мне так платили ЗП, в чём состоит коррупция в данном случае?unique-neon: ↑ 12.09.2025 16:44Зараз не знаю як, а раніше там повально платили частину ЗП офіційно, а потім всім підряд премії у тому ж розмірі чи більше видавали.Lekrs: ↑ 12.09.2025 16:01Оу, якщо закон буде один для всіх, то не тільки витимуть, ще й кусатись будуть, поки зуби шікоп не виб'є.
Новини
Останні статті і огляди
Албанія призначила ШІ на посаду міністра для регулювання держзакупівель
-
DDt
Member
-
Аціо
Member
То може себе в дзеркалі побачив та зі мною сплутав?Tiufin: ↑ 12.09.2025 16:41Який ти войовничий. Як сам йти воювати - то кричиш тут голосніше усіх про зачинені кордони, диктатуру та порушення конституції. А як поляки не хочуть воювати - то вже їх звинувачуєш одразу. Ще й щось про лицемірство тут розповідаєш та як потрібен ші для боротьби з ним.Аціо: ↑ 12.09.2025 16:23Чого тільки коштує заява чубатої шкіряної валізи з **йном - це помилка атака російських дронів на Польщу, і сімки Польські у тих дронах також помилково - щоб працювати в мережах Польських операторів, і паливний бак зовнішній-додатковий для того щоб долетіли до Польщі це також помилка, прям йшов і помилково впав на ніж 37 разів.
І мозкова діяльність на рівні туалетного паперу вам личить.
Стривай як геноцид Українців стосується у звинуваченні чубатої хвойди?
Росіянин - твоя логіка зрозуміла тільки вашим.
-
Tiufin
Member
Взагалі без теорій змов жити страшно. Бо раптом виявиться, що люди при владі - такі ж дурні, і з такими ж страхами та слабкостями, як і всі інші. І що вони і самі нічого не знають та ведуть нас незрозуміло куди.vmsolver: ↑ 12.09.2025 16:52но так теорию заговора не построишь, так что
А усвідомлювати таку невизначеність дуже складно. Та й впринципі не дуже природньо- бо не даремно ж одразу, як у людей більш-менш розвинвуся мозок та усвідомлення своєї смерті - виникли усілякі вірування у вищі сили.
Відправлено через 1 хвилину 15 секунд:
Таблетки не забувай вчасно приймати.Аціо: ↑ 12.09.2025 16:54То може себе в дзеркалі побачив та зі мною сплутав?Tiufin: ↑ 12.09.2025 16:41
Який ти войовничий. Як сам йти воювати - то кричиш тут голосніше усіх про зачинені кордони, диктатуру та порушення конституції. А як поляки не хочуть воювати - то вже їх звинувачуєш одразу. Ще й щось про лицемірство тут розповідаєш та як потрібен ші для боротьби з ним.
І мозкова діяльність на рівні туалетного паперу вам личить.
Стривай як геноцид Українців стосується у звинуваченні чубатої хвойди?
Росіянин - твоя логіка зрозуміла тільки вашим.
-
Аціо
Member
Ще раз може хто інший пояснить цей загадковий зв'язок російської душі?
Я пишу відверто - що мене не влаштовує геноцид Українців наразі з боку злочинів потужного.
Я пишу відверто - що чубата шкіряна валіза з **йном бреше.
Де тут протиріччя чи зв'язок?
Як воно ото у тих адінНАротах, мишіБратіях працює?
Це ж рівень шизофренії термінальної стадії.
-
unique-neon
Member
В ухиленні від сплати податків. Премії не оподатковувались, але світились. Але якби цим займались інші підприємства, крім державних, то до них би "постукали".DDt: ↑ 12.09.2025 16:54мне так платили ЗП, в чём состоит коррупция в данном случае?unique-neon: ↑ 12.09.2025 16:44
Зараз не знаю як, а раніше там повально платили частину ЗП офіційно, а потім всім підряд премії у тому ж розмірі чи більше видавали.
-
Аціо
Member
Пігулки росіянину.
