Ух які ми серйозні) Васильович, гуляй) Ще перед скуфіком з цього форума не виправдовувався) Ти - порожнє місце і ставити мінсусіки на цьому форумі єдине на що спроможнийВасильович: ↑ 08.10.2025 16:43По-перше, я вже все і так сказав.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:41от сказати нема чого, то краще зливайся, як завжди робиш)
По-друге, хто ти такий, щоб робити про мене якісь висновки?
Новини
Останні статті і огляди
Оновлено системні вимоги для Battlefield 6
-
Enjthesilence
Member
-
Васильович
Member
Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:45Ух які ми серйозні) Васильович, гуляй) Ще перед скуфіком з цього форума не виправдовувався)
ClassicEnjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:41от сказати нема чого, то краще зливайся, як завжди робиш)
-
Enjthesilence
Member
клоуне, алло. ти ж так і не відповів на запитання про канал "записки пилота". то це "бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored." правильно?Васильович: ↑ 08.10.2025 16:49Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:45Ух які ми серйозні) Васильович, гуляй) Ще перед скуфіком з цього форума не виправдовувався)ClassicEnjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:41от сказати нема чого, то краще зливайся, як завжди робиш)![]()
-
Васильович
Member
Ти ж сам і є той клоун, який ще й не вміє читати - я в повідомленні, на яке ти типу відповів отим відео, вже сказав: я просто проігнорую такий канал і навіть не буду розбиратися звідки автор.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:53клоуне, алло. ти ж так і не відповів на запитання про канал "записки пилота". то це "бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored." правильно?
-
Enjthesilence
Member
це просто чудово) нормально ти "ігноруєш" вже другу тему поспіль, до речі))) в мене все, дякую.Васильович: ↑ 08.10.2025 17:00Ти ж сам і є той клоун, який ще й не вміє читати - я в повідомленні, на яке ти типу відповів отим відео, вже сказав: я просто проігнорую такий канал і навіть не буду розбиратися звідки автор.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:53клоуне, алло. ти ж так і не відповів на запитання про канал "записки пилота". то це "бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored." правильно?
"Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі.
Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored." яке ж ти жалюгідне, ти навіть за свої слова не можеш вивести)
-
Васильович
Member
Не моя вина, що ти не можеш зрозуміти навіть такі елементарні речі, а натомість просто "з ноги" переходиш на особистостіEnjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:05це просто чудово) нормально ти "ігноруєш" вже другу тему поспіль, до речі))) в мене все, дякую.
"Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі.
Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored." яке ж ти жалюгідне, ти навіть за свої слова не можеш вивести)
-
Enjthesilence
Member
Добре, будь ласка, поясни мені невігласу такому, що означає твоя фраза: "Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі. Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored.?" Якщо я не так це зрозумів, хоча не знаю, як це можна неправильно інтерпретувати, я без проблем вибачусь.Васильович: ↑ 08.10.2025 17:18Не моя вина, що ти не можеш зрозуміти навіть такі елементарні речі, а натомість просто "з ноги" переходиш на особистостіEnjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:05це просто чудово) нормально ти "ігноруєш" вже другу тему поспіль, до речі))) в мене все, дякую.
Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored." яке ж ти жалюгідне, ти навіть за свої слова не можеш вивести)![]()
-
Mercator
Member
як що що, він українець, чи як що він говоре іншою мовою, він вже поганий? чи в нас більше проблем нема?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 11:37навіщо ти сюди тягнеш це свинособаче бидло?MqM: ↑ 08.10.2025 11:20 Ультра ++ але без нативу![]()
Та, що вже ніяка відеокарта не тягне в 4к в нативі?
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Думаю це відео буде доречним в тему
-
Васильович
Member
Спілкуватися російською в побуті/месенджері/магазині/форумі - ОК, це право гарантоване конституцією.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:21Добре, будь ласка, поясни мені невігласу такому, що означає твоя фраза: "Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі. Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored.?" Якщо я не так зрозумів, хоча не знаю, як це можна неправильно інтерпретувати, я без проблем вибачусь.
Створювати продукт російською - не ОК: це дає політичні дивіденди нашим ворогам (типу, значить є запит, ми "адіннарот", пора "визволяти" і подібне). Вони це використовують для внутрішньої та зовнішньої пропаганди. А ми пожинаємо наслідки.
Я вже не знаю, як ще простіше пояснити
-
Enjthesilence
Member
які дивіденди нашим ворогам несе канал "записки пилота?"Васильович: ↑ 08.10.2025 17:30Спілкуватися російською в побуті/месенджері/магазині/форумі - ОК, це право гарантоване конституцією.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:21Добре, будь ласка, поясни мені невігласу такому, що означає твоя фраза: "Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі. Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored.?" Якщо я не так зрозумів, хоча не знаю, як це можна неправильно інтерпретувати, я без проблем вибачусь.
