так, завичай товпа не помічає алмази серед багна, також було з ДуМ3, якій у свій час мені дуже зайшовVader: ↑ 15.09.2025 13:54 Эта игра и без модификаторов отлично идет..Мне все нравиццо.
Отправлено спустя 9 минут 13 секунд:
Я считаю,что люди недооценили эту игру,ибо виноваты разрабы!Сильно затянули ,засунули,далеко открытие сюжета..Я поначалу тоже подумал,что какае то лажа,даже думал закинуть на начале..Но потом..
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
В DS было все понятно с самого начала..тут другая тенденция..
Новини
Останні статті і огляди
Кто во что играет?
-
OldGoodGames
Member
-
VovaII
Member
Rage пройшов. Бажання вимкнути не виникало. Єдине в самому кінці все якось швидко закінчилось. 
Відправлено через 3 хвилини 4 секунди:
Відправлено через 3 хвилини 4 секунди:
Більша частина решейди. Як їх відфітрувати, щоб лишилось все інше?OldGoodGames: ↑ 15.09.2025 13:41може спробую якщо зроблять мод від першої особи, тут вже багато чого наробили
-
Vader
Member
Cronos: The New Dawn Прошел!Бомба!Босы тяжелые!
Да уж!Сюжет конечно..Я все понял,но не спервого раза!Надо вникать..Еще я понял одно!Сценаристы не хило так курили,или нюхали.. 
Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
По сюжету,если сравнивать с DS,то Dead Space это детский мультик..для деток..
Отправлено спустя 1 минуту 51 секунду:
По сюжету,если сравнивать с DS,то Dead Space это детский мультик..для деток..
-
Vader
Member
Хотите убить целый вечер на одного боса?Потратить кучу нервов и времени? Вам в hollow knight silksong
Кошмар..Игра для садомазохистов.
-
Lekrs
Member
Граю у metal hellsinger vr. Я опинився вдома, такий прилив енергії! 
-
mult
Member
Vader
Там вже купа модів вийшла на нексусі для silksong.
Можливо є щось і для полегшення гри.
Там вже купа модів вийшла на нексусі для silksong.
Можливо є щось і для полегшення гри.
-
kairo
Member
Гру вже придбав, але поки не починав, бо як згадаю зубодробильну складність платформінгу та босфайтів в оригінальній грі, то хочеться щось лайтове пограти, якісь соулси))Vader: ↑ 19.09.2025 20:50Хотите убить целый вечер на одного боса?Потратить кучу нервов и времени? Вам в hollow knight silksong
-
waryag
Member
Як раз проходжу другого джедая. Лайтова (відносно) метроідванія-сосалик (крім окремих секцій платформингу та деяких босів з ваншотними граб-атаками).kairo: ↑ 19.09.2025 23:19Гру вже придбав, але поки не починав, бо як згадаю зубодробильну складність платформінгу та босфайтів в оригінальній грі, то хочеться щось лайтове пограти, якісь соулси))
-
Vader
Member
waryag
Хорошая игра-прошел обе..
Хорошая игра-прошел обе..
-
Dremjke
Member
Проходжу втретє Jedi Survivor - гра дуже подобається атмосферою та пригодницьким духом, хочеться повертатися.
-
kairo
Member
Так, все думаю повернутись до неї та пройти на 100%.Dremjke: ↑ 20.09.2025 13:15 Проходжу втретє Jedi Survivor - гра дуже подобається атмосферою та пригодницьким духом, хочеться повертатися.
Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
При цьому в неї онлайн вищий за Борду нову)) Якщо не рахувати фрітуплей/мультиплєєр проекти, то вона взагалі номер один.Vader: ↑ 19.09.2025 20:50Кошмар..Игра для садомазохистов.
- спойлер
-
Vader
Member
kairo
Надо магний принимать перед игрой
Надо магний принимать перед игрой
-
MaxZema
Member
Недавно проходив! Гра сподобалась, не знаю чому люди бухтіли на релізіwaryag: ↑ 20.09.2025 11:12Як раз проходжу другого джедая. Лайтова (відносно) метроідванія-сосалик (крім окремих секцій платформингу та деяких босів з ваншотними граб-атаками).kairo: ↑ 19.09.2025 23:19Гру вже придбав, але поки не починав, бо як згадаю зубодробильну складність платформінгу та босфайтів в оригінальній грі, то хочеться щось лайтове пограти, якісь соулси))
-
Vader
Member
Продолжаем убивать время перед Батлой 6!
Dying light: the beast
Dying light: the beast
-
KPAH
Member
Dying light: the beast пытался начинается все с 100 кадров, спустя несколкьо минут падает до 20, с некоторым железом она совсем не дружит, хотя многие оптимизацию хвалят.
Тот же Cronos: The New Dawn на "хваленом" UE5 нормально идет.
Тот же Cronos: The New Dawn на "хваленом" UE5 нормально идет.
-
Vader
Member
KPAH
Я ещё не запускал..Позже отпишусь,как у меня пойдет.
Я ещё не запускал..Позже отпишусь,как у меня пойдет.
-
KPAH
Member
Ну там не зря в минимальных спецификациях под 1080р30 стоит Ryzen 7 5800, у меня правда такой и есть, но мобильный
-
Vader
Member
hollow knight silksong удалил к чертовой матери!
Нервная система дороже..Я люблю получать удовольствие от игр,а не жопаболь!Пусть любители жанра,наслаждаются... 
-
man1242
Member
Взяв на перших знижках стелар блейд, гра сподобалась
механіка бою в грі каєф, мінус звісно видно що бюджетом не дотягнула то старших проектів але активності більш різноманітні та фонові а так це як нейро автомата(сюжетом навіть схожі).
-
waryag
Member
Добив другого джедая. В цілому чекаю на третю частину, але кінцівка не сподобалася
Цікаво, що врешті-решт повернуся до одиночного меча як найбільш універсальної (сюрприз!) основної зброї і подвійного меча чи бластеру на додаток.
Нажаль, в гру не завезли цікавих лейтових боссів, як в тому ж ГОВ чи експедиції, тільки різні варіації раніше бачених, інколи нечесні (хоча з ультою те на те і виходить).
- спойлер
- Драма заради драми. Боде послідовно влаштовує бійні і привертає до регіону і себе увагу Імперії, замість того, щоб спокійно і безпечно привезти доньку на Талланор разом з усіма чи тихенько сперти компас і зробити це самому, не мотивуючи помсту.
Бій з Вейдером, де тебе обмежують малознайомим мувсетом і хілками, був доволі цікавим, але з очікуваним результатом
Цікаво, що врешті-решт повернуся до одиночного меча як найбільш універсальної (сюрприз!) основної зброї і подвійного меча чи бластеру на додаток.
Нажаль, в гру не завезли цікавих лейтових боссів, як в тому ж ГОВ чи експедиції, тільки різні варіації раніше бачених, інколи нечесні (хоча з ультою те на те і виходить).