SilverStone незабаром запропонує корпус FLP02 у ретро-стилі

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Timedemo
Member

Повідомлення

stoned
Member

Повідомлення

З іншого можна відзначити вбудований контролер вентиляторів, зокрема кнопка Turbo змусить їх працювати на максимальній швидкості
Підкинути б її замість свіча на дуалбіос дошці, зі стейбл/дефолт до пушзеліміт налаштувань однією кнопкою. B-)
white_noise
Member

Повідомлення

Зображення
FurryGentleman
Member

Повідомлення

10 тысяч за это - да такого хлама на школьных складах валяется бесплатно навалом :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

В парі з сучасним монітором виглядає недоречно. Такі штуки треба випускати повним комплектом системник, монік, клавомиша.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

то что стоило в 1997 году 30$ сейчас стоит 300$, эпоха метамодерна окончательно победила :laugh:

но корпус качественный, собрать ретро с Vodoo3Dfx и P-III самое то было бы
big_bang
Member

Повідомлення

при всій моїй повазі до фанатів подібного, але кому воно треба ?
GipeR
Member

Повідомлення

big_bang: 19.09.2025 11:31 при всій моїй повазі до фанатів подібного, але кому воно треба ?
Я дуже його чекаю
AceDeLaeda
Member

Повідомлення

а нічого так, але тоді і монітор треба такий і клаву з мифкою
leif
Member

Повідомлення

Клаву з мишкою знайти ще можна. А от монітор реально проблема, з будь яким актуальним буде еклектичне поєднання з сабжем, не злетить :-/ для ретро збірок же вистачить і ретро кейсів, оці всі фічі сучасної конструкції не потрібні
YAYA
Member

Повідомлення

Якби монік хоча б був в тон корпусу, мишки і клави - то краще б гармоніювало. і сприймалося.
А так.... ніби в сільську школу нарешті докупили сучасний монітор))
Geinz21
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 19.09.2025 11:23 то что стоило в 1997 году 30$ сейчас стоит 300$, эпоха метамодерна окончательно победила :laugh:

но корпус качественный, собрать ретро с Vodoo3Dfx и P-III самое то было бы
Скажут, что инфляция, все дела. Правда по калькулятору 30 долларов тогдашних это 60-62 нынешних :D
Timedemo
Member

Повідомлення

big_bang: 19.09.2025 11:31 при всій моїй повазі до фанатів подібного, але кому воно треба ?
для тих, хто пройшув ту епоху, я коли побачив пентіум, так тоді називали модний системний блок, і коли я побачив віндовз 95, а на ньому запустили нфс1, де гортали фото машина, і заставка стартова було з відео, мі світ перевернувся, але не було грошей ні у мене ні у батьків таке придбать, і коли його мені придбали перший пк, амд к5-75, це були емоціі які ніколи не забудуться, недавно я теж зібрав пентіум 133, 16 пам"яті, знайшов пасивні колонки і робочий монік тих часів, я наче перенісся в ті часи, і просто кайфонув від строкоту жорсткого диску, від тих дивних звуків вінди і т.д. Корочше це кайфова ностальгія.
StTechnik
Member

Повідомлення

Timedemo: 19.09.2025 13:00
для тих, хто пройшув ту епоху, я коли побачив пентіум, так тоді називали модний системний блок, і коли я побачив віндовз 95, а на ньому запустили нфс1, де гортали фото машина, і заставка стартова було з відео, мі світ перевернувся, але не було грошей ні у мене ні у батьків таке придбать, і коли його мені придбали перший пк, амд к5-75, це були емоціі які ніколи не забудуться, недавно я теж зібрав пентіум 133, 16 пам"яті, знайшов пасивні колонки і робочий монік тих часів, я наче перенісся в ті часи, і просто кайфонув від строкоту жорсткого диску, від тих дивних звуків вінди і т.д. Корочше це кайфова ностальгія.
Ну как бы я прошел "ту эпоху". Первый ПК - на 286 процессоре. Со всеми пологающимися 20МГц скоростями, 5.25 дискетами и Принц Персии с жОсткого диска. И да - корпус был близнец того что в новости. Но вот чет меня вааааще не тянет в эту ностальгию. От слова Совсем. :)
Timedemo
Member

Повідомлення

StTechnik: 19.09.2025 13:04
Timedemo: 19.09.2025 13:00

Ну как бы я прошел "ту эпоху". Первый ПК - на 286 процессоре. Со всеми пологающимися 20МГц скоростями, 5.25 дискетами и Принц Персии с жОсткого диска. И да - корпус был близнец того что в новости. Но вот чет меня вааааще не тянет в эту ностальгию. От слова Совсем. :)
у каждого по разному. я технарь в душе и для меня это была эпоха шока. это как с первым авто, купил первый новый лансер 9, и это были эмоции выше крыше, сейчас 2 авто, одна из них современная электричка со всеми прибамбасами, да класно, но нету тех эмоцый.
Afit
Member

Повідомлення

То була презентація, по суті концепт. А тепер це серійний продукт.
В мене інше питання: де заявлені юсбішники ховаються? :think: Я продивився всі фото і так і не знайшов їх
Sailor Popeye
Member

Повідомлення

Таке враження таке створюють для тих, хто не жив в 90 але хочуть відчути епоху.
Цікаво через якийчас корпус пожовтіє :D
Хоче може це ми тут такі, бо моментами такі корпуси можемо побачити десь в державних структурах або школах, хоча враження вже навіть там їх більшість посписували
LordTornado
Member

Повідомлення

Просто кто-то обнаружил на старом складе пару сотен старых корпусов и решил: "не пропадать же добру"...
Muttabor
Member

Повідомлення

Afit: 19.09.2025 13:28В мене інше питання: де заявлені юсбішники ховаються? :think: Я продивився всі фото і так і не знайшов їх
https://www.silverstonetek.com/en/produ ... ssis/flp02
спойлер
flp02-8.jpg
Afit
Member

Повідомлення

Muttabor: 19.09.2025 13:42
Afit: 19.09.2025 13:28В мене інше питання: де заявлені юсбішники ховаються? :think: Я продивився всі фото і так і не знайшов їх
https://www.silverstonetek.com/en/produ ... ssis/flp02
спойлер
flp02-8.jpg
Аааа... Ось так... Дуже добре... Дуже продумано
Відповісти