Створювати продукт російською - не ОК: це дає політичні дивіденди нашим ворогам (типу, значить є запит, ми "адіннарот", пора "визволяти" і подібне). Вони це використовують для внутрішньої та зовнішньої пропаганди. А ми пожинаємо наслідки.
Я вже не знаю, як ще простіше пояснити![]()
насправді я вже прочитав тебе разом з паном Muttabor як відриту книгу)) тому що коли мова йде за амсалата, ви в нас вмикаєте мовну поліцію і обливаєте брудом, тому що він працює на російську аудиторію, а коли мова зайшла за російськомовного "записки пилота", який український блогер, в якого більшість аудиторії кацапи, навіть не дивлячись на його проукраїнську позицію - то ти як в'юн на сковородці от і все, і на особистості ти перейшов перший
-
MqM
Member
Цікава мораль, тобто ці всі мовні скандали в обслуговуванні, коли на українську хамлять чи відмовляються обслуговувати це норма, а от медіа контент це зло:)Васильович: ↑ 08.10.2025 17:30Спілкуватися російською в побуті/месенджері/магазині/форумі - ОК, це право гарантоване конституцією.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:21Добре, будь ласка, поясни мені невігласу такому, що означає твоя фраза: "Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі. Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored.?" Якщо я не так зрозумів, хоча не знаю, як це можна неправильно інтерпретувати, я без проблем вибачусь.
Я вже не знаю, як ще простіше пояснити![]()
Забавні о ці всі нові поборники мови:)
Я не користувався російською в побуті від народження, виріс більше на американському і українському контенті ніж на російському, не фанатів по російським серіалам.
Не читав українську історію, як казку, тому і ілюзій щодо кацапів не було, не братався з ними ніколи і навіть словянами їх не вважаю, як якимось спалкоємцями Русі (по факту були лише колонією не включеною в склад)
І дуже наївно вважати, що русифікація відбувається суто через медіа. Навпаки коли навколо оточення розмовляє російською, то це навіть більше впливає, і в публічному просторі з людьми, які навіть не є росіянами за походженням спілкуватися крінж.
Глибини розуміння теми немає, бо це для них нове:) вони з цим життя не прожили
Пс скільки колишніх прихильників комуняк серед політиків і навіть волонтерів стало патріотами, що говорить про їх ідейність та принциповість
-
Васильович
Member
Наприклад, вони це зможуть легко транслювати в тезу "в Україні нема спеців власних, навіть YouTube канал про авіацію російською". І далі вже свою пластинку про "404". Щось подібне було про книжки з квантової фізики, якщо розглядати вузькоспеціалізовані теми.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:35які дивіденди нашим ворогам несе канал "записки пилота?"
Але погоду робить не один цей конкретний канал, як масовість таких каналів (коли автор з України веде канал російською).
Та ні, ти просто робиш висновки на основі свого суб'єктивного досвіду.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:35насправді я вже прочитав тебе разом з паном Muttabor як відриту книгу))
В чому це проявляться?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:35а коли мова зайшла за російськомовного "записки пилота", який український блогер, в якого більшість аудиторії кацапи, навіть не дивлячись на його проукраїнську позицію - то ти як в'юн на сковородці от і все
Я ж тобі прямо сказав, що не дивився б такий канал принципово.
Це моя особиста позиція.
Наприклад, є, як мінімум, два канали, які мені цікаві, але тепер "нам не по дорозі" - це "Рома, просто Рома" та TSK
-
Enjthesilence
Member
Васильович: ↑ 08.10.2025 17:48Наприклад, вони це зможуть легко транслювати в тезу "в Україні нема спеців власних, навіть YouTube канал про авіацію російською". І далі вже свою пластинку про "404". Щось подібне було про книжки з квантової фізики, якщо розглядати вузькоспеціалізовані теми.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:35які дивіденди нашим ворогам несе канал "записки пилота?"
Але погоду робить не один цей конкретний канал, як масовість таких каналів (коли автор з України веде канал російською).
Та ні, ти просто робиш висновки на основі свого суб'єктивного досвіду.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:35насправді я вже прочитав тебе разом з паном Muttabor як відриту книгу))
В чому це проявляться?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:35а коли мова зайшла за російськомовного "записки пилота", який український блогер, в якого більшість аудиторії кацапи, навіть не дивлячись на його проукраїнську позицію - то ти як в'юн на сковородці от і все
Я ж тобі прямо сказав, що не дивився б такий канал принципово.
Це моя особиста позиція.
Наприклад, є, як мінімум, два канали, які мені цікаві, але тепер "нам не по дорозі" - це "Рома, просто Рома" та TSK![]()
відео інтерв'ю з українським пілотом, який вбиває кацапів - який дівідент?
