Tiufin: ↑
12.09.2025 18:04
Так і я ж про це - йди знищуй ворога, а не волай у кожній темі про концтабір, гІнАцид та іншу фігню. Будь послідовним, або стули пельку та не рознось фейки та зраду.
А от тепер зрозумів - ви росіянин невдоволений що хтось за вас не йде помирати, так і застосуйте вашу пораду до себе. Адже навіть перше зауваження ваше не суперечить другому, я вже казав - я буду невдоволений злочином, навіть якщо цей злочин скоять свої.
Що стосується фейків - пожніть що посіяли, щоб усі ваші рідні пожали ваші фейки ж, ну не страшно ж якщо фейки то навіть добра вам побажав, але ні я знаю що ви огида брехлива, і навіть ви знаєте що ви огида брехлива, і так звані "фейки" вже вбили тисячі людей. А зраду якщо шукаєте - підійдіть до дзеркала, та роздивіться уважно, прискіпливо, але тільки не відвертайтесь - дзеркало не бреше, воно покаже обличчя зради та фейку.
Tiufin
Хоча так я зрозумів чому ви біситесь та вимагаєте мене забанити Адміністрацію, бо вам хотілось, зручно було бачити навчену-вимушену безпорадність, вам подобається як безсилі Українці помирають, благаючи про себе бога, навіть не здіймаючи галасу тихенько заплакали та померли - це ваша мрія.
Це як відео от недавно де дівчина отримала ножові поранення від Африканця, тихесенько підібрала ніженьки, заплющила обличчя рученьками, заплакала та тихесенько щоб нікого не турбувати померла.
От це ваша мрія, і оце ваша мета зрозумів росіянине я вас, але ніколи таку гидоти як ви не послухаю.