-
dead_rat
Member
Ви не розумієте, це - інше (с)Tiufin: ↑ 12.09.2025 16:41Який ти войовничий. Як сам йти воювати - то кричиш тут голосніше усіх про зачинені кордони, диктатуру та порушення конституції. А як поляки не хочуть воювати - то вже їх звинувачуєш одразу. Ще й щось про лицемірство тут розповідаєш та як потрібен ші для боротьби з ним.Аціо: ↑ 12.09.2025 16:23Чого тільки коштує заява чубатої шкіряної валізи з **йном - це помилка атака російських дронів на Польщу, і сімки Польські у тих дронах також помилково - щоб працювати в мережах Польських операторів, і паливний бак зовнішній-додатковий для того щоб долетіли до Польщі це також помилка, прям йшов і помилково впав на ніж 37 разів.
-
Аціо
Member
От ви точно знаєте тоді відповідь, маєте хист тлумачень загадкової російської логіки.
Як поєднати моє невдоволення злочином потужного.
Та моє невдоволення брехнею Трампа.
От і виходить - що я якраз послідовний.
Невдоволений маячнею, брехнею та злочинами.
А вам подобається злочин якщо його скоюють свої?
Чи якщо це злочин в інтересах своїх?
Так тоді 101% ШІ для вас це небезпека та ворог, от тепер зрозумів.
Востаннє редагувалось 12.09.2025 17:18 користувачем Аціо, всього редагувалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
А що тут розуміти? Ніхто не хоче на війну, ніхто не хоче ризикувати життям і вмирати. Потужний звичайноАціо: ↑ 12.09.2025 17:14От ви точно знаєте тоді відповідь, маєте хист тлумачень загадкової російської логіки.
Як поєднати моє невдоволення злочином потужного.
Та моє невдоволення брехнею Трампа.
Я не засуджую, навпаки кажу, що це природня реакція 99% людей.
От якби ШІ чітко пояснив, з цифрами, чому саме Ви маєте піти і померти для нашого блага, Ви б погодилися?
Востаннє редагувалось 12.09.2025 17:20 користувачем dead_rat, всього редагувалось 1 раз.
-
DDt
Member
премии облагаются налогом, у меня в расчётном листе налоги уплачивались на всю сумму ставка+премииunique-neon: ↑ 12.09.2025 17:05В ухиленні від сплати податків. Премії не оподатковувались, але світились. Але якби цим займались інші підприємства, крім державних, то до них би "постукали".
-
dead_rat
Member
DDt: ↑ 12.09.2025 17:19премии облагаются налогом, у меня в расчётном листе налоги уплачивались на всю сумму ставка+премииunique-neon: ↑ 12.09.2025 17:05
В ухиленні від сплати податків. Премії не оподатковувались, але світились. Але якби цим займались інші підприємства, крім державних, то до них би "постукали".
-
vmsolver
Member
Не туда свернули... Всё есть лишь инструмент. Либо глупость.Tiufin: ↑ 12.09.2025 17:03 Взагалі без теорій змов жити страшно.
Даже беглого взгляда достаточно, чтобы не увидеть в них суперменов или величайших шахматистов, поэтому эта ваша вводная ээ.. не актуальна.Tiufin: ↑ 12.09.2025 17:03Бо раптом виявиться, що люди при владі - такі ж дурні, і з такими ж страхами та слабкостями, як і всі інші. І що вони і самі нічого не знають та ведуть нас незрозуміло куди.
Если что, эти самые "те" покупают услуги умных людей. Так что, всё сложней.
-
Аціо
Member
Ні ви не зрозуміли, як воно поєднано я питаю - тому що якщо визнати що це напад на НАТО, вбити дрібну шкіряну валізу з **йном, то війни якраз не буде, а от якщо брехати що то помилка 99% те полізе і до Польщі, і далі.dead_rat: ↑ 12.09.2025 17:18
А що тут розуміти? Ніхто не хоче на війну, ніхто не хоче ризикувати життям і вмирати. Потужний звичайно, але навіть якби він був Ісусом Христом, всі б знайшли інше пояснення чому ні.
Я не засуджую, навпаки кажу, що це природня реакція 99% людей.
Це тільки за російською логікою - знищення ворога призведе до війни.
А я кажу - знищення ворога призведе до миру.