ти сказав, "що бути українцем і робити контент російською - це кенсоред." а ось цю мульку про "не дивився принципово" вже додав потім, коли почав жиденько зливатись, братік відпусти ситуацію, ти не вивозиш.
-
Васильович
Member
Це не норма, я такого не говорив. Але я говорив, що аналогічна реакція на російську - теж була б неправильною.MqM: ↑ 08.10.2025 17:42Цікава мораль, тобто ці всі мовні скандали в обслуговуванні, коли на українську хамлять чи відмовляються обслуговувати це норма, а от медіа контент це зло:)
Я живу в україномовному оточенні, де всі знають російську - через медіаMqM: ↑ 08.10.2025 17:42І дуже наївно вважати, що русифікація відбувається суто через медіа.
Але так, я погоджуюся, що це далеко не єдина причина.
Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:
Та де ж "потім", як одразу?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:50ти сказав, "що бути українцем і робити контент російською - це кенсоред." а ось цю мульку про "не дивився принципово" вже додав потім, коли почав жиденько зливатись, братік відпусти ситуацію, ти не вивозиш.
Останнє речення, пости я не редагував (на відміну від декого):
viewtopic.php?p=4041294#p4041294
Знову на образи та особисте з'їжджаєш? Ну і хто тут "не вивозить" тоді?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:50коли почав жиденько зливатись, братік відпусти ситуацію, ти не вивозиш.
-
Enjthesilence
Member
Казки)) Російською спілкуються з пелюшок від батьків та оточення, а не переходять з української через відео на ютубі, це якийсь нонсенс, ще й під час війни.Васильович: ↑ 08.10.2025 18:03Це не норма, я такого не говорив. Але я говорив, що аналогічна реакція на російську - теж була б неправильною.MqM: ↑ 08.10.2025 17:42Цікава мораль, тобто ці всі мовні скандали в обслуговуванні, коли на українську хамлять чи відмовляються обслуговувати це норма, а от медіа контент це зло:)
Я живу в україномовному оточенні, де всі знають російську - через медіаMqM: ↑ 08.10.2025 17:42І дуже наївно вважати, що русифікація відбувається суто через медіа.![]()
Але так, я погоджуюся, що це далеко не єдина причина.
Відправлено через 4 хвилини 1 секунду:Та де ж "потім", як одразу?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:50ти сказав, "що бути українцем і робити контент російською - це кенсоред." а ось цю мульку про "не дивився принципово" вже додав потім, коли почав жиденько зливатись, братік відпусти ситуацію, ти не вивозиш.
Останнє речення, пости я не редагував (на відміну від декого):
viewtopic.php?p=4041294#p4041294
Знову на образи та особисте з'їжджаєш? Ну і хто тут "не вивозить" тоді?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:50коли почав жиденько зливатись, братік відпусти ситуацію, ти не вивозиш.![]()
То виходить пан з канала "Записки пилота", який робив документалку про "знищення Мрії" та брав інтерв'ю у пілота ЗСУ він в нас - censored і робить дівіденти русні.
-
Васильович
Member
О, та ти вже на стадії торгуEnjthesilence: ↑ 08.10.2025 18:07Казки)) Російською спілкуються з пелюшок від батьків та оточення, а не переходять з української через відео на ютубі, це якийсь нонсенс, ще й під час війни.
То виходить пан з канала "Записки пилота", який робив документалку про "знищення Мрії" та брав інтерв'ю у пілота ЗСУ він в нас - censored і робить дівіденти русні. Дякую, що пояснив, відпишусь від нього (ні)
-
Muttabor
Member
"ти врьош" (с)Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:35насправді я вже прочитав тебе разом з паном Muttabor як відриту книгу)) тому що коли мова йде за амсалата, ви в нас вмикаєте мовну поліцію і обливаєте брудом, тому що він працює на російську аудиторію ...
к чему выдумывать весь этот берд, или фантазия разыгралась?
-
Enjthesilence
Member
о прибігла, на тебе настрою нема, гуляйMuttabor: ↑ 08.10.2025 18:15"ти врьош" (с)Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 17:35насправді я вже прочитав тебе разом з паном Muttabor як відриту книгу)) тому що коли мова йде за амсалата, ви в нас вмикаєте мовну поліцію і обливаєте брудом, тому що він працює на російську аудиторію ...
к чему выдумывать весь этот берд, или фантазия разыгралась?
-
daesz
Member
Відрив "по залізу" між рекомендед та ультра, якийсь просто феноменальний.
-
Muttabor
Member
Enjthesilence
ясно, такое трепло, что сразу слился...
ясно, такое трепло, что сразу слился...