Стала відома дата презентації мобільних процесорів Intel Panther Lake. Чекати залишилося недовго

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
StTechnik
Member

Повідомлення

він дуже залежить від одно-поточної швидкодії.
:lol: :lol: :lol:
Когда Юра заходит в тупик - на помощь приходит швыдкодия в однопотоке, которая кроме Юры никому не вперлась
yuriy_dd
Member

Повідомлення

StTechnik: 02.10.2025 18:03Во вторых - тебе уже объяснили на пальцах - 99.999999999% игрового сегмента = х86
зможете довести свою думку?
Entar: 02.10.2025 18:04Ми що рахуємо, кількість людей, чи коштів?
ну знайдіть, і подивимось
Entar: 02.10.2025 18:04 Абсолютно вірно, але я спеціально наголосив на користувацькому сегменті.
а якщо легкий, швидкий, автономний ноут (а нотів продається більше) для звичайного користувача?
Entar: 02.10.2025 18:04Порівняйте кількість користувачів AutoCAD і кількість геймерів
просто завжди хтось вилазить і каже або про AutoCAD або про ігри. Для ігор - є консолі, для AutoCAD - він вже нативно підтримується
StTechnik
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 02.10.2025 19:35зможете довести свою думку?
Довести очевидное? Не тупи. Я оставлю тебе возможность потренировать свою логику. Она в этом очень нуждается. Ты главное не забудь - консоли = х86.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

StTechnik: 02.10.2025 19:55Ты главное не забудь - консоли = х86.
це нічого не міняє, стороній х86 софт ви там не запустити, ОС не перевстановите
StTechnik
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 02.10.2025 20:01стороній х86 софт ви там не запустити, ОС не перевстановите
У меня для тебя плохие новости. :lol: PS4 прекрасно ломалась под определенные цели и все что нужно там запускалось.
Во вторых. Ты точно понимаешь значение слова "платформа"? Потому что пока все указывает на то, что нет.

Відправлено через 5 хвилин 26 секунд:
У меня ощущение что я обезьяне Теорию Струн рассказываю. :facepalm:
Alexsandr
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 02.10.2025 17:36 на ноутах - так точно. Як і на мобільних і планшетах. І всім підходить
х86 универсальные. Мы же это помним. настольный ПК и покупаешь что нравится. В ноутах можно выбрать что-то по дополнительным дискам, дисплею, портам... И софт одинаковый.

yuriy_dd: 02.10.2025 17:36 мізер хто так робить, їх можна проігнорувати
Есть статистика? Как только припрет так будет и больше чем хотелось бы майкам. Но главное, х86 универсален. Что поставить можно новую ОС вы согласны, а что с маком? А серверные ARM? Опять каждое устройство со своим ЦП и ОС и своим софтом.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

Alexsandr: 02.10.2025 23:28А серверные ARM?
що саме цікавить? серверний софт під АРМ - вже по 10+ років працює і підтримується
Graveworm
Member

Повідомлення

VolandInferno: 30.09.2025 18:21 Юра продовжує шкваритись)
Юра це чатбот, доданий, щоб підвищити активність своїми вкидами :rolleyes:

Відправлено через 1 хвилину 32 секунди:
yuriy_dd: 30.09.2025 17:39сучасні веб сайти по 2 Гб на таб
Це проблема не заліза, а того, що в погромістів руки з попи
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Graveworm
Натякаєте на т.н. кхм, "вайбовий кодінг"? :gigi:
Alexsandr
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 02.10.2025 23:33
Alexsandr: 02.10.2025 23:28А серверные ARM?
що саме цікавить? серверний софт під АРМ - вже по 10+ років працює і підтримується
Опять чуть-чуть но подмена.
А запустите этот софт на М1 или М4. Или может на смартфоне? еще раз. ARM не смотря на общее название абсолютно не совместим. Каждый выпускает свою коробку и софт не совместимый с другими.
Graveworm
Member

Повідомлення

Entar: 01.10.2025 12:05просто не треба для роботи.
В мене на роботі і3-2100 з 4 гектарами рами
Хотілось би і краще, але цього достатньо щоб підключитись по рдп і працювати на робочому середовищі
Entar
Member

Повідомлення

Graveworm: 03.10.2025 11:21 В мене на роботі і3-2100 з 4 гектарами рами
Хотілось би і краще, але цього достатньо щоб підключитись по рдп і працювати на робочому середовищі
Я в 2011 чи -12 му році купив якийсь такий ноутбук, ну з i3-3100m якимось здається. Правда зразу в нього ще 4 гб і ssd вставив.
Його було більш ніж достатньо для купи робочих задач та і грати за ним в кріслі, в той же WoW ітд, коли ще не було 2х ПК в сім'ї цілком гралося.
Graveworm
Member

Повідомлення

Entar
Але ж однопоток...
Відповісти