Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Z440_User
Member
Ага, втикабєльно. А ще стрілочки та поблимування пікових світлодіодів...Ну, бобіни я поважаю, вони красиво крутяться
Іхъ є у мене
Ну-у-у, є деякі нюансиНу краще ніж касетник і вініл)
-
Scoffer
Member
Нюанси є всюди. Компресія на тому ж вінілі наприклад. І від швидкості протяжки звісно залежить, на економній може і не краще, не пам'ятаю вже, а на максимумі колись сиділи всі студії)Z440_User: ↑ 03.10.2025 16:30є деякі нюанси
-
VolandInferno
Member
Десь у році, щоб не збрехати, 14-15, коли я ще займався цим всім хай-файним барахлом, був у мене файний клієнт(та і зараз спілкуємось), потоваришували, пили не одну чарку. Він був дуже заможнім і фанатом ось такого всього олдскулу, в нього була дека Nakamichi Dragon(касетник) за якісь взагалі космічні кошти і була Nakamichi Reel-to-reel така от бобінна приблуда, модель вже не згадаю, але там з топових в стані mint. Так он він мені включив Master Of Puppets - я полетів в нірвану, я був під дуже сильним враженням, прям щелепа нормально так відвисла. Акустика була оригинальні(ну там з певною реставрацією, але то не суть) Altec VOTT(Voice Of The Theatre). Я багато всякого переслухав, але ось це мені дуже запам'яталось. Це було дуже потужно:)Scoffer: ↑ 03.10.2025 16:05Ну краще ніж касетник і вініл)
-
Scoffer
Member
З моменту появи бобіників і до самої цифровізації притомні студії писали першоджерела виключно на них. В касети і вініл вже потім конвертувалось. На високих швидкостях протяжки це саме краще що можна було отримати з аналогу.
-
Z440_User
Member
VolandInferno: ↑ 03.10.2025 16:46 і була Nakamichi Reel-to-reel така от бобінна приблуда, модель вже не згадаю, але там з топових в стані mint.
Котушковий Нак?
Вони наче як з котушками зав'язали ще 60-х і зробили собі ім'я саме на касетних деках (шедевр - дека Dragon ZX...щось там).
А ось в топчиках котушок сидять Studer'и з Revox`ами.
-
VolandInferno
Member
Z440_User
А може то і Ревокс був. Вони поряд стояли з касетною декою Накамічі, реально трохи давно було, ну але суті це не змінює
Відправлено через 36 секунд:
Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
А це типу основна система, тілько то в інший час було, тут немає того програвача)
А може то і Ревокс був. Вони поряд стояли з касетною декою Накамічі, реально трохи давно було, ну але суті це не змінює
Відправлено через 36 секунд:
ZXL-1000, Dragon - то окремоZ440_User: ↑ 03.10.2025 16:58Dragon ZX
Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
- спойлер

А це типу основна система, тілько то в інший час було, тут немає того програвача)
- спойлер

Востаннє редагувалось 03.10.2025 17:12 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
-
MSiAventador
Member
StTechnik
tablestikus
Вітаю у клубі буферних аудіофілів.
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Кімната для таких шкафів потрібна ого-го.
А за басом бігати до сусіда, у сусідній будівлі.
tablestikus
Вітаю у клубі буферних аудіофілів.
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
VolandInferno: ↑ 03.10.2025 16:46Акустика була оригинальні(ну там з певною реставрацією, але то не суть) Altec VOTT(Voice Of The Theatre). Я багато всякого переслухав, але ось це мені дуже запам'яталось. Це було дуже потужно:)Scoffer: ↑ 03.10.2025 16:05Ну краще ніж касетник і вініл)

