів на лоу та тіні від сонця на середні, отримав вже навантаження у рівні 88-94%
фпс плаває на рівні 90 мінімум та 120 середній, але всеодно буває мікро статер після відродження, але дуже рідко та випадково.
-
bez5dva
Member
чёт ничего из этого не встречалось, вылетает только по драйверу раз в час-полтора.Earanak: ↑ 11.10.2025 01:41 Норм порубились с друганами, ~7 часов к ряду. Пока в Одессе нам электространцию не разбомбили (( У нас четыре абсолютно разные конфига железа, разные настройки-разрешение и тд... Но у всех всплывал периодически баг с пятном на пол экрана мерцающим и еще звук с карты Нью-Йорка с Сигнализациями и Воплями залипал и не прекращался на других картах и в меню игры. Так же у всех при загрузке на Columbian Peaks игра с шансом в 90% вылетала в главное меню. А еще у нас у всех периодически слетали настройки, таким образом что выкручивались на Overkill. В связи с годной оптимизацией игры не всегда это заметно на 4090-5080 и 7900XT )) Еще DLSS сам по себе иногда включался, даже на FHD мониторах. Так и не поняли из за чего это. Но, в остальном - ничо так игра, не тормозит, не фризит, не вылетает, катки загружает и ищет быстро. Нет код не бесит, стрельба и мувмент умеренно унылые )) Жаль что прокачка медленная конечно, и пушки медленно качаются, да и левел. Даже с бустерами на опыт.
-
Earanak
Member
bez5dva, ну, у меня не вылетает хотя бы )) Наиграл на бетке 30 часов и 45 часов на релизе без вылетов ))
-
КурткаБейн
Member
на піхотних картах потрібне обмеження на кількість гравців, десь 20 на 20. Бо це треш...
-
Vader
Member
КурткаБейн
Ненадо никаких ограничений!Самый смак зарубы!!Кромешный АД!
Ненадо никаких ограничений!Самый смак зарубы!!Кромешный АД!
-
marvin1111
Member
плюсую) прям флешбеки из бф3, вернули мне мой 2012
-
vladka767
Member
а де його купити за 70 грн. ?)Vader: ↑ 22.08.2025 16:18 Боже,купил это поделие 2042 за 70 гр..