І тут Seasonic такі після новини про новий ТОП від Nvidia....
Новини
Останні статті і огляди
Огляд та тестування «платинового» блоку живлення Seasonic PRIME PX-2200 стандарту ATX 3.1 і потужністю 2200 Вт
-
Afit
Member
Предлагаю обсудить Огляд та тестування «платинового» блоку живлення Seasonic PRIME PX-2200 стандарту ATX 3.1 і потужністю 2200 Вт
-
Li
Member
А когда-то мне казался мой Seasonic 1200Вт монструозным, а сейчас это уже блок питания средней мощьности, как 700-800ватт 10лет назад.
-
Afit
Member
Та ладно тебе. Таким же мощным он и остался. Это спецефическое решение, на 2.2Кв для систем с нескольких топовых видеокарт. С одним видеоускорителем и любым процессором, хоть трейдрипером, твого блока заглазаLi: ↑ 15.09.2025 13:02 А когда-то мне казался мой Seasonic 1200Вт монструозным, а сейчас это уже блок питания средней мощьности, как 700-800ватт 10лет назад.
-
Melofon
Member
А в лаборатории Cybenetics дали Titanium 230V сертификат!Эффективность данного блока укладывается в стандарт 80 PLUS Platinum для напряжения 230 В.
Отправлено спустя 4 минуты 41 секунду:
Какой ещё средний?Li: ↑ 15.09.2025 13:02 А когда-то мне казался мой Seasonic 1200Вт монструозным, а сейчас это уже блок питания средней мощьности, как 700-800ватт 10лет назад.
-
Afit
Member
Вопрос: А где решение с сертификацией Титаниум на 750-850 ватт
Зашёл посмотреть, а таких почти нет
-
Dragobes
Member
Дякую за огляд 
1) Хоч це й чистий маркетинг, але я б PCI-E кабель називав "12V-2x6".
2) В мене менш потужна модель. Досі не зрозумів чи потрібен той "Hybrid mode"
Зараз він Off.
2) В мене менш потужна модель. Досі не зрозумів чи потрібен той "Hybrid mode"
Зараз він Off.
- спойлер

-
Олег963
Member
ЦЕЙ БЛОК МОЖЕ ЖИВИТИ МОЮ ХАТУ НА 12 ВОЛЬТ
-
Timedemo
Member
ще трохи і буду вже в проектах і будівництві закладать окремий кабель до комп"юторного місця.
-
Li
Member
То,что на видеокарту даже топовую хватит с запасом, то понятно. Я о предложениии на рынке. Ранее 1200-1500 был потолком, сейчас далеко нет, да и всё больше людей собирают ПК с БП 900 ватт +.Melofon: ↑ 15.09.2025 14:36А в лаборатории Cybenetics дали Titanium 230V сертификат!Эффективность данного блока укладывается в стандарт 80 PLUS Platinum для напряжения 230 В.
Отправлено спустя 4 минуты 41 секунду:Какой ещё средний?Li: ↑ 15.09.2025 13:02 А когда-то мне казался мой Seasonic 1200Вт монструозным, а сейчас это уже блок питания средней мощьности, как 700-800ватт 10лет назад.1200ватт сейчас хватит с запасом для любой топовой сборки с одной видеокартой, этот же бп уже для рабочих станций с тремя топовыми видеокартами как минимум нужен т.к. для двух топовых хватит и 1600 ваттника который тоже имеется у сисоник в продаже.
-
Kotya
Member
Тепер такі SFXL буваютьLi: ↑ 15.09.2025 13:02 А когда-то мне казался мой Seasonic 1200Вт монструозным, а сейчас это уже блок питания средней мощьности, как 700-800ватт 10лет назад.
-
my4a4oc
Member
звісно потрібен, для тих у кого вентили там в корпусі по 500 обертів і ніяких хдд, то в мене тоді мій сіасонік чутно, а так клац гібрид мод, без навантаження система наче і не включена, жінка наприклад моя не розуміє, включен пк чи ніDragobes: ↑ 15.09.2025 14:45 Дякую за огляд
2) В мене менш потужна модель. Досі не зрозумів чи потрібен той "Hybrid mode"![]()
Зараз він Off.
