Відрізанням коркомплекса ми міняємо топологію, тому певно трохи не те.
Я про Thread.ThreadCount й
Thread.MaxThreadCount в user.cfg
В плане производительности никакой разницы не было когда я CCD через Биос отключал или ограничивал количество потоков через конфиг или ограничивал потоки через Process Lasso, все три варианта давали идентичный FPS. Все это как раз обсуждалось в контексте есть ли профит от второго CCD. В случае с BF6 профит конечно есть, но как я уже отметил - оно того не стоит, жрет больше, выхлоп мизерный.stoned: ↑ 08.10.2025 15:41 Earanak
Відрізанням коркомплекса ми міняємо топологію, тому певно трохи не те.
Я про Thread.ThreadCount й
Thread.MaxThreadCount в user.cfg![]()
Якби ти дивився то зрозумів, що автор з України, який на початку відео говорить українською без акценту - «вітаю шановні», там згадуються ціни в гривнях ( це для тих хто з логікою дружить і може почути частину українських слів) Ти безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 11:37навіщо ти сюди тягнеш це свинособаче бидло?MqM: ↑ 08.10.2025 11:20 Ультра ++ але без нативу![]()
Та, що вже ніяка відеокарта не тягне в 4к в нативі?
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Думаю це відео буде доречним в тему
То був сарказм, бо він сам вчора запостив це ж відео і відхопив за це мінусів (цілком заслужено в обох випадках, ІМХО).MqM: ↑ 08.10.2025 15:55Якби ти дивився то зрозумів
От цікаво за що? Аргументи у відео правдиві, це тепер модно за правду мінусів накидувати?Васильович: ↑ 08.10.2025 15:58То був сарказм, бо він сам вчора запостив це ж відео і відхопив за це мінусів (цілком заслужено в обох випадках, ІМХО).MqM: ↑ 08.10.2025 15:55Якби ти дивився то зрозумів
забий, я амсалата давненько дививися, коли дівчина щось намагалась у гудіні ковиряти) знаю, що він українець, мене вчора розп'яли за цей відікMqM: ↑ 08.10.2025 15:55Якби ти дивився то зрозумів, що автор з України, який на початку відео говорить українською без акценту - «вітаю шановні», там згадуються ціни в гривнях ( це для тих хто з логікою дружить і може почути частину українських слів) Ти безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?
По друге якщо придовбатися до мови відео, тоді можна придовбатися до мови половини користувачів ресурсу.
А судячи по мінусах у багатьох пригоріло від правди
Навіщо тролити, аби бездумно набігли хомячки мене мінусувати? Це що помста за щось?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:07забий, я амсалата давненько дививися, коли дівчина щось намагалась у гудіні ковиряти) знаю, що він українець, мене вчора розп'яли за цей відікMqM: ↑ 08.10.2025 15:55
Якби ти дивився то зрозумів, що автор з України, який на початку відео говорить українською без акценту - «вітаю шановні», там згадуються ціни в гривнях ( це для тих хто з логікою дружить і може почути частину українських слів) Ти безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?
По друге якщо придовбатися до мови відео, тоді можна придовбатися до мови половини користувачів ресурсу.
А судячи по мінусах у багатьох пригоріло від правди
Я дослівно процитував, що було мені написано) хохмочка така вийшла) тема про дейван патч в бф6, але гілку видалили, напевно через мовний срач. А навіщо сюди ще заходити, тут людей з якими об'єктивно щось можна обговорити мало, відчуття наче з кармадрочерами з реддіта спілкуюсь, а от лулзів половити - це моєMqM: ↑ 08.10.2025 16:10Навіщо тролити, аби бездумно набігли хомячки мене мінусувати? Це що помста ща щось?Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:07
забий, я амсалата давненько дививися, коли дівчина щось намагалась у гудіні ковиряти) знаю, що він українець, мене вчора розп'яли за цей відік![]()
Пс в якій темі кидав? Я би почитав дискусії![]()
если что, на Ютубе можно глянуть информацию про канал...MqM: ↑ 08.10.2025 15:55 ... безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?
Ух, як же ж то так не надто завуальовано пояснити, але щоб і не загриміти за 3.7MqM: ↑ 08.10.2025 16:00От цікаво за що?
А я по пошті американецьMuttabor: ↑ 08.10.2025 16:20если что, на Ютубе можно глянуть информацию про канал...MqM: ↑ 08.10.2025 15:55 ... безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?
- спойлер
- бусти и ру-почта, как бы намекают, что автор канала "пилит" контент для аудитории за поребриком
Screenshot.png
ось про це я і казав) а як тобі такий контент? я так розумію, автоматично не довіряю людині в якої не вистачає самоповаги, правильно?Васильович: ↑ 08.10.2025 16:23Ух, як же ж то так не надто завуальовано пояснити, але щоб і не загриміти за 3.7MqM: ↑ 08.10.2025 16:00От цікаво за що?![]()
Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі.
Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored.
Якщо для вивчення не вистачає інтелекту, то як такій людині довіряти по темі відео?
Якщо для вивчення не вистачає самоповаги, то як поважати думку такої людини по темі відео?
Якщо йому просто нема різниці, так мені теж нема - я просто ігнорую весь російськомовний контент, без розбору в сортах гівна звідки автор - все чесно.
Я б з радістю виклав відео українською, якби воно було.Васильович: ↑ 08.10.2025 16:23Ух, як же ж то так не надто завуальовано пояснити, але щоб і не загриміти за 3.7MqM: ↑ 08.10.2025 16:00От цікаво за що?![]()
Абсолютно нормально спілкуватися в побуті будь-якою мовою, хоч суахілі. Це саме можна віднести й до спілкування на форумі.
Але бути українцем і транслювати (будь-який вид) мас-медіа російською, то просто censored.
Якщо для вивчення не вистачає інтелекту, то як такій людині довіряти по темі відео?
Якщо для вивчення не вистачає самоповаги, то як поважати думку такої людини по темі відео?
Якщо йому просто нема різниці, так мені теж нема - я просто ігнорую весь російськомовний контент, без розбору в сортах гівна звідки автор - все чесно.
так, на бусті і патреоні вісять 3 гайда по гудіні за 3 бакси, зрада. в його відео є щось антиукраїнське чи контент на русняву аудиторію, тільки тому що російською і донейшн алертс? ну фармить на пиво і з москалів також, в чому проблема і як це корелюється саме з контентом? подивись його огляд на графіку "Сталкер 2", як він її нахвалює і накидує респектів ГСК і почитай коментарі від "цільової" аудиторіїMuttabor: ↑ 08.10.2025 16:20если что, на Ютубе можно глянуть информацию про канал...MqM: ↑ 08.10.2025 15:55 ... безпідставно автора назвав свинособакою по якій причині? Аби просто без аргументів дискредитувати відео?
- спойлер
- бусти и ру-почта, как бы намекают, что автор канала "пилит" контент для аудитории за поребриком
Screenshot.png
Розуміти - не твоя фішкаEnjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:29я так розумію, автоматично не довіряю людині в якої не вистачає самоповаги, правильно?
Хто ці "ви"?MqM: ↑ 08.10.2025 16:29І мені цікаво де ж ви всі коли треба підтримати українських блогерів, як Ave Lera
ти врьош
По-перше, я вже все і так сказав.Enjthesilence: ↑ 08.10.2025 16:41от сказати нема чого, то краще зливайся, як завжди робиш)