Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Hotspur
Member

Повідомлення

анти__бот: 06.09.2025 16:31А ще цікавить чи є сенс купувати нові навушники до цього к7( замість Beyerdynamic DT 990 Pro 250 Ом)
все відносно. можеш подивитись Sennheiser HD 650 Sennheiser HD 600. Вони більш детальні але мені занадто ніякі, я їх собі не купив. Загалом шось сильно краще 990 це дорого, в мене самого 880 Про 250 Ом, те що краще сильно дороще або штучне виробництво. Verum послухай
анти__бот
Member

Повідомлення

Hotspur
Дякую за поради, бо не сильно хотілося ще навушники купувати

Відправлено через 56 хвилин 40 секунд:
Hotspur
А ще є одне питання, краще к7 бт версію брати чи звичайну?
diman510
Member

Повідомлення

Scoffer: 05.09.2025 20:56
diman510: 05.09.2025 20:42Цікаво що ж ти слухаешь та на чому ?
Я слухаю переважно метал кінця 70х-початку 80х, але не тільки, буває щось і з більш пізнього подобається.
Сьогодні слухаю на pioneer hrm7+sound blasterx g6, а так у мене ще fostex th909+rme adi-2 є. І купа самопальних колонок з підсилювачами різних класів, зроблених за роки радіогубительства. А шо, недостатньо козирні як на пересічного аудіофіла? Які треба навушники з підсилювачем щоб нарешті почути ваші провода? :laugh:
Достатньо всього. Я запитав тебе без подеьобів . Все супер . Але коли ти кажешь шо джаз це таке то я розумію що ти ще молодий та це не проблема . А як на твою думку от ця може вокал тягнути чи ні ?
анти__бот
Member

Повідомлення

Це Український хендмейд?
tablestikus
Member

Повідомлення

Відправлено через 53 секунди:
diman510: 06.09.2025 17:51
Scoffer: 05.09.2025 20:56
Я слухаю переважно метал кінця 70х-початку 80х, але не тільки, буває щось і з більш пізнього подобається.
Сьогодні слухаю на pioneer hrm7+sound blasterx g6, а так у мене ще fostex th909+rme adi-2 є. І купа самопальних колонок з підсилювачами різних класів, зроблених за роки радіогубительства. А шо, недостатньо козирні як на пересічного аудіофіла? Які треба навушники з підсилювачем щоб нарешті почути ваші провода? :laugh:
Достатньо всього. Я запитав тебе без подеьобів . Все супер . Але коли ти кажешь шо джаз це таке то я розумію що ти ще молодий та це не проблема . А як на твою думку от ця
Я як зібрав в 2022 перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати став) :gigi:
diman510
Member

Повідомлення

tablestikus: 06.09.2025 19:08

diman510: 06.09.2025 17:51
Достатньо всього. Я запитав тебе без подеьобів . Все супер . Але коли ти кажешь шо джаз це таке то я розумію що ти ще молодий та це не проблема . А як на твою думку от ця
Я як зібрав в 2022 перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати став) :gigi:
Я як зібрав в 2022 не перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати став :D Тіки там було ще краще .

Отправлено спустя 6 минут 43 секунды:
diman510: 06.09.2025 20:02
tablestikus: 06.09.2025 19:08

Я як зібрав в 2022 не перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати став :D Тіки там було ще краще . Найшов чим сдивувати :lol:
Hotspur
Member

Повідомлення

анти__бот: 06.09.2025 19:04Це Український хендмейд?
так

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
анти__бот: 06.09.2025 17:35А ще є одне питання, краще к7 бт версію брати чи звичайну?
звичайно BT. там нормальні кодеки :super: . якщо телефон не дрова будеш з нього слухати. в них ще і апка є Fiio
Scoffer
Member

Повідомлення

diman510: 06.09.2025 17:51Але коли ти кажешь шо джаз це таке
Я може недостатньо точно висловився. Джаз це не те що я от сяду і цілеспрямовано буду слухати щоб отримати задовлення. Тим не менш джаз на фоні мене не дратує, що вже показник насправді, чого не можна сказати про полякову, так що слухати я її не буду, самі якось вирішуйте тягне вона чи ні. Під джаз гарно десь в барі квасити. :rotate:
Filabatya
Member

Повідомлення

tablestikus
спойлер
feson
Member

Повідомлення

анти__бот: 06.09.2025 19:04
Це Український хендмейд?
Почати можна з простих планарів - HIFIMAN HE400SE.