Кімната для таких шкафів потрібна ого-го.
-
Radio Bay
Member
HDD vs SSD?MSiAventador: ↑ 03.10.2025 15:10У мене як раз є Kingston XS2000 500 GB
Востаннє редагувалось 03.10.2025 17:16 користувачем Radio Bay, всього редагувалось 1 раз.
-
VolandInferno
Member
MSiAventador
Дув там дядько реально був фанатом) Фото Альтеків пошукаю, вони там окремо стояли, він їх шпоном обліпив, круто виглядали.
Дув там дядько реально був фанатом) Фото Альтеків пошукаю, вони там окремо стояли, він їх шпоном обліпив, круто виглядали.
-
MSiAventador
Member
NVME SSD USB 3.2 Gen 2x2 vs USB 3.1 flashRadio Bay: ↑ 03.10.2025 17:15HDD vs SSD?MSiAventador: ↑ 03.10.2025 15:10У мене як раз є Kingston XS2000 500 GB
-
Radio Bay
Member
Напряму може бути інший звукStTechnik: ↑ 03.10.2025 15:37А буфер на чтение придумали трусы и неудачники?
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Ні, саме ХДД, флеха, то конструктивно не велика різниця. ХДД - мотори на дротиMSiAventador: ↑ 03.10.2025 17:18NVME SSD USB 3.2 Gen 2x2 vs USB 3.1 flash
-
MSiAventador
Member
Доречі свіже відео на каналі гуру виготовлення USB-дротівRadio Bay: ↑ 03.10.2025 17:21Напряму може бути інший звукStTechnik: ↑ 03.10.2025 15:37А буфер на чтение придумали трусы и неудачники?
-
Z440_User
Member
MSiAventador
Маю надію що ви чули про АС ближнього поля?Кімната для таких шкафів потрібна ого-го.
-
MSiAventador
Member
З лопухами 10"-12"-і далі дюймів ?Z440_User: ↑ 03.10.2025 17:35 MSiAventadorМаю надію що ви чули про АС ближнього поля?Кімната для таких шкафів потрібна ого-го.
-
Z440_User
Member
Так. Вони теж вміють так що в приміщенні де вони розташовані кришталь в серванті трясеться, а в сусідній кімнаті нічого не відбувається. Але коли їх ставлять у великій залі - від їх звуку зовсім нічого не лишається.
-
l-m
Member
Шиза прогресує))Radio Bay: ↑ 03.10.2025 17:21Напряму може бути інший звукStTechnik: ↑ 03.10.2025 15:37А буфер на чтение придумали трусы и неудачники?
Типу поки в буфері лежить зайву секунду, то встигають байти зіпсуватися, пилом припасти та цвіллю покритися?
-
Hotspur
Member
не можеRadio Bay: ↑ 03.10.2025 17:21Напряму може бути інший звук
-
MSiAventador
Member
Благо чуйка 97 Дб , але от що пише оглядач у першому ж ревью що видав мені гугл:Z440_User: ↑ 03.10.2025 17:46 Так. Вони теж вміють так що в приміщенні де вони розташовані кришталь в серванті трясеться, а в сусідній кімнаті нічого не відбувається. Але коли їх ставлять у великій залі - від їх звуку зовсім нічого не лишається.
Загалом, на жаль, я не зміг довго користуватися A7 і через кілька місяців їх продав. По-перше, їх зовнішній вигляд – це справа смаку, а я просто не зміг до нього звикнути. Моя кімната занадто мала, я не можу відійти від колонок на достатню відстань, щоб вони не здавалися візуально занадто масивними.
Але що ще важливіше, вони просто ніколи не звучали правильно, особливо в нижньому середньому діапазоні і басах, які завжди звучали трохи розмито і нечітко, а деталі інструментів і тональність були дещо затуманені. А високим частотам бракувало повітряності і роздільної здатності, щоб A7 підходили для чогось на зразок «висококласної» системи. Це цікаві колонки, і, безумовно, вони підійдуть тим, хто має набагато більший простір для прослуховування і, можливо, терпіння, щоб поекспериментувати з супертвітерами та кросоверами, але, зрештою, вони просто не для мене.
Ну його в баню таке ближнє поле.
Востаннє редагувалось 03.10.2025 18:02 користувачем MSiAventador, всього редагувалось 1 раз.
-
VolandInferno
Member
Не сваріться) Для цих Альтеків на 604-му динаміку треба хоч би квадратів 30. В них чуйка там щось під 104дб, вони від пів вата тебе вбивають в крісло.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
В нас на UA хай-фай форумі був спеціаліст по ним - Михайло. не знаю чи живий він, чи ні.
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Мнє Мойша напєл) Ну і в загальносу сенсі, ці колонки - це не про хай-фай, до якого ми звикли в загальному сенсі, це про потужність, масштабність, щоб контрабас яйця лоскутав смичком.MSiAventador: ↑ 03.10.2025 18:01вони просто ніколи не звучали правильно, особливо в нижньому середньому діапазоні і басах, які завжди звучали трохи розмито і нечітко, а деталі інструментів і тональність були дещо затуманені. А високим частотам бракувало повітряності і роздільної здатності,
В нас на UA хай-фай форумі був спеціаліст по ним - Михайло. не знаю чи живий він, чи ні.
Востаннє редагувалось 03.10.2025 18:07 користувачем VolandInferno, всього редагувалось 1 раз.
-
l-m
Member
Як це не може? Знаєш як розшифровується DRAM у яку буферизується? Diryava Random Access Memory! Тобто рандомно дірява, все з неї випадає та пропадає