О, прикольно!
Я б собі 8700G може скальпанув. З АПУ то має бути набагато простіше і безпечніше. І більше профіту по температурі.
Ну хто не ризикує, той...не купляє новий процесор)Piter Cantrope: ↑ 08.10.2025 12:45VolandInferno
О, прикольно!
Я б собі 8700G може скальпанув. З АПУ то має бути набагато простіше і безпечніше. І більше профіту по температурі.
Не бачив подібного на 7800X3D та 9800X3D. Це на інтегрованій відяшці? Бо я на дискретці.Nikolay Yeryomenko: ↑ 08.10.2025 21:52Я в себе на 7800X3D подвідключав бо працює з глюками: в хромі глюки зі строкою пошуку та кольором курсору миші на YouTube, а в Spotify з часом буваює вікно не перемальовувалось і треба було клацати на заголовок вікна щоб змінити розміри і виконалось перемалювання.
Так на інтегрованій відяшці.kairo: ↑ 08.10.2025 21:55Не бачив подібного на 7800X3D та 9800X3D. Це на інтегрованій відяшці? Бо я на дискретці.
Будеш кастомну воду ставити? Наче є послуга нікелювання чи хромування в інеті.VolandInferno: ↑ 08.10.2025 22:00А може хтось знає як в домашніх умовах провести процедуру нікелювання чи хромування?
Як раз навпаки, хотів би пʼятку своєї недоводи хромувати, що б одразу ЖМ намазати і не паритись. Якби я зараз будував кастом, то там наче як рідкість водоблоки без покриття.kairo: ↑ 08.10.2025 22:42Будеш кастомну воду ставити? Наче є послуга нікелювання чи хромування в інеті.
А як з встановленням стандартної п'ятки на дірект дай?VolandInferno: ↑ 08.10.2025 22:50Як раз навпаки, хотів би пʼятку своєї недоводи хромувати, що б одразу ЖМ намазати і не паритись.
Через ось таку приблуду, разом з делідером замовив.kairo: ↑ 08.10.2025 22:57А як з встановленням стандартної п'ятки на дірект дай?
Та наче делідять і в більшості випадків все добре. Тут найбільші питання, як і де кришку якісно гальванізувати, щоб тонко нанесли та не покрутило її. Ну і РМ нанести, щоб не витік.VolandInferno: ↑ 08.10.2025 23:01Через ось таку приблуду, разом з делідером замовив.kairo: ↑ 08.10.2025 22:57А як з встановленням стандартної п'ятки на дірект дай?
Ну а сам direct die frame ось такий - https://www.aliexpress.com/item/1005007 ... 1802IaqraN
Дербауєра direct die frame не ризикнув замовляти, бо є лотерея - повезе-не повезе. Може встати, а може не встати із-за клею на SMD, а саме як він "розлився" по самим компонентам.
Почитав забугорні форуми, народ за допомогою праски робить делід за 10 хвилин...![]()
Так я не під кришку хочу, я мав на увазі мідний пʼятак моєї AIO. А сам водоблок AIO напряму на скальпований проц.kairo: ↑ 08.10.2025 23:07Тут найбільші питання, як і де кришку якісно гальванізувати, щоб тонко нанесли та не покрутило її. Ну і РМ нанести, щоб не витік.
Ну в мене в Хромі є баг з кольором курсору в полях. Наприклад, якщо навести курсор тут на форумі коли коментуєш, то він стає невидимий. Це вже бородатий баг, який вони ніяк не можуть пофіксити. В лінуксі те ж саме. Я тому почав користуватись курсором іншого кольору.Nikolay Yeryomenko: ↑ 08.10.2025 21:52 Piter Cantrope
До речі як працюють Google Chrome, Microsoft Edge, Spotify та інші програми
Я про це і писав. Нанести нікель/хром на п'ятку якісно та нанести РМ, так, щоб він потім не витік.VolandInferno: ↑ 08.10.2025 23:10Так я не під кришку хочу, я мав на увазі мідний пʼятак моєї AIO. А сам водоблок AIO напряму на скальпований проц.
А, ну да, саме так. Сиджу, тепер, міркую)kairo: ↑ 08.10.2025 23:19Я про це і писав. Нанести нікель/хром на п'ятку якісно та нанести РМ, так, щоб він потім не витік.