- спойлер
-
zalizo_org
Member
Він і є монстром. Боюся навіть уявити чим ти його навантажуєшLi: ↑ 15.09.2025 13:02А когда-то мне казался мой Seasonic 1200Вт монструозным
Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
не знаю чим цей варіант кращий за той що є. Як на мене абсолютно не людські назви. Зробили б людським стандартом, можна було б назвати Gp1, Gp2 і так далі розвивати. Означало б GPU power version 1, GPU power version 2, а записано коротко і зрозуміло. А з тими множниками в назвах все скочується в "USB 3.2 Gen 2x2"Dragobes: ↑ 15.09.2025 14:451) Хоч це й чистий маркетинг, але я б PCI-E кабель називав "12V-2x6".
Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
При такому розміщенні - не потрібен. Бо в тебе (на скільки я розумію) там де ришітка має пропускати повітря вона повернута в бік та ще й в глуху стінку корпуса. Я свій розмістив по людськи ришіткою догори. Вертушка не вмикається ніколи (гібридний режим постійно).
-
kairo
Member
Навіщо вам 1,2КВт БЖ в збірці із 7500f та 9070XT?))Li: ↑ 15.09.2025 13:02А когда-то мне казался мой Seasonic 1200Вт монструозным
-
my4a4oc
Member
можливо людина купила за 3к коли майн схлопнувся) тоді багато було таких пропозицій)kairo: ↑ 15.09.2025 18:32Навіщо вам 1,2КВт БЖ в збірці із 7500f та 9070XT?))Li: ↑ 15.09.2025 13:02А когда-то мне казался мой Seasonic 1200Вт монструозным
-
Dragobes
Member
Розміщення БЖ згідно конструкції корпусу)zalizo_org: ↑ 15.09.2025 17:38 Бо в тебе (на скільки я розумію) там де ришітка має пропускати повітря вона повернута в бік та ще й в глуху стінку корпуса.
Там задня стінка перфорована +фільтр пилу.
-
zalizo_org
Member
Було б не погано побачити фотографію, коли корпус готовий для роботи. Але так, як ти описав це практично глуха стінка, коли вертушка не працює. Гаряче повітря природнім чином піднімається догори, там його стримує вертикально розміщена решітка БЖ, потім верхня стінка дає теплому повітрю накопичуватися всередині. Якась частка його все ж вийде за решітку БЖ і буде підніматися між стінкою з перфораціями ше й прикритою пиловим фільтром і монтажною панеллю компонентів догори. Тому я б не використовував би гібридний режим у твоєму випадку.Dragobes: ↑ 15.09.2025 19:00Там задня стінка перфорована +фільтр пилу.
-
DneprShark
Member
Оплетка кабелей у новых Сисоников топовая - лучшее что мне встречалось, ну очень удобно собирать и укладывать, и выглядит вживую кайфово 
-
Igoretc
Member
Потужні БЖ з топ сертифікатом економії не вигідні для універсальних домашніх ПК, які не завжди працюють на великих споживаннях. Тобто коли такий комп простоює або там в неті бровзає чи щось таке, то весь цимес економії електрики пропадає, оскільки ці БЖ свою ефективність досягають десь на половині номіналу, а при умовних +/-200ватах ккд вже зовсім не "титановий".
Я колись свідомо брав свій Сисонік саме на 650 ват, бо ПК збирав універсальне - троха шпіляє в ігруліни, але більшість робочого часу споживання мінімальне - висока ціна дівайсу вже давно окупилась за рахунок екомії електроенергії, а до кінця гарантії ще дуже далеко ))
Я колись свідомо брав свій Сисонік саме на 650 ват, бо ПК збирав універсальне - троха шпіляє в ігруліни, але більшість робочого часу споживання мінімальне - висока ціна дівайсу вже давно окупилась за рахунок екомії електроенергії, а до кінця гарантії ще дуже далеко ))
-
Li
Member
Купил за 500грн, на аукционеkairo: ↑ 15.09.2025 18:32Навіщо вам 1,2КВт БЖ в збірці із 7500f та 9070XT?))Li: ↑ 15.09.2025 13:02А когда-то мне казался мой Seasonic 1200Вт монструозным
-
Dragobes
Member
Так, я зрозумів до чого ви.zalizo_org: ↑ 15.09.2025 19:59 Тому я б не використовував би гібридний режим у твоєму випадку.
Маєте рацію
У такому положенні БЖ бажана робота вентилятора.