Новини
Останні статті і огляди
SilverStone незабаром запропонує корпус FLP02 у ретро-стилі
-
Snikard
Member
пластик тоже со временем пожелтеет?
-
daesz
Member
white_noise
тільки хотів питати чи кучму уже постили
тільки хотів питати чи кучму уже постили
-
lordep
Member
Монітор iiyama B1980D-W5 - (Формат зображення 5:4)AceDeLaeda: ↑ 19.09.2025 11:51 а нічого так, але тоді і монітор треба такий і клаву з мифкою
Якщо сучасний то Монітор BenQ EW3290U (9H.LN4LJ.LBE)
-
Scoffer
Member
lordep
Нє, не аутентично. Дизайн цих корпусів з епохи CRT, при чому навіть ще не останніх, а десь в районі коли з 14" на 15" переходити почали. Сільверстоуну треба було взяти якусь ноутбучну матрицю і запхнути в відповідний корпус. А в задню його частину покласти кілька цеглин, для більшого реалізму)))
Нє, не аутентично. Дизайн цих корпусів з епохи CRT, при чому навіть ще не останніх, а десь в районі коли з 14" на 15" переходити почали. Сільверстоуну треба було взяти якусь ноутбучну матрицю і запхнути в відповідний корпус. А в задню його частину покласти кілька цеглин, для більшого реалізму)))
-
nam5580
Junior
Asus BE24A білийAceDeLaeda: ↑ 19.09.2025 11:51 монітор треба такий
-
phobosse
Member
Шкода, що тільки в одному розмірі. Був би під mATX, точно би взяв )
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:
доречі, дивно, що немає такого готового рішення, з урахуванням того, що зараз ретро в моді. бачив тільки модель під якийсь айпад, але виглядає доволі всрато.Scoffer: ↑ 19.09.2025 18:03Нє, не аутентично. Дизайн цих корпусів з епохи CRT, при чому навіть ще не останніх, а десь в районі коли з 14" на 15" переходити почали. Сільверстоуну треба було взяти якусь ноутбучну матрицю і запхнути в відповідний корпус. А в задню його частину покласти кілька цеглин, для більшого реалізму)))
- спойлер

-
acidburn
Member
Ви явно не в темі, копіює воно приблизно 386 епоху, але їх школи утилізували дуже давно, ніхто не зберігав.FurryGentleman: ↑ 19.09.2025 11:03 10 тысяч за это - да такого хлама на школьных складах валяется бесплатно навалом![]()
Зараз ті корпуси на олх у хорошому стані продають дорожче за сучасні нові.
Проблема з ним скоріш в тому, що виглядає як дешева підробка для будь-кого, хто бачив справжні:
- всі кнопки занадто дрібні, а вимикач до того ж ніколи не робили червоним якщо він фронтальний
- "флоповоди" плоскі та ненатуральні, ніколи не ставили три штуки 5.25, тут хоча б один 3.5", а краще два, і CD вже з'являлися
- ребра по кутах це взагалі якийсь пізній тренд, скоріше серверний
Простіше вже дістати нормальний корпус бв і самому зробити сліпер
- спойлер
Як це немає, повно їх, ви просто не шукалиphobosse: ↑ 19.09.2025 18:18 Шкода, що тільки в одному розмірі. Був би під mATX, точно би взяв )
Отправлено спустя 3 минуты 31 секунду:доречі, дивно, що немає такого готового рішення, з урахуванням того, що зараз ретро в моді. бачив тільки модель під якийсь айпад, але виглядає доволі всрато.Scoffer: ↑ 19.09.2025 18:03Нє, не аутентично. Дизайн цих корпусів з епохи CRT, при чому навіть ще не останніх, а десь в районі коли з 14" на 15" переходити почали. Сільверстоуну треба було взяти якусь ноутбучну матрицю і запхнути в відповідний корпус. А в задню його частину покласти кілька цеглин, для більшого реалізму)))
- спойлер
- спойлер
-
CADR
Member
Прикольно. У меня куча всякого старья валяется. Самій старій монитор, правда, Samsung 940N.