Необовязково брати Verum - який просто збирається з китайських комплектуючих
та має лише потужну назву...... :gigi:
StTechnik
Member

Повідомлення

feson
Почати можна з простих планарів
Гениальная мысль. (Нет). :)
Планары хромают низкими. И многим (включая меня) басов в них как котик написял. Не говоря о том, что требования к усилителю у них посерьезнее. Одно время хотел себе что то из Audeze, или Hifiman, но бросил эту идею.
feson
Member

Повідомлення

StTechnik: 07.09.2025 00:00 feson
Почати можна з простих планарів
Гениальная мысль. (Нет). :)
Планары хромают низкими. И многим (включая меня) басов в них как котик написял. Не говоря о том, что требования к усилителю у них посерьезнее. Одно время хотел себе что то из Audeze, или Hifiman, но бросил эту идею.
Современные планары уже меньше хромают на НЧ. Так как мембрана стала уже тонкой - легкой и весьма подвижной.
И да - усилителя например в креативе G6 или АЕ5 вполне хватает для них.
Из дырки матплаты - не послушаешь их........ :D

Отправлено спустя 4 минуты 56 секунд:
Ну а требования к усилителю....у меня китайская плата клон Акуфейса за 320грн и с 8шт BD140 BD139 по 10грн каждый.....вот и все требования к планарным наушникам выполнены.... :super:
Radio Bay
Member

Повідомлення

tablestikus: 06.09.2025 19:08Я як зібрав в 2022 перший свій сетап для музики як хотів - то підсів на джаз - бо він грати став
Ну так, на кретивовських колонках до компа, музцентру або Koss UR20 від "Ella abraca Jobim" особливо не закайфуєш
анти__бот
Member

Повідомлення

feson: 06.09.2025 23:48Почати можна з простих планарів - HIFIMAN HE400SE
Та в мене просто наушники вже э, то просто зацікавило шо то місцевий хендмейд
Radio Bay
Member

Повідомлення

анти__бот: 07.09.2025 11:32просто зацікавило шо то місцевий хендмейд
Так, розкручений зі збору на Кікстартері. Молодец!
https://dev.ua/ru/news/mahnitni-navushn ... 1716814884

Відправлено через 51 хвилину 31 секунду:
Hotspur: 06.09.2025 20:41звичайно BT. там нормальні кодеки . якщо телефон не дрова будеш з нього слухати. в них ще і апка є Fiio
Не мав бажання критикувати вибір Краетиву, а то це як завжди, прийшов з питанням на $100, уйшов з відповідями на $1000, але якщо вже так пішло, то підтримаю думку Hotspur про Fiio
анти__бот
Member

Повідомлення

Radio Bay
Дякую :super: візьму fiio k7 bt
Radio Bay
Member

Повідомлення

анти__бот: 07.09.2025 12:54візьму fiio k7 bt
Мені особливо сподобався варіант БТ при застосуванні смартфону. Я якось увесь час на дротах та уникаю бездротових з'єднань, але тут дуже в тему і по звуку девайс цікавіший буде. Там вже самому можна бути побавитися, як ліпше, коли вибір є

Відправлено через 8 хвилин 25 секунд:
diman510: 06.09.2025 17:51може вокал тягнути чи ні ?
Закінчила Національну музичну академію України ім. Чайковського, має диплом оперної співачки. Діапазон голосу — 3 октави.

Вживу годину відпрацює без проблем. Навіть шукати не буду, хоча мав бахання подивитися рівень живих виступів
diman510
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.09.2025 13:37
Мені особливо сподобався варіант БТ при застосуванні смартфону. Я якось увесь час на дротах та уникаю бездротових з'єднань, але тут дуже в тему і по звуку девайс цікавіший буде. Там вже самому можна бути побавитися, як ліпше, коли вибір є

Відправлено через 8 хвилин 25 секунд:
diman510: 06.09.2025 17:51може вокал тягнути чи ні ?
Закінчила Національну музичну академію України ім. Чайковського, має диплом оперної співачки. Діапазон голосу — 3 октави.

Вживу годину відпрацює без проблем. Навіть шукати не буду, хоча мав бахання подивитися рівень живих виступів
Так ото ж . :super:
tablestikus
Member

Повідомлення

Radio Bay: 07.09.2025 13:37
Я вчора пів дня переробляв робочий стіл і комп був вимкнений - але слухав музику з телефона по бт тикнувшись до ресівера. Таки рятує бт в таких моментах)
Hotspur
Member

Повідомлення

tablestikus: 08.09.2025 12:46Я вчора пів дня переробляв робочий стіл і комп був вимкнений - але слухав музику з телефона по бт тикнувшись до ресівера. Таки рятує бт в таких моментах)
якщо телефон не дрова і вміє в кодеки. це важливо
Відповісти