-
lamer
Member
Поки немає законодавства як захистити ШІ, чиновники будуть ловити рибку в мутній воді. Адже ніде не сказано, що не має бути втручання в роботу ШІ. Тобто хто має доступ до ШІ той і буде мати вигоду. В даному випадку міністр. Причому коли прийде час відповідати, то винним буде ШІ, цеж наче він приймав рішення і нихто з людей не винен. Чи ви дійсно купились, що чиновник коррумпованої країни сам віддав свій хліб в руки ШІ? Ви не думали, чому цього досі немає в провідних економічних країнах?
-
dead_rat
Member
Тут, згоден, але цього ніхто не робитиме.Аціо: ↑ 12.09.2025 17:23 [юякщо визнати що це напад на НАТО, вбити дрібну шкіряну валізу з **йном, то війни якраз не буде,
-
DDt
Member
я ещё недавно смотрел выписку из пенс фонда, и самые большие отчисления у меня были когда я получал ЗП+премии как офф работник с ЗП 5000-6000грн, чем как ФОП 3гр с ЗП 12 - 13к грн, там разница была прям существеннаяdead_rat: ↑ 12.09.2025 17:20DDt: ↑ 12.09.2025 17:19
премии облагаются налогом, у меня в расчётном листе налоги уплачивались на всю сумму ставка+премииТоді все чьотко
так что истории что с премий не платятся налоги это что-то не то, явно какая-то махинация
-
unique-neon
Member
Ну зараз так, а раніше було не так, хоча можу помилятись. Та і станом на зараз - я бачу в інетернеті:DDt: ↑ 12.09.2025 17:19премии облагаются налогом, у меня в расчётном листе налоги уплачивались на всю сумму ставка+премииunique-neon: ↑ 12.09.2025 17:05
В ухиленні від сплати податків. Премії не оподатковувались, але світились. Але якби цим займались інші підприємства, крім державних, то до них би "постукали".
"У більшості випадків з премії знімають 18% податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) і додатково 1,5% військового збору, що загалом складає 19,5% від суми."
Це ок, але не бачу щоб ще стягувалось у пенсійний фонд цілих +20%
-----
Тут точно є якесь мухлювання, бо інакше немає сенсу бухгалетрії возитись іще з гарантованими що місячними преміями всім і кожному.
Востаннє редагувалось 12.09.2025 17:29 користувачем unique-neon, всього редагувалось 1 раз.
-
Аціо
Member
Померти? Тобто порушивши 17 статей конституції?dead_rat: ↑ 12.09.2025 17:18 От якби ШІ чітко пояснив, з цифрами, чому саме Ви маєте піти і померти для нашого блага, Ви б погодилися?
Ні.
От якби ШІ мені надав устаткування, яке потужна шкіряна валіза з **йном закопала у асфальт, та наказала знищити ворога, я б погодився, в у вас занадто російська логіка - яка суперечить логіці цивілізованого світу.
Тоді вибачаюсь не зрозумів вас, ви цілком нормальну логіку маєте, просто констатуєте те що і мені не подобається.dead_rat: ↑ 12.09.2025 17:25Тут, згоден, але цього ніхто не робитиме.Аціо: ↑ 12.09.2025 17:23 [юякщо визнати що це напад на НАТО, вбити дрібну шкіряну валізу з **йном, то війни якраз не буде,
Ну на жаль тоді засмучу Поляків - вони отримають і ганьбу, і війну, і смерть.
-
Ostin
Member
Ви не вірите в перемогу?Аціо: ↑ 12.09.2025 17:32засмучу Поляків - вони отримають і ганьбу, і війну, і смерть
-
Аціо
Member
Хто вам це повідомив?Ostin: ↑ 12.09.2025 17:39Ви не вірите в перемогу?Аціо: ↑ 12.09.2025 17:32засмучу Поляків - вони отримають і ганьбу, і війну, і смертьЄдиний сценарій, за яким полякам гайки - це *уйло завоював усю країну і йде далі.
Дивіться на кордоні з Польщею зараз вже стоїть 20 000 особового складу, ще 50 000 можливого резерву та 11 000 Білорусів. Вони вже на кордоні з Польщею.
До речі навіть навчання військові вже сьогодні почали росіяни біля Польського кордону та підігнали техніки на пару бригад, я про це і не знав зараз новина прийшла, тепер точно скажуть що я наврочив, я винен якщо почнеться атака.