SaxOFFoN: ↑
11.09.2025 15:51
Якщо не очікувати чудес вайб кодінгу і притомно генерувати промпти, то вже.
ШІ хейтять ті, хто тестує його по принципу "а зроби таку штуку яка виконуватиме такі функції, го"
З підходом "ось тобі референс того, врахуй ось це, не забудь про це, тут подумай про це" + розбиттям на маленькі чіткі кроки - результат вже чудовий. І все ще х5-10 швидше ніж робити повністю вручну "як колись".
Бізнес уже адаптується під ці реалії, нехай багатьох і штормить та кидає в крайнощі, та це тимчасово, як і у будь-чого в перехідний період.
Я не кодер, тому не в курсі таких нюансів)
Я використовую ШІ для структурування роботи, і опису складних інженерних речей. З урахуванням складної інженерної специфіки, я не розраховую на нього як на інструмент що "зробить роботу за мене", але він реально допомагає швидко знаходити те, що я шукав би значно довше, швидко і красиво описати те, що після нього можна підправити за 10 хвилин замість того щоб писати годину, і багато чого іншого.
Звісно, людина без знань і розуміння "як виконати цю роботу", не зможе її виконати якісно якщо їй дати ШІ. Хоча як знати... Проте людина яка розуміє як виконати задачу, і які кроки для цього зробити, завдяки ШІ може виконати її швидше.