Можно даже Мурмулятор pc286 соорудить и засунуть в такой корпус. Места, конечно, дофига останеться )))
Это корпус где-то 386->486. таких в раритетах почти не осталось.
P.S. Если просто пронастольгировать - очень рекомендую 86Box. Я там даже 8088 соорудил с нортоном и мануальнім kbd с MSDOS 3.1 .
Можно даже Мурмулятор pc286 соорудить и засунуть в такой корпус. Места, конечно, дофига останеться )))
Это корпус где-то 386->486. таких в раритетах почти не осталось.
P.S. Если просто пронастольгировать - очень рекомендую 86Box. Я там даже 8088 соорудил с нортоном и мануальнім kbd с MSDOS 3.1 .
-
Conqistador
Member
Напомнило дешевую китайскую подделку на айфон с питанием от пальчиковых батареек, эта имитация на ретро позорит тех кто ценит такое
-
Kullerok
Member
Оно как было лайном во времена динозавров так оно им и останется и сейчас.
-
XAMCTBO
Member
Підкажіть виробникам, що ще можна мишу із гумовим шаріком випустити.
-
Scoffer
Member
Зі стальним!)XAMCTBO: ↑ 20.09.2025 12:47Підкажіть виробникам, що ще можна мишу із гумовим шаріком випустити.
- спойлер

-
Олег Мандріаник
Member
Есть подобный, только винтажно убитый вхлам. Поцарапанный, юсб отваливаются и прочее. Эксклюзивная штука. Продам всего за штуку баксов
-
Ostin
Member
Колись працював в державній установі. Це вже в пізні 2000-ні роки. І тоді випросив собі апгрейд системника. Проблема була як завжди в обмеженому бюджеті, типу ось стільки тобі дамо, йди в контору і обирай собі комплектуху. На готовий ПК не вистачало, то пішов і порився "у відходах". Було приміщення, де лежали якісь відпрацьовані системники, але їх не викидали, бо вони на обліку були і все таке. Знайшов старий корпус, який був +\- сумісний з АТХ. Він мені сподобався, почистив його і купив туди якийсь Core, новий HDD і все таке.
Коротше кажучи мораль така, що при збірці і використанні він мені сподобався дуже і дуже більше, аніж мій домашній бюджетний хлам) Причому купити щось подібне в місцевому магазі не особо і було, щоб метал товстий, щоб пластик не гнувся і таке інше. Я думаю, що цей застарілий "хлам" став причиною, з якої я всерйоз запарився зі зміною особистого ящика і купив свій перший Zalman) Бо реально якість виконання "хламу" була дуже пристойною)
Коротше кажучи мораль така, що при збірці і використанні він мені сподобався дуже і дуже більше, аніж мій домашній бюджетний хлам) Причому купити щось подібне в місцевому магазі не особо і було, щоб метал товстий, щоб пластик не гнувся і таке інше. Я думаю, що цей застарілий "хлам" став причиною, з якої я всерйоз запарився зі зміною особистого ящика і купив свій перший Zalman) Бо реально якість виконання "хламу" була дуже пристойною)
-
Shaolin_Style
Member
Монитор крутой, фактически мой первый TFT монитор (аналог 930BF). Приобрел его в ноябре 2005 года в аккурат под NFS MWCADR: ↑ 19.09.2025 20:54 Прикольно. У меня куча всякого старья валяется. Самій старій монитор, правда, Samsung 940N.
-
NucLeaR
Junior
Выглядит вполне не дурно, за исключением бутафорских 5.25 слотов.
-
zaqik
Member
Ну не знаю... одно дело дЕзайн: пожелтевший пластик, тумблера... и совсем другое, когда половину высоты сжирают никому не нужные типа заглушки под 5.25". Сделали бы такую же решётку как снизу, за неё - крутилятор, а так это не "в стиле", это бездумный "ремейк" для инфоповода.