Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
OldGoodGames
Member

Повідомлення

Vader: 15.09.2025 13:54 Эта игра и без модификаторов отлично идет..Мне все нравиццо.

Отправлено спустя 9 минут 13 секунд:
Я считаю,что люди недооценили эту игру,ибо виноваты разрабы!Сильно затянули ,засунули,далеко открытие сюжета..Я поначалу тоже подумал,что какае то лажа,даже думал закинуть на начале..Но потом.. :idea:

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
В DS было все понятно с самого начала..тут другая тенденция..
так, завичай товпа не помічає алмази серед багна, також було з ДуМ3, якій у свій час мені дуже зайшов
VovaII
Member

Повідомлення

Rage пройшов. Бажання вимкнути не виникало. Єдине в самому кінці все якось швидко закінчилось. :(

Відправлено через 3 хвилини 4 секунди:
OldGoodGames: 15.09.2025 13:41може спробую якщо зроблять мод від першої особи, тут вже багато чого наробили
Більша частина решейди. Як їх відфітрувати, щоб лишилось все інше?
Vader
Member

Повідомлення

Cronos: The New Dawn Прошел!Бомба!Босы тяжелые! :gigi: Да уж!Сюжет конечно..Я все понял,но не спервого раза!Надо вникать..Еще я понял одно!Сценаристы не хило так курили,или нюхали.. :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
По сюжету,если сравнивать с DS,то Dead Space это детский мультик..для деток..
Vader
Member

Повідомлення

Хотите убить целый вечер на одного боса?Потратить кучу нервов и времени? Вам в hollow knight silksong :lol:
Кошмар..Игра для садомазохистов.
Lekrs
Member

Повідомлення

Граю у metal hellsinger vr. Я опинився вдома, такий прилив енергії! :super:
mult
Member

Повідомлення

Vader
Там вже купа модів вийшла на нексусі для silksong.
Можливо є щось і для полегшення гри.
kairo
Member

Повідомлення

Vader: 19.09.2025 20:50Хотите убить целый вечер на одного боса?Потратить кучу нервов и времени? Вам в hollow knight silksong
Кошмар..Игра для садомазохистов.
Гру вже придбав, але поки не починав, бо як згадаю зубодробильну складність платформінгу та босфайтів в оригінальній грі, то хочеться щось лайтове пограти, якісь соулси))
waryag
Member

Повідомлення

kairo: 19.09.2025 23:19Гру вже придбав, але поки не починав, бо як згадаю зубодробильну складність платформінгу та босфайтів в оригінальній грі, то хочеться щось лайтове пограти, якісь соулси))
Як раз проходжу другого джедая. Лайтова (відносно) метроідванія-сосалик (крім окремих секцій платформингу та деяких босів з ваншотними граб-атаками).
Vader
Member

Повідомлення

waryag
Хорошая игра-прошел обе.. :up:
Dremjke
Member

Повідомлення

Проходжу втретє Jedi Survivor - гра дуже подобається атмосферою та пригодницьким духом, хочеться повертатися.
kairo
Member

Повідомлення

Dremjke: 20.09.2025 13:15 Проходжу втретє Jedi Survivor - гра дуже подобається атмосферою та пригодницьким духом, хочеться повертатися.
Так, все думаю повернутись до неї та пройти на 100%.

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
Vader: 19.09.2025 20:50Кошмар..Игра для садомазохистов.
При цьому в неї онлайн вищий за Борду нову)) Якщо не рахувати фрітуплей/мультиплєєр проекти, то вона взагалі номер один.
спойлер
Screenshot 2025-09-20 132635.png
Vader
Member

Повідомлення

kairo
Надо магний принимать перед игрой :D
MaxZema
Member

Повідомлення

waryag: 20.09.2025 11:12
kairo: 19.09.2025 23:19Гру вже придбав, але поки не починав, бо як згадаю зубодробильну складність платформінгу та босфайтів в оригінальній грі, то хочеться щось лайтове пограти, якісь соулси))
Як раз проходжу другого джедая. Лайтова (відносно) метроідванія-сосалик (крім окремих секцій платформингу та деяких босів з ваншотними граб-атаками).
Недавно проходив! Гра сподобалась, не знаю чому люди бухтіли на релізі :spy: Гра не дуже складна окрім боса жаби, а потім ще краще - дві жаби одночасно :rotate:
Vader
Member

Повідомлення

Продолжаем убивать время перед Батлой 6!
Dying light: the beast :gigi:
KPAH
Member

Повідомлення

Dying light: the beast пытался начинается все с 100 кадров, спустя несколкьо минут падает до 20, с некоторым железом она совсем не дружит, хотя многие оптимизацию хвалят.

Тот же Cronos: The New Dawn на "хваленом" UE5 нормально идет.
Vader
Member

Повідомлення

KPAH
Я ещё не запускал..Позже отпишусь,как у меня пойдет.
KPAH
Member

Повідомлення

Vader: 20.09.2025 18:45 KPAH
Я ещё не запускал..Позже отпишусь,как у меня пойдет.
Ну там не зря в минимальных спецификациях под 1080р30 стоит Ryzen 7 5800, у меня правда такой и есть, но мобильный :gigi:
Vader
Member

Повідомлення

hollow knight silksong удалил к чертовой матери! :gigi: Нервная система дороже..Я люблю получать удовольствие от игр,а не жопаболь!Пусть любители жанра,наслаждаются... :gigi:
man1242
Member

Повідомлення

Взяв на перших знижках стелар блейд, гра сподобалась :super: механіка бою в грі каєф, мінус звісно видно що бюджетом не дотягнула то старших проектів але активності більш різноманітні та фонові а так це як нейро автомата(сюжетом навіть схожі).
waryag
Member

Повідомлення

Добив другого джедая. В цілому чекаю на третю частину, але кінцівка не сподобалася
спойлер
Драма заради драми. Боде послідовно влаштовує бійні і привертає до регіону і себе увагу Імперії, замість того, щоб спокійно і безпечно привезти доньку на Талланор разом з усіма чи тихенько сперти компас і зробити це самому, не мотивуючи помсту.
Бій з Вейдером, де тебе обмежують малознайомим мувсетом і хілками, був доволі цікавим, але з очікуваним результатом
Платформингові випробування так і не осилив, крім самого першого. Камера - головний босс!

Цікаво, що врешті-решт повернуся до одиночного меча як найбільш універсальної (сюрприз!) основної зброї і подвійного меча чи бластеру на додаток.
Нажаль, в гру не завезли цікавих лейтових боссів, як в тому ж ГОВ чи експедиції, тільки різні варіації раніше бачених, інколи нечесні (хоча з ультою те на те і виходить).
Відповісти